Jump to content

Προβλημα με laptop(solved)

derasto

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα,τον τελευτεο καιρο νομιζω πως εχω ενα προβληματακι με με το λαπτοπ μου.Εδω κ μια βδομαδα παρατηρω πως το λαμπακι του επεξεργαστη δεν σταματα να αναβοσβηνει ποτε και γενικοτερα η αποδοση του εχει πεσει(ειδικα οταν κανει 2 λεπτα να ανοιξει ο firefox),εχω κοιταξει και στον task manager πως η χρηση Cpu δεν πεφτει κατω απο 98% και η χρηση μνημης γυρω στο 1,5gb.Ειναι λογικο αυτο?

To laptop ειναι σχετικα καινουριο(4 μηνων).Αcer Aspire 5735Z DualCore @ 2ghz,4Gb Ram,250Hdd

Οχι δε ειναι λογικο αυτο που κανει.....κοιτα λιγο στο τασκ μαναγκερ να δεις τι τρεχει!καποια απο της εφαρμογες που τρεχει στα κανει αυτα βαλε κ μια το antivirus να κανει ενα σκαν! κ πες μας τα αποτελεσματα!:dance3:

Στον μανατζερ βλεπω 26 διεργασιες απτις οποιες περισοτερη cpu kai μνημη τραβανε:explorer.exe,firefox.exe,dwm.exe,MSAScui.exe,oι υπολοιπες ζητουν μνημη γυρω στα 3-4mb,τρεχω κ ενα scan να δουμε τι θα βρει.

Ενταξει ειμαι ετοιμος να το σπασω κ να το πεταξω απτο μπαλκονι.Σερνονται τα παντα το AVG σε 15' εχει σκαναρει 10.000 αρχεια και η χρηση CPU πηγε 100%.

Λοιπον το removeit βρηκε τα ακολουθα:

sys32.uttC6CF

sys32.acer

sys32.yk60x86

sys32.alchemyxml

sys32.gvuni

sys32.listproc

sys32.oberontb

Τα διαγραφω ολα η μερικα χρηαζονται απτο συστημα???

Προσεχε τι θα διαγραψεις.Δεν ειναι και το καλυτερο προγραμμα το removeit.Μου βρηκε πολλα false positive.Βασικα μονο false positive μου βρηκε...

Δοκιμασε malwarebytes.

Μην ανυσηχείς...είτε πρόκυτε για άχρηστα αρχεία είτε κάποιο trogan ή και virus...διεγραψέ τα και πές μας αν έχει βελτιωθεί!

*με ένα γρήγορο search στο γούγλη μπορείς να βεβαιωθείς ότι τα συγκεκριμένα αρχεία που σου βρήκε είναι αρχεία που δν χρειάζονται στο pc σου...

Λοιπον,δοκιμασα κ ενα scan με spywareterminator βρηκε κατι αρχεια τα οποια ηταν απο client για ποκερ και κατι cookies.Τα διεγραπσε ολα,εκανα κ ενα ρεσταρτ αλλα συνεχιζει η cpu να παραμενει στη υψη και μεγαλη σελιδοποιηση.Ελεος ρε παιδια,πριν 2 βδομαδες με τα ιδια αρχεια κ προγραματα κ το πισι πεταγε.

φιλε, δοκιμασε το kaspersky (http://www.kaspersky.com/downloads)

το nod32 (http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php)

spybot search and destroy (http://www.safer-networking.org/gr/index.html)

και σκαναρισε και με αυτα, αν δεν βρουν κατι, τότε σκέψου την λύση του format για να ξεμπερδεύεις μια και καλή.

Δυστυχως το προβλημα παραμενει αν κ τα αντιvirus δεν βρισκουν τπτ.

Next step->Format:suicide2:

ε ναι

Καντο να παει στο καλο.

αμα το κανες με τη μια θα χες γλιτωσει πολυ περισσοτερο χρονο + νευρα

Νομίζω πως στην κατάσταση που ο φορητός σου είναι, επιβάλλεται ένα φορμάτ. Βγάλε τον από το ίντερνετ, πέρασε τα win με τους οδηγούς, σύνδεσέ τον με το ίντερνετ και στη συνέχεια κάνε update το antivirus, και μετά τις ενημερώσεις για τα win. Επίσης δε κάθε πρόγραμμα που μετέπειτα θα εγκαταστήσεις δες στη διαχείριση συσκευών πόσο σου κάνει χρήση της cpu για να βρεις το ύποπτο πρόγραμμα που γονατίζει τις επιδόσεις του υπολογιστή σου.

Τελος καλο ολα καλα.Φορματ και ξερο ψωμι.Το λαπτοπ πεταει.:dance3:

Μη γράφεις τέτοια μην το πάρει πάνω του και βγάλει φτερά και το ψάχνεις :smoke:

χαχα το εχω ρε συνεχεια στη μπριζα :happy2:

Πρόσεχε μην σου πάρει και την πρίζα :computer:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.