Dolly Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Τα φόντα σας (πάλι)Μετακομίζω σε 15 μέρες σε καινούργιο σπίτι και ο προιγούμενος πήρε την γραμμή και έφυγε, και συνεπώς είμαι στην διαδικασία επιλογής, πάροχου σταθερού τηλεφώνου και ISP.Είμαι μεταξύ, ΟΤΕ, και HOL. Τα πακέτα είναι παρόμοια. ΟΤΕ. 14,25€ / μήνα πάγιο + 27,90€ η 24άρα => 42,15€ / μήνα (και απλά δεν ξέρω αν στο default πακέτο έχει δωρεάν αστικά κλπ, αν και σπάνια θα κάνω κλήσεις έτσι κ αλλιώς).HOL. 39,90€ / μήνα fixed με 24άρα και δωρεάν κλήσεις πάνω κάτω σε ότι σταθερό στον πλανήτη. Αυτό που με ενδιαφέρει πρωταρχικά είναι απλά να έχω σταθερό και σε ένα βαθμό αξιόπιστο internet. Το 40άρι θα το σκαω ότι και να γίνει απο ότι φένεται, οπότε ιδέες και απόψεις για το που να κινηθώ είναι καλοδεχούμενες. Για άλλα αντίστοιχα πακέτα δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα, αλλά είμαι όλος μάτια αν έχετε κάτι καλό και ανταγωνιστικό να προτείνετε. Ευχαριστώ πολύ.
ShadowRunner Ιούλιος 1, 2009 #2 Ιούλιος 1, 2009 Dolly είσαι σίγουρη ότι η HOL είναι τον μήνα; Νομίζω ότι είναι το δίμηνο... δεν ξέρω με σιγουριά να σε πω όμως
junior-21- Ιούλιος 1, 2009 #3 Ιούλιος 1, 2009 αν έλιωνες στις κλήσεις, να διακαιολογησω την HOL, χωρίς τηλέφωνα μάλλον ΟΤΕ θα σου έλεγα, να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο
Dolly Ιούλιος 1, 2009 Author #4 Ιούλιος 1, 2009 Ναι τον μήνα είναι η HOLhttp://www.hol.gr/default.asp?pid=12&ct=3&la=1δίνει και 3 μήνες τζάμπα βέβαια τώρα είδα αλλά ίσως θέλει ισόβιο συμβόλαιο. Γενικά το ιδανικό θα ήταν το πιο μικρό πακέτο της HOL που πάει στα 23,90€ / μήνα αλλά έχει 6άρα γραμμή... και δεν παίζει κάτι ενδιάμεσο γιατί τους ρώτησα. Η μετά πάει ο συνδυασμός, πάγιο στον ΟΤΕ για 14,5€ + HOL για internet 24αρι στα 20,90€ => 35,4€ / μήνα.Μήπως είναι το καλύτερο αυτό?
dellman Ιούλιος 1, 2009 #5 Ιούλιος 1, 2009 netone?Στο σπίτι είμαι πολύ οκ και από ταχύτητες και από εξυπηρέτηση οπότε την χρειάστηκα
Dolly Ιούλιος 1, 2009 Author #6 Ιούλιος 1, 2009 απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις και σύνδεση στο Διαδίκτυο με ταχύτητα έως και 10 Mbps έναντι μηνιαίου παγίου 37,90 ευρώ -ίδια λεφτά με 10άρα γραμμή και 50 € ενεργοποίηση απο ότι διαβάζω :/
stathid90 Ιούλιος 1, 2009 #7 Ιούλιος 1, 2009 εγώ θα σου πρότεινα να μπεις στο adslgr.com και να ψάξεις εκεί για χρήστες στο dslam που ανήκεις.. έτσι θα καταλάβεις και ποια εταιρία σε συμφέρει στο internet χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σου
blkik Ιούλιος 1, 2009 #9 Ιούλιος 1, 2009 εγώ θα σου πρότεινα να μπεις στο adslgr.com και να ψάξεις εκεί για χρήστες στο dslam που ανήκεις.. έτσι θα καταλάβεις και ποια εταιρία σε συμφέρει στο internet χωρίς να σπάσουν τα νεύρα σουΑκριβώς αυτό. Ρίξε μια ματια.http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=4Τώρα Μεταξύ HOL και ΟΤΕ θα διάλεγα HOL. Στο ΟΤΕ ακόμα και λίγες κλήσεις να κάνεις θα ξεπερνάς τα 50-60€ Ενώ HOL αστικές υπεραστικές,κινητα μέχρι 1 ώρα και οι πιο βασικες διεθνείς είναι δωρεάνΕΚΤΟΣ αν μένεις μακριά από το αστικό κέντρο του ΟΤΕ ή ΗΟL έχει προβλήματα στην περιοχή σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.