Vagouridis Ιούλιος 16, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 να προτεινω και εγω το xtreme - it , xanthi it , και το xtreme info-land ( και καλα αλυσιδα )..Περα απο ονομα τσεκαρε οτι θα υπαρχει και ελευθερο domain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 16, 2013 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 tech spot , tech store, tech house μου καθονται ωραια αρκει να ειναι ελευθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιούλιος 16, 2013 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Θα τσεκάρω μόλις επιστρέψω από την άδεια μου. Παντός κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό αν και φαντάζομαι θα υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 16, 2013 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Θα τσεκάρω μόλις επιστρέψω από την άδεια μου. Παντός κάτι άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό αν και φαντάζομαι θα υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeoNaXe Ιούλιος 16, 2013 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2013 Thanks για την έρευνα. Για το technoob τη άποψη έχετε; σαν να μου άρεσε Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.