pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2009 Φτιάχνω έναν hardcore gaming PC, αλλά δεν έχω ιδέα τι λειτουργικό σύστημα να βάλω. Θέλω να είναι x64, διότι χρησιμοποιεί περισσότερη μνήμη, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω ποια είναι η καλύτερη έκδοση Vista. Home Premium, Ultimate, Business... Παίζει ρόλο η έκδοση στις επιδόσεις του παιχνιδιού; Δηλαδή, π.χ., αν παίζω Crysis, θα παίζει το ίδιο καλά αν έχω Ultimate x64 ή Home Premium x64; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Να περιμενεις τα win 7 home premium 64bit Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelekanos92 Ιούλιος 5, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Όταν θα βγουν με το καλό... Μέχρι τότε Vista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Home premium αφου επιμενεις διαφορες σε επιδοσεις μονο θεωρητικα υπαρχουν, πρακτικα ειναι ολες τα ιδια.......;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.