Jump to content

i7 920 co/c1 OC

sayan2

Recommended Posts

Δεν ξέρω ποια επιλογή είναι στην P6Τ, στην REΧ2 πάντως, το έχει ως PCIE frequency, αν θυμάμαι καλά!

Λαθος μου τελικα την ιδια ρυθμιση εχει και η P6t. Δοκιμασα ωστοσο εως και 110 mhz (100 deafult) χωρις να προσφερει κατι :meeting:

Δε βοηθεισε δυστηχως ουτε αυτο. Πιστευω οτι χρειαζεται κατι εξτρα ενεργεια, γιατι σκεφτειτε οτι με το HT ενεργοποιημενο (που χρειαζεται επιπλεον ενεργεια) με τα τωρινα μου settings δεν μπορουσα καν να μπουταρω στα βιστα. Μπλε οθονη στο loading. Τωρα που το απενεργοποιησα, μπαινω μεν, αλλα οταν τρωει φορτιο τα φτυνει. Τις μνημες τις ειχα παει και 1500+ πριν λιγο καιρο. Δεν νομιζω να με κολανε αυτες. Ενα τσακ θελει!! ειναι δυνατον να παιζει ρολοι στα 197χ20 και να μην μπορει με τπτ στα 200χ20?

μαλλον θα σου εχει δωσει η intel επιτηδες το χειροτερο κομματι.δν γινεται αλλιως.

:slap: Αυτο φοβαμαι και εγω. Καπου ειχα διαβασει οτι για την p6t deluxe ειχαν προβλημα να κλοκαρουν πανω απο τα 3.8. Ελεγαν οτι δεν τους αφηνε η μητρικη για κατι περισσοτερο. Αλλοι παλι τα καταφεραν. Θα δοκιμασω να βαλω και το τελευταιο bios της μητρικης και μετα τελος. Ισως να ειμαι και τυχερος που εφτασα μεχρι τα 4 τι αλλο να πω. Ευχαριστω οσους βοηθεισαν και αν σας κατεβει καμια ιδεα εδω ειμαστε!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.