Jump to content

administrative right

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω ένα πρόβλημα, πως μπορώ να βάλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέχει με administrative right και να μην μου πετάει μήνυμα επιβεβαίωσης κάθε φορα που το τρέχω, χωρίς να αλλάξω τα rules

νομίζω οι ταμπέλες θα σταματήσουν να σκάνε και αν απενεργοποιήσεις το UAC αλλά θεωρώ πως η λύση του ποστ #2 ειναι ασφαλέστερη.

Ρε παιδιά το έχω δοκιμάσει αυτό και μου πετάει εμένα πάλι το μήνυμα. Τώρα αυτό με το UAC δεν το έχω δοκιμάσει

έχω ένα πρόβλημα, πως μπορώ να βάλω μια συγκεκριμένη εφαρμογή να τρέχει με administrative right και να μην μου πετάει μήνυμα επιβεβαίωσης κάθε φορα που το τρέχω, χωρίς να αλλάξω τα rules
Άσε το UAC και δοκίμασε αυτό : http://www.thelab.gr/showthread.php?t=64489&highlight=schedule
Βγάζεις το UAC και ησυχάζεις.

ησυχάζει από τις ταμπέλες μεν, αλλα γιατί να ανοίξει μια τρύπα στο σύστημα του; ;)

ησυχάζει από τις ταμπέλες μεν, αλλα γιατί να ανοίξει μια τρύπα στο σύστημα του; ;)
Mα δεν πρότεινα να απενεργοποιήσει το UAC !!!

Αν κάποιο πρόγραμμα το τρέχει σαν Admin και πάντοτε απαντά "YES" στις ερωτήσεις, τότε γιατί να μην το κάνει με το παραπάνω how-to ? Εγώ έτσι έκανα με το Everest και ένα utility της Gigabyte που είχα στο startup.

Αυτό δεν μπορεί να γίνει και για κάποιο άλλο προγραμμα? Μόνο για startup?
Όχι, είναι άσχετο από start-up. Διαβασε τα how-to στα links ποιο πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.