Jump to content

εγγυηση λαπτοπ != εγγυηση φορτιστη?

unknown

Recommended Posts

ουτε ενας χρονος δεν περασε που πηρα το acer μου και ο φορτιστης βγηκε off..

στο πλαισιο λενε οτι ειναι εκτος εγγυησης. γιατι λεει ο φορτιστης ειναι 6 μηνες...

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΧΕΙ...

βρε που μπλεξαμε.. σε μια εβδομαδα μου εχουν βγει off 2 συσκευες.. και ενω νομιζα οτι ειναι εντος εγγυησης.. ΑΜ ΔΕ...

τι γκαντεμιαση ειναι αυτη?

ισχυει τετοιο πραγμα τελικα? δεν βρισκω το κ*λοχαρτο με τους κανονες εγγυησης... καμια γνωμη?

αν ναι να μαμηθει η acer και το πλαισιο και λεφτα δεν τους δινω για καινουργιο φορτιστη θα παρω universal...

τις καμενες καρτες γραφικων μια χαρα τις αλλαζουν παντως εκει περα(και δεν εννοω οτι καηκαν μονες τους...)

6 μήνες εγγύηση παίρνεις μόνο αν πάρεις κάτι απ'το stock house.

Ότι πάρεις τώρα πιά έχει τουλάχιστον 1 χρόνο εγγύηση,αν έχεις την απόδειξη και λέει πότε το αγόρασες τότε κάνε καμιά καταγγελία αν δεν βρεις άκρη.

οπως και να εχει ο φορτιστης τωρα εχει ανοιχτει στα δυο και αυριο θα παει σε ηλεκτρολογο μηπως και καηκε καμια ασφαλεια.. ειδαλλως παιρνω καποιον aftermarket...

εχετε να προτεινετε καποιον για acer aspire one? δοκιμασμενα αν γινεται γιατι ακουω οτι μπορει να προκαλεσει προβληματα ξενος φορτιστης!

Acer aspire one λέει ότι έχει,οπότε λογικά περισεύουν και όλας,το δικό μου που είναι πιο ενεργοβόρο απ'το aspire one,θέλει 60w.

Για τα ρεύματα στο site της forton λέει ότι έχει πολλά μοντέλα που δίνουν διαφορετικά volts,αλλά το συγκεκριμένο δεν βρίσκω.

Τα άλλα 65w πάντως είναι:

FSP065-ACB-->65W 18.5V 3.51A

FSP065-AAB-->65W 19V 3.42A

FSP065-ABB-->65W 20V 3.25A

Δες τι λέει ο φορτιστής του aspire να πάρεις παρόμοιο,ειδικά το ρεύμα δες γιατί τα watts ότι και να πάρεις από 40 και πάνω,σε καλύπτει 100% σίγουρα.

λοιπον ο φορτιστης λεει απανω

output 19volt 1.58A 30watt

τα βολτ ειναι ακριβως - τα αμπερ απο οτι ξερω δεν παιζει ρολο γιατι τραβαει οσο χρειαζεται.

καλος ειναι αυτος ο φορτιστης βρε παιδια ομως? γιατι εχω ακουσει διαφορα περι αξιοπιστιας με ξενα τροφοδοτικα.. το εχει παρει κανεις?

επισης επειδη δεν εχει μεγαλες απαιτησεις σε βαττ θα ηθελα να βρω ενα μικρο φορτιστη.. οσο πιο μικρο γινεται αλλα να ειναι και αξιοπιστος.. παντως κραταω το fortron..

το φαβαμαι μηπως μου κανει ζημια..

Προσωπικά δεν μπορώ να σου απαντήσω σε θέμα περί αξιοπιστίας psu,επειδή από το 2006 αυτό που μου ήρθε μαζί με το notebook έχω,αλλά φαίνεται υπερβολικό για netbook.

Για τα amperes,λέει πάνω ο φορτιστής πχ 3a max,δηλαδή μέχρι 3 δίνει και αν το notebook τραβάει πχ 2.5 δεν έχει πρόβλημα γιατί τραβάει όσο χρειάζεται αλλά πρέπει να είναι μέχρι το max που δίνει ο φορτιστής.

Αν ψάξεις http://www.skroutz.gr/c/289/laptop_batteries_and_psu.html?page=1,θα βρεις πιο μικρά,αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστα είναι,πάντως για τα forton όπως βλέπω το site της εταιρίας και το ότι έχει πολλά προϊόντα,δίχνουν αξιόπιστα αλλά δεν ξέρω αν είναι.

στο δησιο μου ειπε οτι πρεπει να ειναι ακριβως τα αμπερ και αν δεν ειναι εξαρταται (δεν κταλαβα δεν το τεκμηριωσε) και οτι δεν εχει αυτος κατι... μου λεει οτι ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ τα αμπερ που τραβαει το λαπτοπ και δεν με πιστευς οτι ειναι τοσα... μου λεει ελα απο εβδομαδα που θα φερω...

ο φορτιστης ειναι στον ηλεκτρολογο και μεθαυριο θα μου πει αν φτιαχνεται..

εντομεταξυ σημερα χαλασε και ο φορτιστης του κινητου μου.. δεν υπαρχουν αυτα που μου συμβαινουν αυτη την εβδομαδα... πραγματικα.... καποιος να με ξεματιασει....

Τα τροφοδοτικα θεωρουνται hardware αρα και η εγγυηση τους εχει την ιδια διαρκεια με αυτη του laptop.

Οι μπαταριες θεωρουνται αναλωσιμα γι'αυτο η εγγυηση τους ειναι μικροτερη (6 μηνες συνηθως).

παιδες SOS!!!!

σε μια εβδομαδα θα χρειαζομαι AMEΣΑ φορτιστη!!!!!!!!!!!

βρηκα αυτο εδω http://www.amazon.com/Laptop-Adapter-Aspire-AOA110-AOA150/dp/B0028LK6IU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1247305366&sr=1-1

και επειδη εχω μετατροπεα σε σουκο λεω να βολευτω ετσι.. εστω προσωρινα.. στην acer δεν απαντανε και δεν προκειται να κατεβω ταυρο με αυτη τη ζεστη και να μου πουν φερε μου 100 ευρω!

γνωριζει κανεις ποσο κανουν να στειλουν απο αμερικη? σε μια εβδομαδα θα το χρειαζομαι ρε γαμωτο..

ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!

πηρα σημερα τηλ στην ACER και μετα απο κανα 5 λεπτο μου απαντησαν.. το σηκωνει μια περιεργη που απο ελληνικα τα μισα ηξερε.. τεσπα αφου καταφερα να συννεοηθω ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ??????

ο φορτιστης ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΛΚΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!

ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙ ΜΗΠΩς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ. Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΓΓΥΗΣΗ...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.(ειχε και ενα τσαμπουκαλιδικο υφος οταν μου το ελεγε λες και ηταν σιγουρος)

ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ACER ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ 60-70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ.. ΟΚ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΩ ΛΕΩ (ΨΕΜΑΑΑΑ)

ΠΑΩ MULTIRAMA ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ 39 ΕΥΡΩ UNIVERSAL ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ-ΦΟΡΤΙΣΤΗ FORTRON ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΘΗΚΟΥΛΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ!!!\

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ACER ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ ΣΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΑΛΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΟ ΟΥΤΕ CD ΔΕΝ ΞΕΝΑΠΕΡΝΩ ΑΠΟ ΚΕΙ :happy2::happy2:

Δεν φταιει παντα ο (πολλες φορες ανημέρωτος) υπάλληλος... ;)

Επρεπε να ειχες καλεσει την Acer να ρωτησεις για σιγουριά.

Αφου ομως έκανες την δουλεια σου, αν και ζημιωμένος, τα υπόλοιπα ειναι περιττά :)

όταν πας για επιστροφή ή για έλεγχο κάποια συσκευή σου στο πλαίσιο, πας στο τεχνικό τμήμα του καταστήματος, συνήθως έχουν δυο άτομα, ο ένας με γνώσεις,και προϋπηρεσία, και ο άλλος καινούργιος, εσύ φαίνεται οτι ρώτησες τον ξερόλα βοηθό του!!!!!

ε που να το φανταστω οτι μου ελεγε αρλουμπες εκεινη τη στιγμη.

θα πρεπει να μυριζω τα νυχια μου καθε φορα μηπως καποιος δεν κανει καλα τη δουλεια του??

οπως και να εχει τον φορτιστη τον χρειαζομουνα ΑΜΕΣΑ γιατι ερχεται ταξιδακι. αν περιμενα απο την acer να μου φερει φορτιστη αυριο μεθαυριο , ο οποιος φαινεται να ειναι και μαπα ποιοτητα για να χαλασει σε λιγους μηνες σωθηκαμε!!!

τωρα να δουμε πως θα μας βγει το fortron .. τωρα φορτιζω την μια μπαταρια μια χαρα δουλευει..

μετα λεφτα που κερδισα απο το να επαιρνα την πατατα της acer , εκτος απο τα σουβλακια , θα παρω και ενα σταθεροποιητη τασης και τσιου τσιου!

τωρα ψαχνω ενα ΚΑΛΟ μονοπριζο σταθεροποιητη τασης τον οποιο θα χρησιμοποιω με την εξης λογικη, και πειτε μου αν στεκει κιολας..

να εχω αυτον τον σταθεροποιητη μονιμα συνδεδεμενο στη πριζα του φορτρον και να συνδεω αυτο στη πριζα καθε φορα.. ετσι αν ειναι να καει κατι θα καει ο σταθεροποιητης..

στεκει αυτο που λεω? αν ναι ποια μαρκα να κοιταξω σε ΜΟΝΟ (1 σουκο) σταθεροποιητη τασης???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.