reaperpeter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Εχω εναν εξωτερικο σκληρο TurboX 640 GB!!!Τον εχω περιπου εναν χρονο και εχω γεμισει ηδη τα 400GB...Μεχρι που πριν μια βδομαδα επαψε να τον αναγνωριζει ο Η/Υ μου ετσι ξαφνικα.Οταν τον συνδεω δεν μου τον βρισκει στην εξερευνηση,ουτε στην αποσυνδεση συσκευων αλλα ουτε και στην διαχειρηση Δισκων......Ξερετε τι μπορω να κανω????Αν γινετε χωρις να χασω τα αρχεια μου ή εστω στην τελικη να λυθει το προβλημα και ας τα χαζω!!!!!
reaperpeter Ιούλιος 6, 2009 Author #3 Ιούλιος 6, 2009 Oχι.......Και αν δεν λειτουργει τι γινετε??????
kuza Ιούλιος 6, 2009 #4 Ιούλιος 6, 2009 Oχι.......Και αν δεν λειτουργει τι γινετε??????δοκιμασε και σε αλλον και μετα δες με τα ρευματα, μηπως, λεω μηπως εχει γινει τιποτα.
kostasdriver Ιούλιος 6, 2009 #5 Ιούλιος 6, 2009 ρευμα περνει???αν δε περνει ρευμα για αυτο δε στον βλεπει!δοκιμασε ενα αλλο τροφοδοτικο αν εχεις να δεις αν θα δουλεψει, αλλιως μπορεις να ανοιξεις την θηκη, να βγαλεις τον δισκο απο μεσα κ να τον κουμπωσεις πανω στην μητρικη να τον κανεις εσωτερικο δλδ. !!Μιας κ δε νομιζω να εχει παθει κατη ο δισκος, λογικα δε περνει ρευμα για αυτο δε στον βλεπει!
reaperpeter Ιούλιος 6, 2009 Author #6 Ιούλιος 6, 2009 Aν τον κανω εσωτερικο τηα μπορω να τους χρησιμοποιω και τους 2 ταυτοχρονα εε?(τον κανονικο εσωτερικο και τον εξωτερικο)
kuza Ιούλιος 6, 2009 #7 Ιούλιος 6, 2009 Aν τον κανω εσωτερικο τηα μπορω να τους χρησιμοποιω και τους 2 ταυτοχρονα εε?(τον κανονικο εσωτερικο και τον εξωτερικο)ναι αλλα να προσεξεις τις συνδεσεις και jumper αν χρειαστει.
JohnnyX Ιούλιος 6, 2009 #8 Ιούλιος 6, 2009 επειδη οι δισκοι turbo-x εχουν και e-sata ..δε κοιτας μηπως κουνηθηκε το κουμπακι απο usb->esata (ή και αναποδα)
kuza Ιούλιος 6, 2009 #10 Ιούλιος 6, 2009 Oχι...Το ελεγξα ρε συ....αν δν το δοκιμασεις σε αλλο πισι οτι και να λεμε δν εχει σημασια.Πηγενε σε εναν φιλο και πες μας :bigsmile:
Alexgk Ιούλιος 7, 2009 #11 Ιούλιος 7, 2009 Δοκίμασε και με ένα live cd μπας και τον δει (δύσκολο βέβαια). Δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αν δε σε ενοχλεί να χάσεις τα αρχεία γιατί δεν τον πας πίσω στα πλαίσια της εγγύησης; Επίσης πάνε στη διαχείριση δίσκων μήπως φαίνεται εκεί και πρέπει να αλλάξεις γράμμα στο δίσκο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.