DJD Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2009 Αναζητάμε ανθρώπους με μεράκι, γνώσεις, όρεξη και κέφι για να αναλάβουν μια σειρά από reviews. Η προϋπόθεση είναι να είστε άνω των 18 και να μας στείλετε ένα δοκιμαστικό κείμενο στο webmaster@thelab.gr . Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που θα δοκιμάσετε, ας είναι και μια λάμπα. Αυτό που θέλουμε να δούμε είναι ο τρόπος γραφής και η ορθότητα του λόγου.Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 3, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Είμαι κάτοικος Άργους. Να στείλω κειμενάκι ή θα το γράψω τσάμπα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 3, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Δεν θα το γράψεις τσάμπα, στείλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούλιος 3, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Να κανω μια σημειωση?Οι reviewers δεν θα δοκιμαζουν αυτοι τα stuff?Αν θελετε reviewers για νεα προιοντα...:bigsmile: Το λεω γιατι αν ισχυει μερικοι ισως να μην το ηξεραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 3, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 No SPAM pls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 3, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας reviewer;Να καθαριζει τα παπουτσια των admins?Τα πραγματακια οι reviewers θα τα κρατανε?:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούλιος 3, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Να καθαριζει τα παπουτσια των admins?Τα πραγματακια οι reviewers θα τα κρατανε?:jump1:Και ο ονάσης λουστράκος ξεκίνησε. Έχω βλέψεις εγώ.Εννοείται. +Καθαρά 750/μήνα και δωρεάν μετοχές της bayern:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 3, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Εστειλα mail με ενα review που εχω κανει σε αλλο Ελληνικο forum. Για μισθο θα μιλησουμε μετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιούλιος 3, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 2πλοθεσίτης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιούλιος 3, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2009 Και ερημοσπιτης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 5, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Μεχρι ποτε μπορουμε να στειλουμε? Ρωταω επειδη ειναι λιγο πιεσμενα τα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούλιος 14, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Me to Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Ιούλιος 14, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 παιδιά μπορώ και γώ να γράψω κάτι άμα θέλετε σαν reviewer αλλά τώρα είμαι λίγο πιεσμένος με το φροντ..Από βδομάδα όμως χαλαρώνω...Ποιος όμως θα μας δίνει πράγματα να κάνουμε review???Και θα τα κρατάμε??Μπα ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 14, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πρώτα μας στέλνετε το "βιογραφικό" (δηλαδή review sample) σας κι αν μας κάνετε προχωράμε στο interview όπου και θα μάθετε τις λεπτομέρειες της "δουλειάς". Οι θέσεις είναι ανοικτές κι ακόμα κι αν καλυφθεί κάτι τώρα, σε λίγο καιρό εδώ ίσως χρειαστούμε ξανά. Οπότε με το πάσο σας και προχωράμε ανάλογα. Πιστεύω κατανοείτε τι εννοώ με το απλό μου παράδειγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Ιούλιος 21, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2009 το κερδος του reviewer ποιο ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dop Ιούλιος 22, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Άσχετα με το κέρδος ή οτιδήποτε άλλο, οι reviewers πρέπει να βρίσκονται αποκλειστικά Ελλάδα ή μπορεί να είναι και μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apollokk Ιούλιος 22, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 το κερδος του reviewer ποιο ειναι; Κοννέ με τα αφεντικά! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούλιος 22, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 το κερδος του reviewer ποιο ειναι;Μας ενδιαφέρουν άτομα με μεράκι πάνω απ' όλα. Κοινώς όταν η πρώτη ερώτηση είναι πιο είναι το κέρδος, αυτό το άτομο δεν μας ενδιαφέρει. Κάνε ένα κόπο και δες την από πάνω απάντηση μου σε όσους ρώτησαν τι γίνεται πέρα από όσα έχουμε πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιούλιος 22, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Το να μειώσετε τα reviews το σκεφτήκατε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Ιούλιος 22, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2009 Το να μειώσετε τα reviews το σκεφτήκατε;Για ποιό λόγο να γίνει αυτό; Εγώ πιστεύω ότι τα reviews είναι πολύ χρήσιμα και προσφέρουν στα μέλη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.