Jump to content

Αγορα απο amazon uk και τελωνειο

Rez7nor

Recommended Posts

Αυτες τις μερες θα κανω μια μεγαλη αγορα cd γυρω στα 250 ευρω απο το amazon uk θα σταλουν με Priority Express θα εχω προβλημα με το τελωνειο?

Από χώρες της Ε.Ε. δεν έχεις πρόβλημα. Από τρίτες χώρες, δηλαδή όσες δεν ανήκουν στην Ε.Ε. ο δασμός είναι περί τα 20% επι της τιμής που αναγράφεται στο τιμολόγιο πώλησης του πωλητή

• 1 month later...

Τα ηλεκτρονικά είναι που περνάνε απο πολλά κύματα,γενικά είναι πώς θα τους κάτσει στο τελωνείο.

Πρόσφατα πήρα απο amazon.com μία ηλεκτρική συσκευή αλλά είπα στον πωλητή να αναγράψουν αρκετά μικρότερη τιμή πάνω ώστε αν πληρώσω κάτι να είναι καθαρά μικρό το ποσό.

Πήρα από το Digikey.com(US) κάτι ηλεκτρονικά εξαρτήματα(80€) και τα έστειλαν με UPS. Στο τελωνείο με μάμησαν καθώς ζήτησαν 125€ για εκτελωνισμό. Οπότε ζήτησα να τα στείλουν πίσω και να τα ξαναστείλουν με ταχυδρομείο και ευτυχώς πέρασαν χωρίς πρόβλημα.

Από Ευρωπαική Ένωση δεν έχεις τέτοια προβλήματα.

Θέλω να πάρω ένα scan converter για την vga πολύ μικρό σε μέγεθος από Νέα Ζηλανδία νομίζω και έχει κόστος 35 ευρώ και 30 τα ταχυδρομικά σύνολο γύρω στα 65 ευρώ....θα πληρώσω εκτελωνισμό;

• 1 month later...

Λογικά είναι με ΦΠΑ οι τιμές.

Μεταφορικά κανά 30άρι, αλλά θα λέει στο σιτε δεν μπορεί.

Τελωνείο πάντος απο co.uk ή .de δεν έχεις.

Πάντος πολύ χοντρικά απο όσο έχω δει, αν μπορείς να κόψεις εδώ τιμολόγιο (-19%) είναι αρκετά καλύτερες οι τιμές απο τις Ευρώπης.

Για USA δεν μιλάω, αλλά εκεί καραδοκεί το τελωνείο.

Οι τιμη εκτελωνισμου(χωρις τυχων προσθημα) βασιζετε στο δασμολογιο που βγαζει η ΕΕ.

http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds/cgi-bin/tarquer?Lang=EL

Ισως φανει χρησιμο για να δει κανεις αν συμφερει ή οχι να ψωνισει απ εξω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.