Jump to content

Μια βοήθεια για επιλογή RAM

AnimaTronic

Recommended Posts

@alexgk: πολύ σωστό αυτό με το bios upgrade. Το σκέφτηκα κι αυτό, αλλα αυτή τη στιγμή είμαι με το τελευταίο (BIOS ID:17), το οποίο κυκλοφόρησε το Μάιο του 2008 (BIOS compiled date: 05/26/2008). Δε νομίζω πως θα ξαναβγάλει καινούριο bios η Abit δυστυχώς.

Καλό θα ήτανε να διαβάσεις και αυτό :happy2:

Εκτός τόπικ παλιά που είχα PIII η abit με ικανοποίησε πολύ και από αξιοπιστία και από επιλογές για κλοκάρισμα!!

Τελευταία κουβέντα απο εμένα, γιατί ότι και να κάνεις δέν θα με βγάλεις τρελό.

Διάβασε όλα τα post με την σειρά που γράφτηκαν και όχι με αυτή που θές εσύ.

Το μήνυμα που γράφεις αρχικά είναι λάθος, που του λές για μητρική.

Και βέβαια μιλάς για bios αλλά όχι σε εκείνο το μήνυμα που σχολιάζω εγώ, το γράφεις αργότερα .-

Επανέρχομαι στο φίλο μας και επαναλαμβάνω ότι όποια DDR2 και να πάρει θα του παίξει.

Τα manuals βάζουν όποιες μάρκες - μνήμες τους πληρώνουν για να τους βάλουν, τίποτα δέν γίνεται τυχαία.

Ναι αλλά στο αρχικό του post αναφέρει ότι έχει ήδη μπει και ότι αφού το διάβασε κατέληξε σε αυτά τα Kit

Διάβασε και αυτά άμα δεν τα έχεις διαβάσει μήπως και σε βοηθήσουν.

http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-244735_12_0.html

http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-246383_12_0.html

Διάβασα φίλε μου omerta τι αναφέρει πως στο αρχικό post αναφερεί και τις gskill. Που το κακό που εγώ έδωσα ιδιαίτερο βάρος στις gskill και όχι σε αυτές που έδωσες εσύ; Εκτός και αν δεν τις αναφέρει τις gskill :suicide:

Διάβασα πως στο πρώτο ποστ αναφέρει και τις gskill. Εκτός αν δεν τις αναφέρει :hi:

Τελευταία κουβέντα απο εμένα, γιατί ότι και να κάνεις δέν θα με βγάλεις τρελό.

Διάβασε όλα τα post με την σειρά που γράφτηκαν και όχι με αυτή που θές εσύ.

Το μήνυμα που γράφεις αρχικά είναι λάθος, που του λές για μητρική.

Και βέβαια μιλάς για bios αλλά όχι σε εκείνο το μήνυμα που σχολιάζω εγώ, το γράφεις αργότερα .-

Επανέρχομαι στο φίλο μας και επαναλαμβάνω ότι όποια DDR2 και να πάρει θα του παίξει.

Ότι πεις αλάνθαστε.

@ dimi80: οπότε βγαίνει το συμπέρασμα οτι και οι φτηνές mushkin παίζουν απροβλημάτιστα στην IP35 Pro. Σ' ευχαριστώ πολύ για το info φίλε μου.

@ alexgk: Alex, αυτό που θέλει να σου πεί ο mandridis από την αρχή είναι οτι στο πρώτο post που έκανες μέσα σε αυτό το thread, προτείνεις να κοιτάξω στο site της Abit, το οποίο έχει πληθώρα ΜΗΤΡΙΚΕΣ. Και επειδή δεν ψάχνουμε για μητρικές, αλλά για RAM, σε ρώτησε στη συνέχεια αν διάβασες καλά αυτό που έγραψα στο πρώτο μου post. Προσωπικά δε διέκρινα εμπάθεια πρός το πρόσωπο σου. Απλά διόρθωσε αυτό που έγραψες αρχικά. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Η κουβέντα εξελίχθηκε πολύ ωραία και βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα σχετικά με το ποιά kit 2x2 GB DDR2 παίζουν σίγουρα στην Abit IP35 Pro.

Σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις σας παιδιά. Πραγματικά με βοήθησαν πάρα πολύ. Τελικά θα αποφασίσω μεταξύ Mushkin 800, GSkill 1000 και Mushkin 1066 (μου μπήκανε ξανά ιδέες για overclocking, όπως προανέφερα). Όλα θα εξαρτηθούν από το που θα πάει το ποντίκι (με τη βοήθεια του χεριού μου φυσικά) μου όταν έρθει η ώρα της παραγγέλιας :-P.

Φίλε μου επειδή καμία φορά στις μνήμες παίζει και το bios update, αναφέρθηκα στην abit που πλέον σταμάτησε την παραγωγή :) Όπως και να έχει συμφωνώ πως είμαστε μία παρέα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.