AgentCain Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4, 2009 BATTLEFIELD HEROES Το νέο παιχνίδι από την γνωστή σε όλους μας ΕΑ. Βασισμένοι στη φιλοσοφία της πετυχημένης σειράς Battlefield, η ομάδα της ΕΑ κατάφερε να δημιουργήσει ένα παιχνίδι online multiplayer, προοπτικής 3ου προσώπου που κυρίαρχο στοιχείο του είναι το χιούμορ! Και το καλύτερο, είναι εντελώς δωρεάν! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 3 τάξεις (commando, soldier, gunner) και από τις 2 πλευρές (Royal, National army, αντίστοιχα με τους Allies,Axis). Οδηγήστε 3 διαφορετικά οχήματα (jeep, light tank, plane) και παραμετροποιήστε τον χαρακτήρα σας με ρούχα, δυνατότητες και νέα όπλα (τα πρώτα επί πληρωμή με αληθινά λεφτά :rant: αλλά τα υπόλοιπα με εμπειρία από τις μάχες και διαρκούν μόνο για 7μέρες-1μηνα, οποτε είναι αρκετά δικαια τα πράγματα) Οι χάρτες είναι αρκετά μεγάλοι, οι χαρακτήρες καλοσχεδιασμένοι και όλα τα γραφικά όμορφα και χαρουμενα :happy2: Όποιος ενδιαφέρεται για χαλαρό gaming και αυτό το καλοκαίρι... ας τρέξει εδώ http://www.battlefieldheroes.com Η εγκατάσταση ξεκινά μόλις εγγραφείτε. Όλα τα παραπάνω τα λέω από προσωπική ενασχόληση με το εν λόγω παιχνίδι, ήδη από το στάδιο closed beta. Πλέον είναι ανοιχτό για όλους και οι ατέλειες βελτιώνονται εκθετικά. video: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 5, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Χαριτωμένο φαίνεται, ήδη το έβαλα για εγκατάσταση και θα δείξει.Edit : Χαχα, στην εγκατάσταση του παιχνιδιού δείχνει ότι έχεις επιλογή για outfits από το Smooth criminal και το Bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούλιος 5, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Θυμιζει Team Fortress ή ειναι η ιδεα μου?Πολυ καλη η κινηση της ΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Yeap θυμιζει, μολις εκανα το tutorial.πλακιτσα εχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 5, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Σε ευχαριστω AgentCain.Το βαλα για εγκατασταση και εγω,πλακα φαινεται να χει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Ιούλιος 5, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Είναι καλό αλλά πάντα νικάνε οι nationals Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιούλιος 5, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Προσωπικά είχα βαρεθεί τα κλασικά αιματηρά FPS και σαν οπαδός των Battlefield έψαχνα κάτι χαλαρωτικό. Και ο θείος γουγλης έδωσε παλι τη λύση Θυμιζει Team Fortress ή ειναι η ιδεα μου?Πολυ καλη η κινηση της ΕΑ. Θυμίζει πολύ, από τα comments στις πίστες φαίνεται ότι αρκετοί παίζουν και TF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 5, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Παιδια εμενα οταν παταω Play Now απο το site ανοιγει ο updater του παιχνιδιου λεει Initializing/Retrieving Connection κτλπ ,μα υστερα απο λιγο λεει οτι η συνδεση απετυχε.Δοκιμασα με Chrome,Opera,IE,FF αλλα τα ιδια...Τι λετε να φταιει?http://imageshack.gr/files/r9oulr9miw05n73rastw.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιούλιος 5, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Μάλλον και άλλοι το έχουν το πρόβλημαΔες εδώ: http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=42330Ίσως είναι κάποιο bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 5, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Αυτο θελει να ανοιξω τα port?Το χω δοκιμασει στο παρελθον και δεν ανοιξαν ολα,δεν πειραζει,δε θα σκασω για αυτο.Ας βγαλουν κανα patch :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Πλάκα έχει, αλλά δεν τα πάει καλά με το Alt tab, ενοχλητικό σε νέα παιχνίδια. Thanks 4 the info Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 5, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Πειτε τα name σας μπας και παιξουμε κανα match:crazy_pilot:sirdiman το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούλιος 5, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Έχω λιώσει απο το πρωί :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Ιούλιος 5, 2009 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Πειτε τα name σας μπας και παιξουμε κανα match:crazy_pilot:sirdiman το δικο μου Μέσα και γω Αλλά την αλλη βδομαδα, μετά την εξεταστική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούλιος 6, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Προσωπικά δεν μ' άρεσε :no:, γιατί...:1. Έχω το bf στο μυαλό μου2. Δεν μ' αρέσει το gameplay του3. Δεν έχει squads και στρατηγική4. Περιμένω το BF3 (ή άντε το BF1943) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούλιος 6, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Προσωπικά δεν μ' άρεσε :no:, γιατί...:1. Έχω το bf στο μυαλό μου2. Δεν μ' αρέσει το gameplay του3. Δεν έχει squads και στρατηγική4. Περιμένω το BF3 (ή άντε το BF1943)Το πρώτο οκΤο δεύτερο οκΣτο τρία τα χαλάμε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ το παιχνίδι δεν φτιάχτηκε για να έχει squads και στρατηγική, απλό κλασσικό arcade shooter είναι και τσάμπα κιόλας για να περνάς την ώρα σου. Δεν βγήκε να πει ότι θα είναι tactical command ούτε ρεαλιστικός προσομοιωτής πολέμου. Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τον χαρακτήρα τον παιχνιδιού.Ευθύς εξαρχής δεν συζητάμε για τέτοιες λεπτομέρειες σε τέτοιο game.Στο τέταρτο οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 10, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Πιο νουμπικο απ'το 1943 δεν ειναι παντως, και ας απευθυνεται το 2ο σε πιο "σοβαρους" gamers http://www.youtube.com/watch?v=cF9DcmcE900 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 12, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2009 το 1943 είναι λιγότερο από το 1942τουλάχιστον το heroes είναι τζάμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Απρίλιος 19, 2012 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Battlefield Heroes lands on the moon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.