djtaz13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Παιδια δεν μου ανοιγει το internet explorer αν κ εχω internet.ειχα panda κ εβαλα kaspersky trial κ απο τοτε μου κανει κατι περιεργα το pc οπως αυτο με το ie κ οτι δεν μου ανοιγει τα gadgets στο sidebar.Αλλα αυτο που με νοιαζει περισσοτερο ειναι οτι επειδη δεν μου ανοιγει τον explorer δεν μπορω να κανω κ windows update.αν μπορει καποιος να διαφωτισει λιγο την κατασταση please answer!δειτε...http://rapidshare.com/files/250729417/__967___969___961___943___962____964___943___964___955___959_.bmp.htmlΚΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ IMAGESHACK ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΣΕ RAPIDSHARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Φίλε δοκίμασε αυτό.http://www.combofix.org/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούλιος 1, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 φιλε δεν εχω λογια να σ ευχαριστησω!!:worship:μου ελυσε τα θεματακια που ειχα!να σαι καλα κ ευχαριστω παρα πολυ!:yes2:εχω κ μια αλλη ερωτηση!πως πηγε εκει το μυαλο σου κ γιατι δεν μου τα εβρισκε το kasperky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Να σαι καλά φίλε μου.Το Kaspersky σου το είχε κάνει αυτό φίλε. Το είχα πάθει και εγώ πρόσφατα με άλλο antivirus. Το ίδιο το antivirus δεν άφηνε τα συγκεκριμένα προγραμματάκια να δουλέψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούλιος 1, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 sorry που σε πριζω αν κ λυθηκε το προβλημα.το panda δεν μου χε κανει κατι τετοιο κ κτ αλλο...τι ακριβως ειχε γινει?σ ευχαριστω κ παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Μάλλον είχες κάνει κάποιο scan φίλέ και τα είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν.Δεν ξέρω αν σε έχω καλύψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούλιος 1, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Μάλλον είχες κάνει κάποιο scan φίλέ και τα είχε κλείσει με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν.δηλαδη αν ξανακανω scan θα τα ξανακλεισει?(τελευταιο!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireman1234 Ιούλιος 1, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Όχι, μετά από το comboFix κάνω κανονικά scan και εγώ και είναι μια χαρά μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούλιος 1, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Όχι, μετά από το comboFix κάνω κανονικά scan και εγώ και είναι μια χαρά μην ανησυχείς.ok ρε φιλε!σ ευχαριστω κ παλι!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.