Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2009 Σημερα το δοκιμασα και ακομα το λιωνω! Εχει κατι το εθιστικο,να ειναι το ατελειωτο περιβαλλον? Η εναλλαγη μερας νυχτας? Η τα τρομερα καιρικα φαινομενα(ακομα και τυφωνας παρουσιαστηκε).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Απαραδεκτο game! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Δεν γράφεις και το γιατι? στο βίντεο φαίνεται να γίνεται ΚΟΛΑΣΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούλιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Καλο φαινεται ρε σεις..θα το δοκιμασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 4, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2009 Το δοκίμασα πριν λίγο. Αν δεν υπήρχε το Motorstorm, θα έλεγα ότι είναι πρωτότυπο. Αλλά δεν είναι. Ακόμα και το ελικόπτερο που κατεβάζει τα οχήματα έκλεψαν! Γενικά είναι εντελώς arcade, τόσο στο χειρισμό, όσο και στον ήχο. Πάντως είναι ελαφρύ, με το PC της υπογραφής το παίζω σε 1680x1050 με 8xAA και 16xAF Προσωπικά, θεωρώ το Motorstorm καλύτερο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιούλιος 8, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Πληρης αποτυχια...Δε με συγκινισε καθολου...Ευτυχως που το επαιξα σε φιλου και δεν τα ακουμπησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Ιούλιος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Οντως...αποτυχια..το PURE καλυτερο ειναι σε συγκριση με αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιούλιος 14, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Και γω λιγο που το επαιξα δεν τρελαθηκα κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 14, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Uninstalled. Καλά τα λέει ο seb, να τον ακούτε.. :banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Ιούλιος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι, αμα βαριέστε να παίξετε να φύγετε να πάτε αλλού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούλιος 17, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 Μια χαρά είναι το παιχνιδάκι, αμα βαριέστε να παίξετε να φύγετε να πάτε αλλού!Το πρωτο θυμα του καυσωνα ο arxagelos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούλιος 17, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2009 αμα βαριέστε να παίξετε να φύγετε να πάτε αλλού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2009 Εμένα μου άρεσε το παιχνιδάκι. Σας βρίσκω πολύ αυστηρούς κριτές. Δεν πρόκειται για κάποιο racing simulation. Ενα χαζο-arcade παιχνίδι με οχήματα που δεν υπάρχουν πουθενά είναι. Καλά γραφικά+χειρισμός, αλλά κάκιστος ήχος. Μου αρέσει ιδιαίτερα που μπορείς να πας ΠΑΝΤΟΥ σε εναν τόσο μεγάλο χάρτη. Ο τελευταίος racing τίτλος που μου έδινε αυτή τη δυνατότητα ήταν το test drive unlimited. Μόνο που στο Fuel χώνομαι σε ποτάμια, δάση, βουνά και χαράδρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Ιούλιος 27, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2009 Εμένα μου άρεσε το παιχνιδάκι. Σας βρίσκω πολύ αυστηρούς κριτές. Δεν πρόκειται για κάποιο racing simulation. Ενα χαζο-arcade παιχνίδι με οχήματα που δεν υπάρχουν πουθενά είναι. Καλά γραφικά+χειρισμός, αλλά κάκιστος ήχος. Μου αρέσει ιδιαίτερα που μπορείς να πας ΠΑΝΤΟΥ σε εναν τόσο μεγάλο χάρτη. Ο τελευταίος racing τίτλος που μου έδινε αυτή τη δυνατότητα ήταν το test drive unlimited. Μόνο που στο Fuel χώνομαι σε ποτάμια, δάση, βουνά και χαράδρες. Δοκιμασε 4χ4 evo 2...τι θυμηθηκα...:to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Αύγουστος 4, 2009 #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2009 Εχω βαρεθει τα arcade.GTR2 FOREVAAA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.