Fireman1234 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 Παιδιά έχω ένα υπολογιστή που από σήμερα το πρωί ξαφνικά δεν κάνει sign in με κανένα λογοριασμό. Βγάζει ένα πρόβλημα με το File Host. Το error 80048820. Έχω δοκιμάσει διάφορα που έχω βρει στο ίντερνετ και δεν έχει γίνει τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820/ Αυτό βρήκα εγώ δεν ξέρω άμα θα σε βοηθήσει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 4, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά αυτό το έχω δοκιμάσει και δεν άλλαξε τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Δοκίμασες αυτό που λέει ο Subo στην συγκεκριμένη σελίδα? :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Η ωρα του pc σου ειναι σωστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Πιστεύω ότι και εγώ το ίδιο ανάφερα sirdiman.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 4, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Ναι τα είχα δοκιμάσει όλα επι τρεις φορές βρε παιδια και τίποτα. Και εγώ παραξενεύτηκα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omerta1416003372 Ιούλιος 4, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Ρίξε μια ματιά αν δεν το έχεις δει εδώ και εδώ πιστεύω ότι το τελευταίο θα σε βοηθήσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 4, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Πιστεύω ότι και εγώ το ίδιο ανάφερα sirdiman.. Κοίταξα στην σελιδα απλα δεν προσεξα να το αναφέρει anyway. Ισως το msn να εχει ''κολλήσει''' για κάποιον λογο,θα σου πρότεινα να το αφηνες για μερικές ώρες ή μια μέρα και να δοκιμάσεις παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 4, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Το έχω ξαναεγκαταστήσει από την αρχή πάλι και τίποτα. Θα το αφήσω και δοκιμάσω αύριο πάλι. Ευχαριστώ για τις ιδέες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 4, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 κανε ενα scan με το MSN cleaner και ξαναδοκίμασε. επίσης κάνε και μια αποσύνδεση-επανασύνδεση στο ρούτερ σου. μου έχει τύχει να στρώσει έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Ιούλιος 4, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Προς admin/mods...κάθε τρεις και λίγο παρουσιάζεται ένας λαμπίτης με πρόβλημα στο Msn messenger και ανοίγει thread προβλήματος που αντιμετωπίζει....Γιατί να μην γίνει ένα MSN προβλήματα/λύσεις thread και να μπαίνουν όλα εκεί; Όσες καραμπακιές/ασυμβατότητες/κολλήματα έχει το msn δεν έχει κανένα άλλο...ημαρτον πια όμως καθε τρεις και λίγο νέο θέμα ίδιος τίτλος, .... και να θέλεις να ψάξεις την λύση στο πρόβλημά σου δεν υπάρχει περίπτωση να την βρεις εδώ...επιπροσθέτως στο google βρίσκεις τα περισσότερα αναφορικά με error codes Και τρόπους επίλυσης...Σόρρυ Fireman1235....να λύσεις το πρόβλημά σου θέλεις ...το κατανοώ πλήρως αλλα τι εκαι ποιά είναι αυτά που δοκίμασες από το internet; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 4, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Έχω δοκιμάσει αυτά.Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι αυτό που μου έχει πει ο hayabusa το οποίο θα το δοκιμάσω τώρα.http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820/http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-95438_35_0.htmlhttp://messenger-support.spaces.live.com/Blog/cns!1pUFzGgzjAV-OT0jri_AqaGw!1070.entry Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 4, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Προς admin/mods...κάθε τρεις και λίγο παρουσιάζεται ένας λαμπίτης με πρόβλημα στο Msn messenger και ανοίγει thread προβλήματος που αντιμετωπίζει....Γιατί να μην γίνει ένα MSN προβλήματα/λύσεις thread και να μπαίνουν όλα εκεί; Όσες καραμπακιές/ασυμβατότητες/κολλήματα έχει το msn δεν έχει κανένα άλλο...ημαρτον πια όμως καθε τρεις και λίγο νέο θέμα ίδιος τίτλος, .... και να θέλεις να ψάξεις την λύση στο πρόβλημά σου δεν υπάρχει περίπτωση να την βρεις εδώ...επιπροσθέτως στο google βρίσκεις τα περισσότερα αναφορικά με error codes Και τρόπους επίλυσης...Σόρρυ Fireman1235....να λύσεις το πρόβλημά σου θέλεις ...το κατανοώ πλήρως αλλα τι εκαι ποιά είναι αυτά που δοκίμασες από το internet; ένα θέμα στην σωστή κατηγορία μάλλον θα δώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 5, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Ξαναδοκίμασα σήμερα τα πιο κάτω βήματα http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30...rror-80048820/ και είναι μια χαρά το messenger. Γιατί δεν δούλεψε χθες δεν ξέρω. Φτάνει που δούλεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.