Jump to content

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ TO IE 8!

djtaz13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια δεν μου ανοιγει το internet explorer αν κ εχω internet.ειχα panda κ εβαλα kaspersky trial κ απο τοτε μου κανει κατι περιεργα το pc οπως αυτο με το ie κ οτι δεν μου ανοιγει τα gadgets στο sidebar.Αλλα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι οτι επειδη δεν μου ανοιγει τον explorer δεν μπορω να κανω κ windows update.αν μπορει καποιος να διαφωτισει λιγο την κατασταση please answer!δειτε...

http://rapidshare.com/files/250729417/__967___969___961___943___962____964___943___964___955___959_.bmp.html

ΚΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ IMAGESHACK ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ RAPIDSHARE

φιλε δεν εχω λογια να σ ευχαριστησω!!:worship:μου ελυσε τα θεματακια που ειχα!να σαι καλα κ ευχαριστω παρα πολυ!:yes2:εχω κ μια αλλη ερωτηση!πως πηγε εκει το μυαλο σου κ γιατι δεν μου τα εβρισκε το kasperky?

Να σαι καλά φίλε μου.

Το Kaspersky σου το είχε κάνει αυτό φίλε. Το είχα πάθει και εγώ πρόσφατα με άλλο antivirus. Το ίδιο το antivirus δεν άφηνε τα συγκεκριμένα προγραμματάκια να δουλέψουν.

sorry που σε πριζω αν κ λυθηκε το προβλημα.το panda δεν μου χε κανει κατι τετοιο κ κτ αλλο...τι ακριβως ειχε γινει?σ ευχαριστω κ παλι!

Μάλλον είχες κάνει κάποιο scan φίλέ και τα είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν.

Δεν ξέρω αν σε έχω καλύψει.

Μάλλον είχες κάνει κάποιο scan φίλέ και τα είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν.

δηλαδη αν ξανακανω scan θα τα ξανακλεισει?(τελευταιο!!)

Όχι, μετά από το comboFix κάνω κανονικά scan και εγώ και είναι μια χαρά μην ανησυχείς.

ok ρε φιλε!σ ευχαριστω κ παλι!:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.