MasterCommander Ιούλιος 15, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 @ΤζώρτζηςΈφτασε η οθόνη?Περιμένω εντυπώσεις γιατί με ενδιαφέρει και εμένα το συγκεκριμένο μοντέλο.Επίσης ξέρεις αν στέλνουν ελλάδα αν δεν έχεις εταιρικό αφμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 15, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2009 Όχι είναι Βουδαπέστη σύμφωνα με τον εντοπισμό του δέματος, πιθανολογώ Παρασκευή θα έχει έρθει ή Σάββατο, ελπίζω διότι το διάβασμα έχει πέσει πίσω.Στέλνουν κανονικά με ή χωρίς εταιρικό ΑΦΜ.Μόλις έρθει θα γράψω εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 17, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Η οθόνη ήρθε σήμερα τελικά, χρειάστηκε ακριβώς 5 εργάσιμες. Εντυπώσεις ιδιαίτερα θετικές, μόλις δουλέψω λίγο θα έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Το μόνο αρνητικό είναι πως το βύσμα τροφοδοσίας είναι για 110v και δεν έχει αντάπτορα μέσα. Έβγαλα μερικές φωτογραφίες Bonus! Και ένα video με τις γωνίες θέασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
thor Ιούλιος 17, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 καλοριζικη η οθοναρα! το γατακι τα σπαει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιούλιος 17, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 καλοριζικη η οθονη πανεμορφη και η γατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιούλιος 17, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Καλορίζικη. Μια χάρη αν σου είναι εύκολο,μπορείς να μετρήσεις το ελάχιστο ύψος της?Δηλαδή να είναι το panel χαμηλωμένο τελέιως. Θέλω να σιγουρευτώ ότι χωράει στο γραφείο.(ξέρω,ότι διαστάσεις λένε και στο prad αλλά το έχω άγχος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 17, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 36 εκατοστά χαμηλωμένη και 46.5εκατοστά ξεχειλωμένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.