Jump to content

Vista , Internet problem [SOLVED]

papatsonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γνωστος στα καλα του καθουμενου (μετα απο καποιο διαστημα που το λαπτοπ του ηταν σβηστο) δεν μπορει αν μπει ιντερνετ.. dhcp enabled , αλλα ιp o router δεν δινει (δινει το 169..... ) , του βαζω καρφωτα τισ ρυθμισεις του royter, και ναι μεν ανοιγει και κανει πλοηγηση στις σελιδες του router, αλλα εμ τον εξω κοσμο , επαφη καμια!!! (DNS , σωστα περασμενα) , αυτο το κανει ειτε με ασυρματη ειτε με ενσυρματη συνδεση, το διπλανο pc που τραβαει απο το ιδιο router δεν εχει κανενα προβλημα με οποιοδηποτε τροπο συνδεσης (οποτε 8ελω να πιστευω δεν ειναι θεμα ρουτερ, αλλα καποια μαμακια στα vista).

any ideas appreciated :(

Φίλε είχα με εσενα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα την περασμένη ευδομάδα. Έχω vista sp2. Όλα τα pc's στο σπίτι είχαν ίντερνετ εκτός από το δικό μου. Δοκίμασα τα πάντα αλλά τίποτα, μέχρι που αποφάσισα να του ρίξω format :spell:. Mετά το φόρματ είμαι και πάλι online :meeting:

ωρες ωρες απλα σηκωνω τα χερια ψηλα... ξανα πηγα σημερα, και περασα για αλλη μια φορα τις ρυθμισεις χειροκινητα, ανοιγοκλεισα το firewall της eset, και μετα ειδε ιντερνετ.. το πετας απο το παραθυρο η οχι...?

Κι εγώ το ίδιο παίδες! Έχασα ένα απόγευμα μέχρι να βρω τί έφταιγε. Και όχι τπτ, δεν είχα άλλο μηχάνημα και έμπαινα ίντερνετ μόνο με ΙΡ! Έμπαινα στο ρούτερ, έκανα ping σε όποια σελίδα ήθελα, έβλεπα την ΙΡ και την έβαζα στο firefox. Όσο για την αναζήτηση στο Γούγλη, έψαχνα στο ιστορικό να βρω το φορμά της διεύθυνσης ώστε να παίρνει τους όρους από εκεί... Μάλλον κάποια αναβάθμιση του eset τα προκάλεσε αυτά, αλλά τώρα no problem

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.