redbighunter Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2009 Ωραια το κατεβασα, ωραια το εγκατεστησα, ελα ομως που δεν ξερω να το δουλεψω... αν μπορει καποιος να με βοηθησει...!:worship::worship::worship: θελω να φτιαξω εικονικα το κουτι μου με την υδροψηξη για να δω χωροταξικα και αισθητικα πως θα ειναι! τα φωτα σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 1, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 http://sketchup.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=36213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιούλιος 1, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Ωραια το κατεβασα, ωραια το εγκατεστησα, ελα ομως που δεν ξερω να το δουλεψω...αν μπορει καποιος να με βοηθησει...!:worship::worship::worship: θελω να φτιαξω εικονικα το κουτι μου με την υδροψηξη για να δω χωροταξικα και αισθητικα πως θα ειναι! τα φωτα σας παρακαλω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ξεκινας απο εδω εχει σχεδον ολα τα parts που θα χρειαστεις αλλα ριξε πρωτα μια ματια και στα tutorials βοηθανε πολυ παντως για αυτο που ειχαμε συζητησει δλδ τριπλο στο πατωμα και διπλο onatop - αν και εγω επαναλαμβανω οτι το βρισκω υπερβολικο - στην παρακατω εικονα μπορεις να παρεις μια ιδεα για το πως θα εδειχνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούλιος 1, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 ξεκινας απο εδωεχει σχεδον ολα τα parts που θα χρειαστεις αλλα ριξε πρωτα μια ματια και στα tutorials βοηθανε πολυ παντως για αυτο που ειχαμε συζητησει δλδ τριπλο στο πατωμα και διπλο onatop - αν και εγω επαναλαμβανω οτι το βρισκω υπερβολικο - στην παρακατω εικονα μπορεις να παρεις μια ιδεα για το πως θα εδειχνε θα ερθω απο κοντα σημερα να τα πουμε! παμε για καινουργια πραγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 2, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Ξέθαμα μεν, θέλω να κάνω μια ερώτηση δε. Μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι κι εγώ με το sketchup, καθώς όντας φοιτητής πλέον, στην πόλη μου, ανακαινίζω το δωμάτιο και χρειαζόμουν κάτι για να σχεδιάσω το custom κρεβάτι μου. (/pozer mode off) Η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής: Υπάρχει τρόπος να βάλεις "χειροκίνητα" τις διαστάσεις για κάτι που θέλεις να σχεδιάσεις? Π.χ τραβάς μια γραμμή που θέλεις να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 140cm. Ε, με το ποντίκι, να πετύχεις 140 ακριβώς είναι λίγο δύσκολο. Θα πάει 139,8 ή 140,3 αλλά 140 δύσκολα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πληκτρολογήσεις ακριβώς τις διαστάσεις, όπως πχ γίνεται με το measure tool όταν αλλάζεις κλίμακα σε ένα σχέδιο? :...: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 2, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Ξέθαμα μεν, θέλω να κάνω μια ερώτηση δε. Μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι κι εγώ με το sketchup, καθώς όντας φοιτητής πλέον, στην πόλη μου, ανακαινίζω το δωμάτιο και χρειαζόμουν κάτι για να σχεδιάσω το custom κρεβάτι μου. (/pozer mode off) Η ερώτηση λοιπόν έχει ως εξής: Υπάρχει τρόπος να βάλεις "χειροκίνητα" τις διαστάσεις για κάτι που θέλεις να σχεδιάσεις? Π.χ τραβάς μια γραμμή που θέλεις να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ 140cm. Ε, με το ποντίκι, να πετύχεις 140 ακριβώς είναι λίγο δύσκολο. Θα πάει 139,8 ή 140,3 αλλά 140 δύσκολα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πληκτρολογήσεις ακριβώς τις διαστάσεις, όπως πχ γίνεται με το measure tool όταν αλλάζεις κλίμακα σε ένα σχέδιο? :...: Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :daisy: αφου κανεις κλικ για εκκινηση της γραμμης σου και δωσεις την φορα κατευθυνσης πανω σε καποιο αξονα (μπλε, πρασινο ,κοκκινο) κατω δεξια εχει ενα πεδιο οπου εισαγεις την επιθυμητη διασταση... αφου πρωτα εχεις ορισει τη μοναδα μετρησης που προτιμας (χιλ,εκ,μ, ιντσες, κτλ) στο view>animation>settings>units...ή εναλλακτικα και πιο γενικα στο window>preferences>template κατεβασε τα video tutorials του ειναι πολυ βοηθητικα καλη επιτυχια με το εγχειρημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 2, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2009 Άψογος. Και πλάκα είναι οτι κατάφερα να το ανακαλύψω μόνος μου λίιγο πριν ποστάρεις, αλλά ευχαριστώ όπως και να χει. :dance3: Να ρωτήσω και κάτι άλλο... υπάρχει τρόπος να αλλάξεις την κλίμακα ενός αντικειμένου χωρίς να αλλάξει η κλίμακα ολόκληρου του project? Π.χ κατέβασα ενα ωραίο μαξιλάρι το οποίο όμως είναι απλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Και όταν προσπαθώ να το κάνω rescale με τη μεζούρα, κάνει και το κρεβάτι, πολύ μικρό. Τώρα σκέφτηκα να το ανοίξω σε ξεχωριστό αρχείο και να το κάνω, αλλά... υπάρχει και άλλος τρόπος? Υ.Γ. Όσο για τα tutorials...έχω κατεβάσει ένα τόνο και τα διαβάζω σιγά σιγά, αλλά ταυτόχρονα, λίγο πείραμα, λίγο εδώ ερωτήσεις για συγκεκριμένα θέματα, το μαθαίνω...as I go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.