Jump to content

προς μαστορες/ηλεκτρονικαδες=> αλλαγη βυσματος η ευρεση αλλου τροπου φορτισης?

unknown

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα, ελπιζω να το περιγραφω σωστα.. εχει χαλασει το βυσμα απο το bluetooth μου. αναφερομαι το βυσμα που φορτιζει. εχουν σπασει οι ακιδες του.

το bluetooth δουλευει κανονικοτατα αλλα δεν θα μπορω να το φορτισω οταν τελειωσει παλι η μπαταρια του.

το εχω ανοιξει και εχω βγαλει το πλακετακι του οπως επισης και την μπαταρια του.

2 λυσεις βρισκω. η να λιωσω τις ακρες απο το βυσματακι και να το αντικαταστισω (ειναι πολυ λεπτη δουλεια και δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω ανταλακτικο)

Η ... (ηλεκτρολογοι παρακαλω την προσοχη σας)

με καποιο τροπο να φορτισω την μπαταρια του χωρις το βυσμα.. καθως εχω προσβαση στο κοκκινο και το μαυρο καλωδιο της..

αμα μου βρειτε πατεντα και απο αυτο με γλιτωνετε απο 80ευρα.. help!!!

με καποιο τροπο να φορτισω την μπαταρια του χωρις το βυσμα..

tesla στυλ?:shifty:

βαλε καμια φωτο να δουμε

Αν είναι σε mini usb style το βύσμα,κόκκινο=+5v και μαύρο=ground.Εξαρτάται όμως αν είναι μετά την μπαταρία(aka κατάσταση λειτουργίας) ή πριν την μπαταρία που θα είσαι ok(κατάσταση φόρτισης).Επειδή mini usb και γενικώς usb plugs θα βρεις δύσκολα στο ελληνικό εμπόριο,πάρε ένα mini jack 1mm για board και ένα αντίστοιχο plug για τον φορτιστή και αντικατέστησε το

πάρε ένα mini jack 1mm για board και ένα αντίστοιχο plug για τον φορτιστή και αντικατέστησε το

επειδη ειναι λεπτη δουλεια ξερουμε καποιο μαστορα να το κανει αυτο που λες?

με την μπαταρια μπορω να κανω τπτ τελικα..?χωρις να ασχοληθω με βυσμα.. απλα με τα καλωδια της.. μη την καψω ομως..

στα ποσα volt τροφοδοτιτε?

μπορεις να παρεις ενα τροφοδοτικο με μια γραμμη

στα volt που θελεις και να το "πατενταρις" εκει πανω

αν τροφοδοτείται με

5V

12V

10V

3.3V

η με καποιον συνδυασμο τους τοτε μπορεις

να χρησιμοποίηση καποιο τροφοδοτικο απο υπολογιστη

που δεν το χρειαζεται (καποιο παλιο)

Βρες το κυκλωμα σε καποιο datasheet και αγορασε τα καταλληλα ανταλλακτικα απο καταστημα ηλεκτρονικων ειδών. Μετα κολλησε τα με ειδικο κολητηρι (με μυτη 1mm ή μικροτερη).

Ειναι τοσο ακριβο το bluetooth σου που αξιζει ολη αυτη την ταλαιπωρια? Η απλα ετσι για το γμτ?

P.S. forum digging:D

80 ευρω εχει..

το σιγουρο ειναι οτι δεν ξαναγοραζω.. αν ειναι θα φτιαξω αυτο..

που φτιαχνεται ρε γμτ μου τι διαολο.. θα την βρω την ακρη.

Άμα μπορείς,βγάλε μια φωτογραφία το πλακετάκι απο πάνω και μια ακόμα στα πλάγια που είναι το usb plug.

Ίσως μπορέσω να σε εξυπηρετήσω εγώ στο θέμα της επισκευής.Απλά δουλεύω βράδια και είναι λίγο δύσκολο να κανονίσουμε κάτι

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.