pelekanos92 Ιούλιος 6, 2009 Author #21 Ιούλιος 6, 2009 Σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω posts, λέγω πως θα κρατήσω το σύστημα τούτο διότι δεν έχω σκοπό να αναβαθμίσω στο εγγύς μέλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πως μπορώ να πάρω τα windows 7 τώρα, αφού βγαίνουν το φθινόπωρο;
eloydark Ιούλιος 6, 2009 #22 Ιούλιος 6, 2009 Αυτες οι 2 που προτεινα εχουνε 0-10ms input lag δηλαδη ελαχιστη διαφορα απο crt http://hardforums.com/showpost.php?p=1033827631&postcount=25 και ξαναλεω οτι τα 120hz ειναι μεγαλο plus, μακαρι να βγαινανε και αλλα monitor με τετοιο refresh rate και σε αλλα μεγεθη αλλα δεν ξερω αν θα γινει ποτε, τωρα αν θελει ντε και καλα 24αρα τουλαχιστον να ψαχτει λιγο στο digital versus που εχει σε ενα σωρο μοντελα τον πινακα "delay compared to crt" Φίλε μου, μήπως μπερδεύεις το Refresh Rate με το Responce Time; Πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι, αλλά νομίζεις ότι το refresh rate έχει σχέση με την ταχύτητα του πάνελ, που κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ισχύει! Γιατί 60Hz refresh rate δεν σημαίνει αργό πάνελ...
eloydark Ιούλιος 6, 2009 #23 Ιούλιος 6, 2009 Σκεπτόμενος όλα τα παραπάνω posts, λέγω πως θα κρατήσω το σύστημα τούτο διότι δεν έχω σκοπό να αναβαθμίσω στο εγγύς μέλλον. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, πως μπορώ να πάρω τα windows 7 τώρα, αφού βγαίνουν το φθινόπωρο;Δεν θα τα αγοράσεις, θα κατεβάσεις την Release Candidate έκδοση τους που έχει βγει για σκοπούς "δοκιμών". Δουλεύει μια χαρά και δεν θα έχεις πρόβλημα μέχρι την στιγμή που θα βγούνε επίσημα!
GruntGR Ιούλιος 6, 2009 #26 Ιούλιος 6, 2009 Φίλε μου, μήπως μπερδεύεις το Refresh Rate με το Responce Time; Πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι, αλλά νομίζεις ότι το refresh rate έχει σχέση με την ταχύτητα του πάνελ, που κάτι τέτοιο σαφώς και δεν ισχύει!Γιατί 60Hz refresh rate δεν σημαίνει αργό πάνελ... Ειπα εγω οτι οι υπολοιπες lcd επειδη ειναι στα 60hz ειναι "αργες" ? απλα δεν ειναι καταληλλες για γρηγορα games και δεν μπορουν να δειξουν πανω απο 60fps, για input lag και refresh rate μιλησα οχι για pixel response time, απ'την στιγμη που εχουν ελαχιστο lag λογω panel και super ομαλη κινηση με ελαχιστο tearing λογω 120hz για μενα αυτες οι 2 οθονες ειναι οτι πρεπει για hardcore gaming, και ας εχουνε ενα σωρο αλλες ελλεψεις ( η viewsonic δεν εχει OSD, καμια απ'τις 2 δεν εχει 1:1 pixel mapping για να μπορω να αλλαζω αναλυσεις χωρις scaling, TN panel με οτι αυτο συνεπαγεται ...... ) Τεσπα μαλλον δεν ελαβα υποψη μου την ηλικια και τις γνωσεις του OP, οι προτασεις μου προοριζονταν για αλλο τυπο χρηστη οποτε ειναι ακυρες
pelekanos92 Ιούλιος 6, 2009 Author #29 Ιούλιος 6, 2009 Thermalright true Black 120 λογικα.... 1ον: Υποστηρίζει τον i7; 2ον: Πρέπει να αγοράσω ανεμιστήρα ξεχωριστά; Αν ναι, από που;
pelekanos92 Ιούλιος 6, 2009 Author #30 Ιούλιος 6, 2009 Αν δεν τον clockάρω, δε με καλύπτει ο επεξεργαστής;
kreach Ιούλιος 6, 2009 #31 Ιούλιος 6, 2009 Πραγματικά, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση η ποιότητα των απαντήσεων στο thread αυτο! Μπράβο παιδιά, και ειδικά ένα extra μπράβο στον Dante80 @pelekanos92 To φορμάτ δεν είναι δύσκολο, πραγματικά στο λέω, είναι όπως τα λένε σε ένα φόρουμ που βρήκα εδώ: http://www.formatwindows7.com/how-to-get-install-and-play-with-windows-7-pain-free/ "Installing Hello easy part! Pop in your disc or your flash drive. Boot from it, and follow the wizard, installing Windows 7 on your clean partition (under Custom installation type) [...] then go watch some TV or take a poop while it does its thing. Come back, and you’ll have a few more setup screens—hope you wrote your license key down!—then you’ll be up and rolling with Windows 7." Ενδεχομένως να σε καλύψει και το παρακάτω λινκ: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Installing-and-reinstalling-Windows Αν πάλι δεν νοιώθεις σίγουρος, άνοιξε ξεχωριστό θέμα στο TheLab.gr !
pelekanos92 Ιούλιος 6, 2009 Author #32 Ιούλιος 6, 2009 Στο Crysis, υπάρχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Sandbox, το οποίο λειτουργεί μόνο σε XP Professional 64/Vista 64. Στα W7 64 θα λειτουργεί;Επίσης, άκουσα πως δε θα λειτουργούν όλα τα προγράμματα στα 7, επειδή είναι ακόμη beta.Ακόμα, όπου διάβασα για το W7, όλοι λένε πως πρέπει να χρησιμοποιείται ως δεύτερο, και όχι ως κύριο, λειτουργικό σύστημα.
johngamer Ιούλιος 7, 2009 #33 Ιούλιος 7, 2009 καλο το συστημα που εφτιαξες...μερικες διορθωσεις ομως κατ εμε, αφου προοριζεται για hardcore gaming...παρε οπωσδηποτε εναν σκληρο ssd οπου θα εχεις τα windows και τα παιχνιδια εγκατεστημενα...μιλαμε για τρελη διαφορα στα loading και οταν το παιχνιδι εχει "πολλα" να φορτωσει, και σε γλιτωνει απο κατι lag την ωρα που παιζεις... (εφοσον εχουμε και επαρκη ram ) αξιζει πολυ πιστευω! http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1310763&CAPACITY=60+GB&category=1000000373&catalog=20 απο τους καλυτερους...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1300814&CAPACITY=60+GB&category=1000000373&catalog=20 καλο value for money...καρτα γραφικων ή θα περιμενεις λιγο ακομα για την επομενη γενια ή παρε δυο 4890...πολυ καλυτερη λυση απο την 295 στην ιδια και χαμηλοτερη τιμη με περισσοτερη μνημη και πιο συγχρονη (η 295 ειναι απλα δυο 280...) http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/HD_4890_CrossFire καρτα λουκουμι...http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519674τωρα για την οθονη...εγω προσωπικα θελω πολλες ιντσες! δεν με συγκινει και πολλη η αναλυση την στιγμη που ολα γινονται τοσο μικρα που χρειαζεται να ζορισω πολυ τα ματια μου...γι αυτο και εχω μια lcd-tv 32" full hd και προτεινω και το ιδιο και σε σενα ολα τα νεα μοντελα δινουν κορυφαια αντιθεση την οποια και θα εκτιμησεις πολυ στο θεμα της ποιοτητας της εικονας...μετραει....
Dolly Ιούλιος 7, 2009 #34 Ιούλιος 7, 2009 Ναι κάνει για ι7, και ναι πρέπει να αγοράσεις 1, ή 2, (κατ’εμέ 1) 120άρι ανεμιστήρι, αθόρυβο για να βάλεις πάνω. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για αερόψυξη και πανέμορφη on top of that. Ο επεξεργαστής αν δεν τον κλοκάρεις δεν ξέρω πόσο θα λάμψει στα παιχνίδια γιατί τα παιχνίδια ως γνωστόν γουστάρουν τα Mhz πιο πολύ από άλλες εφαρμογές και τα ψηλά ρολόγια διαπρέπουν, αλλά δεν θα σέρνεται σε καμία περίπτωση. Αν και είναι σχετικά εύκολο να κάνεις ένα modest o/c.
johngamer Ιούλιος 7, 2009 #35 Ιούλιος 7, 2009 Ναι κάνει για ι7, και ναι πρέπει να αγοράσεις 1, ή 2, (κατ’εμέ 1) 120άρι ανεμιστήρι, αθόρυβο για να βάλεις πάνω. Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για αερόψυξη και πανέμορφη on top of that. Ο επεξεργαστής αν δεν τον κλοκάρεις δεν ξέρω πόσο θα λάμψει στα παιχνίδια γιατί τα παιχνίδια ως γνωστόν γουστάρουν τα Mhz πιο πολύ από άλλες εφαρμογές και τα ψηλά ρολόγια διαπρέπουν, αλλά δεν θα σέρνεται σε καμία περίπτωση. Αν και είναι σχετικά εύκολο να κάνεις ένα modest o/c.μην το λες...αυτο ισχυε μεχρι πριν λιγο καιρο...τα συγχονα παιχνιδια γουσταρουν τρελα τους πολυπυρινους (crysis warhead - armed asault 2 - cryostasis )
pelekanos92 Ιούλιος 7, 2009 Author #36 Ιούλιος 7, 2009 Δε νομίζω να πάρω ψήκτρα, λόγω budget. Αν μπορούσατε να μου προτείνατε κάτι πιο φτηνό...Ξέρει κανένας τα χαρακτηριστικά του πληκτρολογίου G15; Εννοώ, μήκος, πλάτος, κλπ;
SirDiman Ιούλιος 7, 2009 #37 Ιούλιος 7, 2009 Ρε dude hardcore gaming pc σημαίνει δινω ενα καρο λεφτά...Παρε μια ψυκτρα για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο θερμοκρασίες και θόρυβο
pelekanos92 Ιούλιος 7, 2009 Author #38 Ιούλιος 7, 2009 Ρε dude hardcore gaming pc σημαίνει δινω ενα καρο λεφτά...Παρε μια ψυκτρα για να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο απο θερμοκρασίες και θόρυβο Εσύ ποια προτείνεις;
sofos1990 Ιούλιος 7, 2009 #40 Ιούλιος 7, 2009 Dimensions:Height 223.52 mm Width 513.08 mm Depth 48.26 mm Weight 1.27 Kg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.