Ddarkkor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Καλησπερα σας.καταρχας πριν γραψω τις αποριες μου θελω να διευκρινισω καποια πραγματα.1.δεν με ενδιαφερουν προς το παρον τα επερχομενα windows 7.το ιδιο ισχυει και για τα ΧΡ.Η συζητηση και οι αποριες μου αφορoυν μονο τα vista.2.το συστημα στο οποιο σκοπευω να εγκαταστησω το προαναφερθεν λογισμικο(και η επιλογη θα γινει με τη βοηθεια σας), εχει πολυ ισχυρα κομματια πανω του(μητρικη,επεξεργαστης,καρτα γραφικων,Ραμ κτλ..)οποτε παρακαλω να μην γινει θεμα για το αν σηκωνει ή δεν σηκωνει ο υπολογιστης.δεν τι8εται τετοιο ζητημα.τον υπολογιστη σκοπευω τον αξιοποιησω κυριως για gaming,ταινιες,μουσικη,κατεβασμα απο το διαδυκτιο κτλ.αποφασισα να βαλω vista sp1(δεν υπαρχει σκοπος διαφημισης να τονισω).δεν ξερω ομως αν πρεπει να βαλω 64bit ή 32bit.επειδη το συστημα μου ειναι δυνατο σκοπευα να βαλω 64 ωστε να αξιοποιουνται καλυτερα τα κομματια(ram ktl).ομως εμα8α οτι ελαχιστα προγραμμα ιπαρχουν σε 64, καθως τα περρισοτερα ειναι σε 32.μια συζητηση που ειχα με εναν τεχνικο μου ειπε να εγκαταστησω τα 32 vista home prenium.επισης μου ειπε οτι τα 32μπιτα προγραμματα τρεχουν καλυτερα με 32μπιτα windows παρα με 64μπιτα windows(εμμεσα μου ειπε οτι τα 64μπιτα παιζουν και τα 32μπιτα και τα 64μπιτα.και εδω ειναι ι πρωτη απορια μου...κατι τετοιο οντως ισχυει?)αν ι παραπανω υπο8εση εστω οτι ειναι αλη8ης, τα παιχνιδια(που ειναι και αυτα προγραμματα) τα οποια θα ειναι 32 θα τα παιζω με 64μπιτα windows?και αν τα παιζω με 64μπιτα windows 8α ειναι πιο αργα αποτι αν τα επαιζα με 32μπιτα?συνοπτικα δηλαδη τι συμφερει???αυτα που κερδιζεις σε επιδωσεις με τα 64μπιτα windows ειναι πολυ παραπανω απο τα32μπιτα??ειναι οι παραπανω αποψεις του τεχνικου σωστες?Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε με γιατι εχω μπερδευτει.Ευχαριστω προκαταβολικαΥ.Γ. χιλια συγγνωμη για την εκταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kkalop Ιούλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Βάλε 64μπιτα ...δε θα έχεις κανένα πρόβλημα για αυτά που θές να κάνεις !Είμαι ένα χρόνο με vista business 64bit και δεν έχω συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα ασυμβατότητας με προγράμματα (αν εξαιρέσεις 1-2 toolbox του matlab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.