Jump to content

AGP καρτα γραφικών

_K_Marios_

Recommended Posts

Έχω να σου αναφέρω τα ακόλουθα για τη συγκεκριμένη κάρτα: με Athlon XP 3200+, 2GB RAM και την 3850 (αρχαίο το σύστημα, ξέρω...) πήγα στο Aquamark3 από τα 38 στα 57 fps, στο Trackmania Nations από τα 44 στα 77 fps, FarCry1 όλα στο τέρμα και τρέχει απίστευτα καλά, NFSU μία από τα ίδια και ΓΕΝΙΚΑ το παλιό socketA ζει μια δεύτερη νιότη με αυτή την κάρτα!

Από θερμοκρασίες με τη μαμά ψήκτρα είναι στα πολύ καλά 45-46 idle, 55 C στα 3D, ο θόρυβός της είναι απολύτως ανεκτός ακόμη και για μένα που είμαι άρρωστος με αυτά και με κλειστό καπάκι ούτε καν γίνεταια αντιληπτή. Υπόψην, αυτή τη στιγμή τη λειτουργώ σε ταράστα με σκέτη τσιμεντόπλακα από πάνω...

Η τιμή του e-shop είναι φαρκακείο (αλλά και τι να κάνεις θα μου πεις...), εγώ την τσίμπησα μαζί με Τhermalright HR-3 GT προς 60 ευρουλάκια (Γερμανία!).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΗR-03 ΔΕΝ είναι συμβατή!!!!! Έχουμε collision του "πέδηλου" συγκράτησης της ψήκτρα στο σημείο που βρίσκεται το τσιπάκι Rialto, τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω μέρος! Πάντως, το πρόβλημα το έλυσα σχετικά εύκολα με το dremel και με μία πένσα-τσιμπίδα. Οι θερμοκρασίες που επιτυγχάνει αυτή η ψήκτρα είναι απίστευτες: 36 C idle, 45-46 C load (σε συνδυασμό με ένα ψοφήμι 12άρι ανεμιστήρα, μπαίνει άνετα με τα σιδεράκια της Thermalright αν και οι οδηγίες του κατασκευαστή μιλάνε απλώς και μόνο για 92άρη...).

Αυτά!

Πάντως το ΑΟΕ3 είναι αρκετά βαρύ παιχνίδι, και να το παίζεις στο full πολύ δύσκολο, μόνο άν έχεις καμμία μικρή οθόνη, γιατί σε μεγάλες αναλύσεις άστα Χαράλαμπε.

Αυτό είναι αλήθεια. Ότι ανέφερα ισχύει για 17άρα οθόνη και τίποτα παραπάνω, σίγουρα σε μεγαλύτερες οθόνες/αναλύσεις κάποιο ζόρι θα υπάρχει...

Θα μπορούσε όμως το παιδι να μας πει τι επεξεργαστή έχει και ίσως και με 1Gb μνήμη ακόμη ή και παραπάνω να βοηθήσει την κατασταση

Σε παλιο μου μηχανημα παντως με prescott2.8 , 2 giga ram και 6800gt to AOE3 παιζει μια χαρα.΅Επαιζε μια χαρα ακομα και οταν ειχα 1 γιγα ραμ και οχι 2.

Θεωρητικα η 3850 ειναι πολυ καλυτερη απο την 6800gt οποτε λογικα δε θα χεις κανενα προβλημα.

H 3850 ειναι τουλάχιστον 2 φορές γρηρότερη/ισχυρότερη από την 6800, όσο "νεότερος" είναι ο επεξεργαστής τόσο μεγαλύτερη η διαφορά. Η Sapphire αυτή είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έκανα ποτέ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.