Jump to content

chiller

dionysio

Recommended Posts

περιμενε ρε φιλε γιατι θα μας τρελανεις εσυ....

θες να σου φτιαξει καποιος chiller τσαμπα?

φιλε μου τπτ δεν ειναι τσαμπα πρεπει να στο πει καποιος αυτο...

υπαρχουν ατομα εδς μεσα που φτιαχνουν αλλα κανενας για την ψυχη της μανας του....

ουτε εγς να σου πω την αληθεια θα σου εφτιαχνα για την ψυχη της μανας μου κατι....

ακριβως. και θα πληρωσω και θα παρουσιασουμε και την κατασκευη μαζι με τα αποτελέσματα στο forum. θελω καλη ψυξη γιατι καταφερα την striker ii formula με νερό fsb 533+ με stock dd2 1066 5-5-5-15 μνήμες και παίζει καταπληκτικά γρηγορα.

η μετατροπη ενος chiller σε phase ειναι ευκολη. to chiller το θέλω για να ξεφύγω από τις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες τις υδρόψυξης. Μέχρι τώρα δεν είχα καμιά απάντηση. Κανένας δεν ξέρει να φτιαχνει chillers εδώ μέσα?

ευχαριστώ. μονο τον Στέλιο ξέρω προσωπικά αλλά δεν μηλίσαμε ποτέ για chillers. τότε -και τώρα- είμαι κολλήμένος στην υδρόψυξη. έστειλα και email στον esdee αλλά δεν μου απάντησε ακόμη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.