Athens2004 Απρίλιος 13, 2010 #21 Απρίλιος 13, 2010 Παιδες θελει καποιο χρονικο διαστημα απο την στιγμη που θα εισαγεις στο paypal account τον 4ψηφιο κωδ επιβεβαιωσης ως να εμφανιστει το πληρες ποσο που ειχες φορτισει την προπληρωμενη ? Τον εδωσα και μου δειχνει μονο το 1.5ε του paypal που σου ξαναγυρνανε ate prepaid χωρις να ειναι linked με καποιον λογαριασμο καταθετικο.
nickstamat Απρίλιος 13, 2010 #22 Απρίλιος 13, 2010 Παιδες θελει καποιο χρονικο διαστημα απο την στιγμη που θα εισαγεις στο paypal account τον 4ψηφιο κωδ επιβεβαιωσης ως να εμφανιστει το πληρες ποσο που ειχες φορτισει την προπληρωμενη ? Τον εδωσα και μου δειχνει μονο το 1.5ε του paypal που σου ξαναγυρνανε ate prepaid χωρις να ειναι linked με καποιον λογαριασμο καταθετικο.Δε νομίζω πως γίνεται αυτό τελικά.Εγώ τον έβαλα πριν από κανένα μήνα και δεν έδειξε τίποτα (πέραν του 1.50 €). Έχω Eurobank pre-paid.Θα ήταν πολύ βολικό πάντως. Ίσως απλά να μη γίνεται με τις κάρτες μας.
theo_mich Απρίλιος 13, 2010 #24 Απρίλιος 13, 2010 μπερδεψατε τα μπουτια σας Aυτο το 1,5ευρω που βλεπεται ειναι τα λεφτα που σας χρεωσε στην καρτα για την επιβεβαιωση και μετα στα πιστωνει στο paypal account. Δεν γινεται να σου δειχνει ποσο υπολοιπο εχεις στην καρτα(προπληρωμενη η μη). Δηλαδη χρεωνουν ενα ευρω στην καρτα, ωστε στο λογαριασμο να φανει ο τετραψηφιος και αφου εισαγεις τον κωδικο σου τα επιστρεφουν στο paypal account, οχι στην καρτα. Γενικα το paypal ειναι τραπεζα και αυτο το νουμερο που βλεπεις, ειναι το υπολοιπο του λογαριασμου σου στην τραπεζα PayPal. Οταν κανεις μια αγορα η τραπεζα paypal παιρνει λεφτα απο την καρτα/λογαριασμο σου της y/x.. τραπεζας, και τα βαζει στο λογαριασμο του πωλητη στην τραπεζα Paypal. Απο εκει αν θελει τα μεταφερει σε αλλο λογαριασμο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.