Demis_1416003266 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Καλησπέρα σε όλους , Το τελευταίο καιρο αντιμετωπιζω το παραπάνω πρόβλημα , σε 3 διαφορετικα Pc με 3 διαφορετικες εκδοσεις Windows. Οταν κουμπωνω μια οποιαδηποτε Usb συσκευη μου βγάζει το ακολουθο μύνημα <<"USB Device Not Recognized - One of the USB devices attached to the computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it.">> . Να σημειωσω πως αυτο συμβαινει σε οποιαδηποτε Usb θύρα ειτε ειναι το mobo είτε του case.Αρχικα πιστευα πως εφταιγε το mobo το είχα και 2 χρονια και ετσι το άλλαξα με ενα P5E64 Ws , το προβλημα όμως παρέμεινε. Όσο και αν το googlara μια σοβαρη και αποτελεσματική λυση δεν βρήκα .Οποιαδηποτε λύση ευπροσδεκτη...Ps: Στη λύση του format , δεν εχω καταφυγει ακομη.thnx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Ιούλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 λιγο περιεργο το προβλημα σου.......δλδ εχεις δοκιμασει μια usb συσκευη που 100% δουλευει σε ασχετο πισι και σου κανει τα ιδια ??μηπως εχεις καποιο usb hub?υπαρχει περιπτωση το προβλημα να στο δημιουργησε προβληματικο usb stick (πχ) που το δοκιμασες σε ολα τα πισι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 2, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Δηλαδή 3 pc διαφορετικά όταν συνδέει μια οποιαδήποτε συσκευή usb σου βγάζουν το μήνυμα "<<"USB Device Not Recognized - One of the USB devices attached to the computer has malfunctioned, and Windows does not recognize it.">>; Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 2, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Mάλλον οι συσκευή (ή συσκευές ??? ) που συνδέεις έχουν ένα θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Ιούλιος 2, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Καποια παραδειγματα για να γινω πιο κατανοητος :1. Συνδεω το κινητο μου Ηtc Touch σε οποιοδηποτε απο τα 3 Pc και μου βγαζει το εν λογω msg.2.Εξ. δισκος Wd PassPort : Το 2 τον βλεπουν , το Pc στο γραφειο δεν τον βλεπει.3.Usb sticks : δεν τα βλεπει κανενα απο τα 3 Pc...ενω αλλα μηχανηματα τα ανοιγουν κανονικα.4.Φωτογραφικη : δεν τη βλεπει κανενα απο τα 3 Pc.5.Εξ.Δισκος Wd με δικια του τροφοδοσια Ac : τον βλεπουν όλα.Εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πλεον..ΜαKio και εγω αυτο ειχα σκεφτει αλλα δε μπορω να καταλαβω τι προβλημα μπορει να δημιουργηθηκε και που , απο τη στιγμη που αλλαξα το mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 5.Εξ.Δισκος Wd με δικια του τροφοδοσια Ac : τον βλεπουν όλα. Εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πλεον..ΜαKio και εγω αυτο ειχα σκεφτει αλλα δε μπορω να καταλαβω τι προβλημα μπορει να δημιουργηθηκε και που , απο τη στιγμη που αλλαξα το mobo. Πολυ σπανιο αλλα αν ειναι ετσι τότε η μητρικη σου εκαψε ολες τις συσκευές που συνδέθηκαν μαζι της... Λογικα απο βραχυκύκλωμα εγινε εκτος αν παίχτηκε τίποτα με την γείωση :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Ιούλιος 2, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Αυτο δεν νομιζω να υφισταται , απο τη στιγμη που στο παραδειγμα που ανεφερα με το Passport , παιζει σε 2 απο τα 3 Pc.. Και με το κινητο τι να εχει καει , η θύρα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούλιος 2, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Καποια παραδειγματα για να γινω πιο κατανοητος :1. Συνδεω το κινητο μου Ηtc Touch σε οποιοδηποτε απο τα 3 Pc και μου βγαζει το εν λογω msg.2.Εξ. δισκος Wd PassPort : Το 2 τον βλεπουν , το Pc στο γραφειο δεν τον βλεπει.3.Usb sticks : δεν τα βλεπει κανενα απο τα 3 Pc...ενω αλλα μηχανηματα τα ανοιγουν κανονικα.4.Φωτογραφικη : δεν τη βλεπει κανενα απο τα 3 Pc.5.Εξ.Δισκος Wd με δικια του τροφοδοσια Ac : τον βλεπουν όλα.Εγω εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πλεον..ΜαKio και εγω αυτο ειχα σκεφτει αλλα δε μπορω να καταλαβω τι προβλημα μπορει να δημιουργηθηκε και που , απο τη στιγμη που αλλαξα το mobo.Σχετικά με το κινητό. Συνοδεύεται από ένα cd εγκατάστασης. Τρέχεις το cd και κάποια στιγμή σου λέει να συνδέσεις το κινητό στη θύρα usb. Έτσι κάνει στο δικό μου sony. Σχετικά με τον σκληρό, ο σκληρός σίγουρα λειτουργεί. Στο pc στο γραφείο δες από τη διαχείρηση συσκευών μήπως τα win έχασαν τους usb drivers και δεν τον αναγνωρίζουν. Δοκίμασε σε όλες τις usb θύρες. Σχετικά με τη φωτογραφική μάλλον και εκεί πρέπει πρώτα να βάλεις το cd εγκατάστασης και σε κάποιο σημείο θα σου πει να συνδέσεις τη φωτογραφική με τον υπολογιστή. Για το 5 δεν έχω να προτείνω τίποτα αφού είναι στην πένα. :no: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 2, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Γιατι οχι? :magic: Απο την στιγμη που εχεις αλλαξει μητρικη,pc και δεν ξερω τι αλλο και το προβλημα παραμενει... Αν θελεις να δοκιμάσεις παντως αγόρασε ενα φτηνο usb flashακι με 5 ευρω δοκίμασε το σε ενα Pc να δεις αν δουλευει και μετα στο δικο σου. Αν στο διαβασει τοτε θα ειναι αυτο που σου ειπα στο πανω ποστ δηλαδή οτι η προηγούμενη μητρική σου έκαψε τις συσκευές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Ιούλιος 14, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Επομενα βήματα που ακολούθησα : 1. Εβγαλα απο το mobo τις τροφοδοσίες για τα Usb του case .. Καμια διαφορα. 2. Ετρεξα το Driver Genious για πιο αποτελεσματική ενημερωση των drivers ..Καμια διαφορα. @alexgk : Το κινητο δεν εχει καποιο cd εγκαταστασης.Για την SlR δε το δοκιμασα ακομα. H μοναδική λύση που απομένει το format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demis_1416003266 Ιούλιος 14, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2009 Γιατι οχι? :magic: Απο την στιγμη που εχεις αλλαξει μητρικη,pc και δεν ξερω τι αλλο και το προβλημα παραμενει... Αν θελεις να δοκιμάσεις παντως αγόρασε ενα φτηνο usb flashακι με 5 ευρω δοκίμασε το σε ενα Pc να δεις αν δουλευει και μετα στο δικο σου. Αν στο διαβασει τοτε θα ειναι αυτο που σου ειπα στο πανω ποστ δηλαδή οτι η προηγούμενη μητρική σου έκαψε τις συσκευές Ποιες συσκευες εννοεις πως μπορει να καηκαν ?? Και καλα για τα Usb sticks καηκαν , o Wd passport τον διαβαζουν καποια απο τα Pc , το κινητό φορτιζει αλλα δε φενεται σαν συσκευη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.