sokraths kelerhs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 κλησπερα σας!εχω 2 nvidia gtx 275 και θελω να αλαξω motherboard...θελω να παρω την http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1095315&MEMORY_TECHNOLOGY=DDR2&SLI_SUPPORT=SLI+%2f+Triple+SLI&SOCKET=s775&category=69977721&catalog=20η ερωτηση μου ειναι η εξης,θα μπορω να βαλω την μια καρτα στην πρωτη θεση και την αλη στη τριτη η πρεπει να ειναι η μια διπλα στην αλλη??το πακετο μεσα εχει sli conector τοσο μακρυ?(απο την πρωτη να φτανει στην τριρη PCI-E δηλ??) Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούλιος 4, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 δεν νομιζω να υπαρχει connector τοσο μεγαλος .για τις θερμοκρασιες θες να το κανεις ετσι ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιούλιος 4, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Ναι εχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 4, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις κάποιο review στο διαδίκτυο ή το manual της μητρική σου. Η μητρική είναι ακριβή για να την αγοράσεις με πορείες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokraths kelerhs Ιούλιος 4, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Δεν χωράνε οι Καρτες..βρησκει η μια πάνω στην άλλη..Θέλω να πουλησω την παλιά να πάρω την καινούρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 4, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Δεν χωράνε οι Καρτες..βρησκει η μια πάνω στην άλλη..Θέλω να πουλησω την παλιά να πάρω την καινούρια.... Νομίζω πως μπορείς να το κάνεις, απλώς αν θυμάμαι καλά τα 32lanes θα χωριστούν se 16/16 δε νομίζω να χωρίστουν σε 8/8/8/ γιατί αυτόγίνεται αν βάλεις 3 κάρτες μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.