Jump to content

Mεταφορά χρημάτων από Paypal.

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όντας νέος σχετικά στο paypal δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη με το παρακάτω θέμα. Εχω εναν λογαριασμό συνδεδεμένο με μια προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου και όλα ειναι μια χαρά (όταν πρόκειται να πληρώσω).

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο σύντομα να σταλούν κάποια χρήματα στον λογιαριασμό μου. Το ζήτημα είναι το πώς μπορώ να πάρω τα χρήματα "στο χέρι" μετά την αποστολή τους.

Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν στην κάρτα ή απαραίτητα πρέπει να συνδέσω και κάποιον τρπεζικό λογαριασμό;

Σε περίπτωση που χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμό θα εκτιμούσα αν κάποιος περιέγραφε με λίγα λόγια την διαδικασία που ακολουθείται για την μεταφορά των χρημάτων

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :T:

πρεπει να δωσεις αρ.λογαριασμου δεν μπαινουν σε καρτα

στα πεδια που σου δινει βαζεις τα αναλογα στοιχεια και καταχωρεις το λογ/σμο

οπως εκανες με την καρτα απο εκει και μετα οτι χρηματα φθασουν στο paypal για σενα τα κανεις μεταφορα στο λογ/μο που εχεις ηδη καταχωρησει μπορεις να βαλεις και δευτερο και μετα επιλεγεις σε ποιον θα μπουν

για καθε τετοια κινηση πληρωνεις κατι σαν προμηθεια στο paypal για τη μεταφορα χρηματων να την υπολογισης στην συναλλαγη σου αν θυμαμαι καλα 2-5 ευρω

Μια χαρά μπαίνουν στη κάρτα, τουλάχιστον πιστωτική και χρεωστική.

Αν τα χρήματα είναι από επιστροφή προϊόντος δεν έχει προμήθεια εκτός αν είναι κάτω από 100€ που νομίζω κρατάνω 1€.

Για απλή μεταφορά δε ξέρω τι κρατάνε.

κανω και γω μια ερωτηση για να μην ανοιγω αλλο θεμα αδικα.Εαν κανω μια αγορα δια μεσου πει παλ αλλα τελικα κανω λαθοσ και θελω να ακυρωσω γινεται.Δια μεσου ιμπει παντα.

Έρχεσαι σε επικοινωνία με τον πωλητή και ακυρώνετε την αγοραπωλησία και τα χρήματα γίνονται refund.

Μια χαρά μπαίνουν στη κάρτα, τουλάχιστον πιστωτική και χρεωστική.

Αν τα χρήματα είναι από επιστροφή προϊόντος δεν έχει προμήθεια εκτός αν είναι κάτω από 100€ που νομίζω κρατάνω 1€.

Για απλή μεταφορά δε ξέρω τι κρατάνε.

πολύ ενδιαφέρον, εξηγείς και πώς γίνεται αν θέλεις ; :)

Απολογούμαι, μόλις τώρα είδα ότι έχω δύο δηλωμένους λογαριασμούς.

Παρ'όλα αυτά το τελευταίο refund έγινε στη πιστωτική.

Για μεταφορά χρημάτων μάλλον θέλει λογαριασμό.

Αφού στα στείλουν στο paypal κάνεις withdraw σε κάποιον δηλωμένο λογαριασμό.

ακριβως μονο επιστροφη χρηματων απο ακυρωμενη-λανθασμενη αγορα γινεται σε πιστωτικη (την ιδια της αγορας) με το αντιστοιχο fee αναλογως ποσου

Όντας νέος σχετικά στο paypal δεν έχω βγάλει ακόμη άκρη με το παρακάτω θέμα. Εχω εναν λογαριασμό συνδεδεμένο με μια προπληρωμένη κάρτα της Κύπρου και όλα ειναι μια χαρά (όταν πρόκειται να πληρώσω).

Υπάρχει όμως το ενδεχόμενο σύντομα να σταλούν κάποια χρήματα στον λογιαριασμό μου. Το ζήτημα είναι το πώς μπορώ να πάρω τα χρήματα "στο χέρι" μετά την αποστολή τους.

Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν στην κάρτα ή απαραίτητα πρέπει να συνδέσω και κάποιον τρπεζικό λογαριασμό;

Σε περίπτωση που χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμό θα εκτιμούσα αν κάποιος περιέγραφε με λίγα λόγια την διαδικασία που ακολουθείται για την μεταφορά των χρημάτων

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :T:

Δεν γνωρίζω πώς είναι η κάρτα σου από την τράπεζα Κύπρου αλλά μπορώ να σου πω πώς είναι η δική μου από την Πειραιώς.

Η κάρτα συνδέεται με ένα λογαριασμό και εκεί βάζω τα χρήματα για αγορά και εκεί μπαίνουν και τα χρήματα που παίρνω από το paypal.

Δεν νομίζω να χρειάζεται τίποτα άλλο παρά μόνο το email που χρησιμοποιώ στο paypal account για να λάβω χρήματα από 2ο άτομο.

Αν η δική σου κάρτα δεν είναι συνδεδεμένη με κάποιον λογαριασμό ρώτησε την τράπεζά σου για το πώς μπορεί να γίνει.

η κάρτα είναι συνδεδεμένη κανονικά και έχουν γίνει και διάφορες αγορές από εξωτερικό με αυτή. τα χρήματα μπαίνουν κανονικά από την τράπεζα και γενικά στις πληρωμές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όταν θέλει να μου στείλει κάποιος χρήματα όντως το μόνο που χρειάζεται είναι το mail με το οποίο έχω δημιουργήσει τον λογαριασμό. Η διαφορά όμως είναι πως τα χρήματα που στέλνει θα μείνουν στο paypal και δεν θα μπουν στην κάρτα (εκτός και αν είναι κάποιο refund). To διαπίστωσα πηγαίνωντας στο withdraw όπου υπήρχε επιλογή για μεταφορά χρημάτων μόνο σε τραπεχικό λογαριασμό και όχι στην κάρτα :)

• 2 weeks later...

για να μην ανοίγω νέο θέμα (μιας και έχει άμεση σχεση με το παρόν) όποιο καλό παιδάκι έχει την διάθεση ας απαντήσει εδώ :)

Το θέμα μας είναι πως γίνεται να πληρωθεί ένας πωλητής του ebay με χρήματα που υπάρχουν στο λογαριασμό του paypal και όχι με χρήση κάρτας (γιατί μπορεί πχ η κάρτα να είναι άδεια). Έχω την αίσθηση χωρις να είμαι σίγουρος πως δεν είχα δει κάπου κάποια σχετική επιλογή σε προηγούμενες αγορές.

Eυχαριστώ εκ των προτερων :cool:

κανεις κανονικα την αγορα και οταν πας να πληρωσεις, στο βημα που λεει payment method ή κατι τετοιο(δεν θυμαμα ακριβως) εχει προεπιλεγμενη την καρτα που δηλωσες ως main! πατα στο link και θα σε μεταφερει στην σελιδα σου στο paypal! εκει διαλεξε τον λογαριασμο σου στο paypal!!

υγ: οσον αφορα το αρχικο σου ερωτημα στο πρωτο ποστ(επειδη δεν καταλαβα αν σου λυθηκε η απορια???) :

το paypal δεν κανει καταθεση σε καρτα αλλα σε λογαριασμο! εγω πχ δηλωσα τον λογαριασμο που εχω στην alpha bank ως προορισμο οταν κανω withdraw απο το paypal account μου! η διαδικασια ειναι απλη-καπου στο paypal account σου εχει επιλογη για ενεργοποιηση του withdraw απο τον online ογαριασμο σου σε καποιον τραπεζικο!δινεις τον αρ. λογαριασμου σου και στην μηνιαια απογραφη που σου στελνει η τραπεζα σου εχει μια συναλλαγη του paypal (1 ευρω νομιζω το οποιο και σου επιστρεφετε μετα)με ενα κωδικο αριθμο στο τελος! εισαγεις μετα αυτον τον κωδικο στο paypal, επαληθευεις στην ουσια τον λογαριασμο σου και ολα κομπλε! τωρα αν ο λογαριασμος αυτος ειναι συνδεδεμενος με καποια καρτα τοτε στην ουσια μεταφερεις τα λεφτα σου στην καρτα!!!

ελπιζω να βοηθησα! παω για υπνο επειδη θολωσα!:-O

• 4 weeks later...

Γίνεται να δηλώσω κάποιο λογαριασμό εκτός από τη κάρτα που έχω δηλωμένη και να διαλέγω όταν θέλω να τραβάει χρήματα από κει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.