unknown Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 καλησπερα, ελπιζω να το περιγραφω σωστα.. εχει χαλασει το βυσμα απο το bluetooth μου. αναφερομαι το βυσμα που φορτιζει. εχουν σπασει οι ακιδες του.το bluetooth δουλευει κανονικοτατα αλλα δεν θα μπορω να το φορτισω οταν τελειωσει παλι η μπαταρια του.το εχω ανοιξει και εχω βγαλει το πλακετακι του οπως επισης και την μπαταρια του.2 λυσεις βρισκω. η να λιωσω τις ακρες απο το βυσματακι και να το αντικαταστισω (ειναι πολυ λεπτη δουλεια και δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω ανταλακτικο)Η ... (ηλεκτρολογοι παρακαλω την προσοχη σας)με καποιο τροπο να φορτισω την μπαταρια του χωρις το βυσμα.. καθως εχω προσβαση στο κοκκινο και το μαυρο καλωδιο της..αμα μου βρειτε πατεντα και απο αυτο με γλιτωνετε απο 80ευρα.. help!!!
Kostas007 Ιούλιος 6, 2009 #2 Ιούλιος 6, 2009 με καποιο τροπο να φορτισω την μπαταρια του χωρις το βυσμα.. tesla στυλ? βαλε καμια φωτο να δουμε
pontium Ιούλιος 6, 2009 #3 Ιούλιος 6, 2009 Αν είναι σε mini usb style το βύσμα,κόκκινο=+5v και μαύρο=ground.Εξαρτάται όμως αν είναι μετά την μπαταρία(aka κατάσταση λειτουργίας) ή πριν την μπαταρία που θα είσαι ok(κατάσταση φόρτισης).Επειδή mini usb και γενικώς usb plugs θα βρεις δύσκολα στο ελληνικό εμπόριο,πάρε ένα mini jack 1mm για board και ένα αντίστοιχο plug για τον φορτιστή και αντικατέστησε το
unknown Ιούλιος 6, 2009 Author #5 Ιούλιος 6, 2009 πάρε ένα mini jack 1mm για board και ένα αντίστοιχο plug για τον φορτιστή και αντικατέστησε τοεπειδη ειναι λεπτη δουλεια ξερουμε καποιο μαστορα να το κανει αυτο που λες?με την μπαταρια μπορω να κανω τπτ τελικα..?χωρις να ασχοληθω με βυσμα.. απλα με τα καλωδια της.. μη την καψω ομως..
eleozz Ιούλιος 6, 2009 #6 Ιούλιος 6, 2009 στα ποσα volt τροφοδοτιτε?μπορεις να παρεις ενα τροφοδοτικο με μια γραμμηστα volt που θελεις και να το "πατενταρις" εκει πανωαν τροφοδοτείται με5V12V10V3.3Vη με καποιον συνδυασμο τους τοτε μπορειςνα χρησιμοποίηση καποιο τροφοδοτικο απο υπολογιστηπου δεν το χρειαζεται (καποιο παλιο)
unknown Ιούλιος 6, 2009 Author #7 Ιούλιος 6, 2009 η μπαταριουλα λεει απανω 3.7volt και 240mAh..για ριχτε ιδεες..
0x13 Ιούλιος 7, 2009 #9 Ιούλιος 7, 2009 Βρες το κυκλωμα σε καποιο datasheet και αγορασε τα καταλληλα ανταλλακτικα απο καταστημα ηλεκτρονικων ειδών. Μετα κολλησε τα με ειδικο κολητηρι (με μυτη 1mm ή μικροτερη).
unstoppable Ιούλιος 13, 2009 #10 Ιούλιος 13, 2009 Ειναι τοσο ακριβο το bluetooth σου που αξιζει ολη αυτη την ταλαιπωρια? Η απλα ετσι για το γμτ?P.S. forum digging:D
unknown Ιούλιος 14, 2009 Author #11 Ιούλιος 14, 2009 80 ευρω εχει..το σιγουρο ειναι οτι δεν ξαναγοραζω.. αν ειναι θα φτιαξω αυτο..που φτιαχνεται ρε γμτ μου τι διαολο.. θα την βρω την ακρη.
pontium Ιούλιος 14, 2009 #12 Ιούλιος 14, 2009 Άμα μπορείς,βγάλε μια φωτογραφία το πλακετάκι απο πάνω και μια ακόμα στα πλάγια που είναι το usb plug.Ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετήσω εγώ στο θέμα της επισκευής.Απλά δουλεύω βράδια και είναι λίγο δύσκολο να κανονίσουμε κάτι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.