Jump to content

απόψεις για το φορουμ

LeoNaXe

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι μάγκες.

μιας και με ενδιαφέρει πολύ να προχωρήσει το φορουμ και θέλω να βοηθήσω είπα να πώ τις απόψεις μου,

γενικά το φορουμ σαν γενική εικόνα μου αρέσει αρκετά αλλα η αρχική σελίδα μου φαίνεται κάπως άκυρη ρε παιδιά, παλιά ήταν αρκετά καλύτερα (τα άρθρα φαινόταν πολύ πιο όμορφα και δεν είχε διαφορετικό προφίλ απο αυτού του φόρουμ)

επίσης αυτό που είδα είναι πως έχουν φύγει τα reviews, γιατι δεν υπάρχουν πλέον, έψαχνα για το phobya που είχατε κάνει αλλα πουθενά. με πετάει στην αρχική σελίδα του φόρουμ κάθε λινκ για review.

ένα άλλο που θα ήθελα πιο πολύ είναι να βοηθήσουμε για άρθρα με νέα, τόσα πολλά προϊόντα βγαίνουν και δεν είναι τίποτα να μπουν ως άρθρα.

Αληθεια ειναι οτι χρειαζεται δουλεια αλλα δυστυχως δεν υπαρχει χρονος και δεν υπαρχει κοσμος να ασχοληθει. θα το κοιταξω αυτο με τα review μεσα στις επομενες μερες.

ο χρόνος πλέον είναι περιορισμένος για πολλούς, τουλάχιστον τα βασικά αν γίνεται να πάνε στα παλιά και απο κεί και πέρα ας υπάρχει και θα κάνουμε ότι μπορούμε.

φίλε unseen μόλις μπορέσεις να κάνεις λίγο το φορουμ και μόλις μπεί το section με τα άρθρα, (αν είναι να το κάνεις όπως ήταν παλιά και όπως ήταν παλιά η αρχική σελίδα). εγώ θα αρχίσω να γράφω όσα νέα μπορώ, και σιγά σιγά να βελτιωθούν και τα υπόλοιπα section. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.