Jump to content

Πατεντα για ψυκτρα chipset

agis

Recommended Posts

Μην τις κανεις και τις 4 λύσεις !! Το θέμα το άνοιξες για να σου προτείνουν λύσεις.. σου προτείνανε και φωνάζεις κιόλας!

Τώρα κατά τι γνώμη σου οποια νομίζεις ότι είναι πιο καλή κάντην και δώσε μας αποτελέσματα.

Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:crazy:

Και για σενα ισχυει το ιδιο: ΔΙΑΒΑΣΕ το thread και θα λυθουν οι αποριες σου.

LOL ρε agis είσαι για γέλια:victory:

Ειναι ευκολο να βριζεις στον αερα αλλα χωρις να το αιτιολογεις. Κι εγω μπορω να σου απλωσω ενα κατεβατο βρισιδια που δεν θα βρισκεις να κρυφτεις, αλλα εχω επιπεδο.

Τουλ έχει το παιδί 23c core temp στην CPU @ idle...;)

Αυτο ειναι σε αλλο συστημα.Μην μπλεκεις (παλι) τα μπουτια σου.

Θυμασαι που μου ειπες οτι δεν γινεται με τιποτα να εχω τοσο λιγο και οτι φταινε οι... χαλασμενοι μου σενσορες?:rofl: Και μετα ο mod κλειδωσε το thread για να σε σωσει.

μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τι σου απαντάνε όσοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν ,

δες λίγο τα bolt

Αν δε διαβαζα δεν θα εμπαινα τωρα σε δαιδαλωδεις διαλογους, θα σας ειχα ηδη γραψει. Σεβομαι και ευχαριστω οσους προσπαθουν να βοηθησουν. Απηυδιζω με οσους θελουν μόνο να φλαμαρουν(αυτο που κανεις εσυ τωρα).

ο άνθρωπος έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι ήδη έχεις κολλήσει την δεύτερη σου ψήκτρα , μην του την λες , άλλος λέει αρλούμπες από ότι φαίνεται .

Δεν εχει καταλαβει γιατι δεν εχει διαβασει το thread. Δεν του τη λεω εγω, αυτος μου τη λεει. Μη διαστρεβλωνεις τα πραγματα! Mη θυσιαζεις την αληθεια στο βωμο της συγκαλυψης του φιλου σου.

1. Έτσι όπως τα λες είιναι σαν να επικρίνεις τους άλλους. Σου είπαν την άποψη τους μερικοί τεκμηριωμένα και εσύ αρνείσαι πεισματικά να την ακούσεις.

2. Μου φαίνεται ότι είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις είτε δεν διαβάζεις σωστά! Δύο παιδιά σου είπαν το τι και πως θα γίνει αν κάνεις το εγχείρημά σου και είσαι όλο αντίλογο, χωρίς λόγο! Μάλλον τα δικά σου posts δεν προσφέρουν στην συζήτηση!

3. Ακόμα μια φορά που δείχνεις ότι εσύ είσαι αυτός που δεν διαβάζει το thread! Ίσα ίσα κατάλαβα ότι το έκανες το εγχείρημά σου και σε ρωτάω αν το αποτέλεσμα σε ικανοποίησε.....

4. Μου φαίνεται ότι ως ενδιαφερόμενος εσύ έπρεπε να διαβάζεις περισσότερο το thread, οπότε είναι περιττό νομίζω να σου πω ότι εσύ λες αρλούμπες!

5. Σε ντουβάρια μιλάω ρε γαμώτο....ΉΜΑΡΤΟΝ Κύριε.

Ίσα ίσα να ευχαριστείς που υπάρχουν τόσες λύσεις, έτσι έχεις πληθώρα επιλογών. Άρχίζεις να δεις αν η πρώτη προτεινόμενη λύση είναι η σωστή, δεν είναι, δεν αποφέρει τα αποτελέσματα που θες; Εεεε την αλλάζεις.....Πας στο νούμερο 2, τα ίδια και εδώ....Πας στο νούμεο 3, τα ίδια και εδώ....και ου το καθεξής.

Καλά, τώρα πιστεύω να πείστηκες ότι αυτός που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει ότι είσαι εσύ!Αλλιώς έχεις μεγάλο πρόβλημα που δεν λύνεται εδώ......:D

6. pavou ευχαριστώ! Νομίζω ότι δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε με τον agis!

1. Oχι, δεν ειναι ετσι. Ή δεν εχεις καταλαβει ή τα διαστρεφεις επιτηδες.

2. Προσφερει καποιος στο διαλογο οταν δεχεται επιχειρηματα και λεει τα δικα του, δεχεται ερωτοαπαντησεις και κανει τις δικες του. Μη θεωρεις τον αντιλογο κακο, αντιθετα ειναι ατου στο διαλογο.

3. Και σου ξαναλεω οτι θα ειχε λυθει η απορια σου εαν διαβαζες το thread. Εσυ ομως επιμενεις να μην το διαβαζεις γιατι το μόνο που θες ειναι να μου την πεις και να βρισεις:whistle2:

4. Εχω απαντησει και σχολιασει τα παντα που ειπωθηκαν, αρα αυτο δειχνει οτι εχω διαβασει προσεκτικα ολο το threrad.

Δειξε μου ΕΣΤΩ μια φορα οπου λεω αρλουμπες.

5. Παλι λες ατοπα γιατι δεν εχεις καταλαβει το thread. Στο προκειμενο, δεν γινεται να κανεις την 1η λυση, εαν δεν σου κανει να δοκιμασεις τη 2η κ.ο.κ.

6. "Συναδελφικη" αλλυλεγγυη... :D Διασυρετε τα παντα και μετα συγχαιρετε αλληλους:woot:

Και σε παρακαλω να κανεις αυτο που ειπες και να μην ξανασχοληθεις μαζι μου.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Αυτο ειναι σε αλλο συστημα.Μην μπλεκεις (παλι) τα μπουτια σου.

Θυμασαι που μου ειπες οτι δεν γινεται με τιποτα να εχω τοσο λιγο και οτι φταινε οι... χαλασμενοι μου σενσορες?:rofl: Και μετα ο mod κλειδωσε το thread για να σε σωσει.

Για ακόμη μια φορά, μιας και είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.

1> Είναι αδύνατον να έχεις θερμοκρασίες στα cores ενός τριπύρηνου phenom II ίση ή μικρότερη του ambient με το setup που χρησιμοποιείς (αερόψυξη χαμηλής ισχύος, μικρό airflow στο case). Μην επιμένεις, απλά γίνεσαι ρεζίλι περισσότερο.

2> Το πρόβλημα σου λύνεται κατά 90% με το να περάσεις το τελευταίο bios στην μητρική σου. Και το πρόβλημά σου είναι αρκετά σύνηθες, μην νομίζεις πως ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ πέρα...

3> Δεν χρειάζομαι σώσιμο, και μάλλον δεν κατάλαβες γιατί κλειδώθηκε το thread (όπως και γιατί θα κλειδωθεί μάλλον και αυτό το thread). Εξάλλου, ασχέτως κλειδώματος, Littera scripta manet...οπότε δεν σώζεσαι έτσι και αλλιώς.

4> Για πολλοστή φορά, σταμάτα να είσαι εριστικός. Τα παιδιά προσπαθούν να σε βοηθήσουν, και τους προσβάλλεις με την πρώτη ευκαιρία. Κατάλαβε επιτέλους πως δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι (γιατί δεν ξέρεις, και αυτό δεν είναι προσβολή όπως νομίζεις αλλά απλή διαπίστωση), και πως τα interetiκα forum δεν υπάρχουν για να την λες στους συνομιλητές σου. Αν το καταλάβεις καλώς, αν όχι, πάλι καλώς...απλά σταμάτα να λειτουργείς σαν 12χρονο.

plz καποιος mod ασ κλειδωσει το thread ή ας τον βαλει στην θεση του, γιατι εγω (οπως και αλλοι εδω μεσα πιστευω) ειμαι στο οριο να φαω ban. ετοιμος ειμαι να αρχισω... Ρωταει την μεγαλυτερη βλακεια ever, προσπαθουμε 10 ατομα να τον βοηθησουμε και αυτος τελικα τσακωνεται και με τους 10. Πιστευω πως δεν εχει καν λογο υπαρξης το thread, ολοι του λεμε τα ιδια και αυτος τσαντιζεται. Αρχικα πιστευα οτι μιλαγα με κανα 12χρονο, αλλα τελικα κοιταξα, και καταλαβα οτι η βλακεια δεν εχει ηλικια.

ΧΑΧΑΧΑ να σαι καλά agis που μας κάνεις και γελάμε! Δεν το καταλαβαίνεις κιολας και συνεχίζεις χωρίς καν να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι σου λένε οι άλλοι για να σε βοηθήσουν. Πρώτα σκευτόμαστε και μετά μιλάμε.. Πραγματικά έφριξα από αυτά που έγραψες.. Απορώ γιατί ζητάς και βοήθεια από εμάς!

Το παλικαρι προφανος δεν ψαχνει λυση στο προβλημα του ψαχνει α)Ανθρωπους να συμφωνισουν μαζι του β)Flame γ)Ενα συνδυασμο και τον δυο... Κλειδωστε το εκνευριστικα και μονο που το διαβασα.Παντος δεν εχω δει πιο ξεροκεφαλο ανθρωπο :p

Και για σενα ισχυει το ιδιο: ΔΙΑΒΑΣΕ το thread και θα λυθουν οι αποριες σου.

Και εσύ διάβασε το THREAD αγορίνα μου να καταλάβεις τι σου ΛΕΜΕ γιατί όπως έχεις δει μας έχεις σπάσει τα νεύρα ολονών .

Τα post σου είναι ένα και ένα επικά!!

Και έχουμε καταντήσει αντί να ασχολούμαστε με thread να ασχολούμαστε μαζί σου!!

Έλα ηρέμησε λίγο!!:rant:

Edit: ok sofokli !

βρε @agis

Να προτείνω και εγω κάτι ή θα με πάρεις και εμένα με τις λεμονόκουπες? (/χιούμορ οφφ).

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38359

PS (να είστε καλά βρε παιδιά μην το κλειδώσετε, μου έφτιαξε το κέφι αυτό το tread..βρε μπας και είναι ο atiman..)

βρε @agis

Να προτείνω και εγω κάτι ή θα με πάρεις και εμένα με τις λεμονόκουπες? (/χιούμορ οφφ).

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=38359

PS (να είστε καλά βρε παιδιά μην το κλειδώσετε, μου έφτιαξε το κέφι αυτό το tread..βρε μπας και είναι ο atiman..)

Αφου είπαμε δεν θέλουμε να αγοράσουμε ψύκτρα ούτε να βγάζουμε το υπάρχον πλακάκι. Θέλουμε τριόροφη ψύκτρα :slap: Troll mode on

Πρώτο μου ποστ στο theLab. Agis είσαι εκνευριστικός. 3 threads έχεις ανοίξει και σε όλα το ίδιο αποτέλεσμα. Κάποιος να τον κάνει μπαν επιτέλους. Δώστε μπαν στον λαό!

ban6.jpg

Για ακόμη μια φορά, μιας και είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.

1> Είναι αδύνατον να έχεις θερμοκρασίες στα cores ενός τριπύρηνου phenom II ίση ή μικρότερη του ambient με το setup που χρησιμοποιείς (αερόψυξη χαμηλής ισχύος, μικρό airflow στο case). Μην επιμένεις, απλά γίνεσαι ρεζίλι περισσότερο.

2> Το πρόβλημα σου λύνεται κατά 90% με το να περάσεις το τελευταίο bios στην μητρική σου. Και το πρόβλημά σου είναι αρκετά σύνηθες, μην νομίζεις πως ανακαλύπτουμε τον τροχό εδώ πέρα...

3> Δεν χρειάζομαι σώσιμο, και μάλλον δεν κατάλαβες γιατί κλειδώθηκε το thread (όπως και γιατί θα κλειδωθεί μάλλον και αυτό το thread). Εξάλλου, ασχέτως κλειδώματος, Littera scripta manet...οπότε δεν σώζεσαι έτσι και αλλιώς.

4> Για πολλοστή φορά, σταμάτα να είσαι εριστικός. Τα παιδιά προσπαθούν να σε βοηθήσουν, και τους προσβάλλεις με την πρώτη ευκαιρία. Κατάλαβε επιτέλους πως δεν είναι κακό να μην ξέρεις κάτι (γιατί δεν ξέρεις, και αυτό δεν είναι προσβολή όπως νομίζεις αλλά απλή διαπίστωση), και πως τα interetiκα forum δεν υπάρχουν για να την λες στους συνομιλητές σου. Αν το καταλάβεις καλώς, αν όχι, πάλι καλώς...απλά σταμάτα να λειτουργείς σαν 12χρονο.

Kαταρχην σου χω νεα. Με το νεο bios update της μητρικης, η θερμικη συμπεριφορα του Phenom2 βελτιωθηκε κι αλλο! Τωρα παει και πιο κατω απο 23οC (για περισσοτερα δες στο site της Asus).

Bεβαια το θεμα δεν ειναι ο cpu ετσι κι αλλιως. Οι θερμ/σιες της vga που ανεβαινουν περισσοτερο ειναι πιο σημαντικο θεμα.

1> Εσυ γινεσαι ρεζιλι γιατι σου δειχνουν screenshot και παλι επιμενεις (γιατι δεν θες να φανει οτι λες κατι ανακριβες) και μαλιστα διατεινεσαι οτι... φταινε οι σενσορες μου! Εγω δεν εχω λογο να πω ψεμματα, εσυ εχεις λογο να φανεις οτι εισαι ο μεγας αλαθητος εγκεφαλος... Παιδιαρισματα:flower:

2> Tι συμπτωση, κι εσυ για bios update?(τωρα το διαβασα). Βασικα οπως εχεις ηδη καταλαβει δεν εχω καποιο προβλημα (ειχε λυθει και πριν το update).

3> Εγω σωθηκα απ τη στιγμη που δημιουργησα ενα αθορυβο συστημα οπως το ηθελα(και σημαντικη ηταν η βοηθεια σου), τα αλλου ειδους σωσιματα δεν με απασχολουν. Οσο για το thread εκεινο, εκλεισε διοτι καποιοι δεν αντεχαν το διαλογο;)

4> Εριστικος εισαι εσυ, ειδες τι εγινε παλι, πεταχτηκες απο πουθενα σε αυτο το thread γiα να ειρωνευτεις...

Μη ριχνεις αλλη λασπη στον ανεμιστηρα και μη λες ψεμματα, σεβομαι απολυτα τα παιδια που προσπαθουν να βοηθησουν, δε σεβομαι αυτους που φλαμαρουν. Ασε τις εξυπναδες λοιπον και διαλεξε τη κατηγορια σου, θες να ανηκεις στους φλαμαριστες συκοφαντες ή στους πολιτισμενους του διαλογου?

double-facepalm.jpg
plz καποιος mod ασ κλειδωσει το thread ή ας τον βαλει στην θεση του, γιατι εγω (οπως και αλλοι εδω μεσα πιστευω) ειμαι στο οριο να φαω ban. ετοιμος ειμαι να αρχισω... Ρωταει την μεγαλυτερη βλακεια ever, προσπαθουμε 10 ατομα να τον βοηθησουμε και αυτος τελικα τσακωνεται και με τους 10. Πιστευω πως δεν εχει καν λογο υπαρξης το thread, ολοι του λεμε τα ιδια και αυτος τσαντιζεται. Αρχικα πιστευα οτι μιλαγα με κανα 12χρονο, αλλα τελικα κοιταξα, και καταλαβα οτι η βλακεια δεν εχει ηλικια.
ΧΑΧΑΧΑ να σαι καλά agis που μας κάνεις και γελάμε! Δεν το καταλαβαίνεις κιολας και συνεχίζεις χωρίς καν να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι σου λένε οι άλλοι για να σε βοηθήσουν. Πρώτα σκευτόμαστε και μετά μιλάμε.. Πραγματικά έφριξα από αυτά που έγραψες.. Απορώ γιατί ζητάς και βοήθεια από εμάς!
Το παλικαρι προφανος δεν ψαχνει λυση στο προβλημα του ψαχνει α)Ανθρωπους να συμφωνισουν μαζι του β)Flame γ)Ενα συνδυασμο και τον δυο... Κλειδωστε το εκνευριστικα και μονο που το διαβασα.Παντος δεν εχω δει πιο ξεροκεφαλο ανθρωπο :p
Agis = The return of Terminator????

agis έτσι ρίξε μου μπινελίκια με χαλίκι και ψαρόκολλα στην μάπα!

Κλείδωσε τοοοο το τιμημένοοο δεν μπορώ δεν μπορώ να περιμένω:lock:

ΛΟΛ@ Sofos1990

Μην συνεχίζεται δεν έχει νόημα......Όταν το δει κάποιος mod, ξέρει αυτός τι θα κάνει!
Και εσύ διάβασε το THREAD αγορίνα μου να καταλάβεις τι σου ΛΕΜΕ γιατί όπως έχεις δει μας έχεις σπάσει τα νεύρα ολονών .

Τα post σου είναι ένα και ένα επικά!!

Και έχουμε καταντήσει αντί να ασχολούμαστε με thread να ασχολούμαστε μαζί σου!!

Έλα ηρέμησε λίγο!!:rant:

Edit: ok sofokli !

Αφου είπαμε δεν θέλουμε να αγοράσουμε ψύκτρα ούτε να βγάζουμε το υπάρχον πλακάκι. Θέλουμε τριόροφη ψύκτρα :slap: Troll mode on
Πρώτο μου ποστ στο theLab. Agis είσαι εκνευριστικός. 3 threads έχεις ανοίξει και σε όλα το ίδιο αποτέλεσμα. Κάποιος να τον κάνει μπαν επιτέλους. Δώστε μπαν στον λαό!

ban6.jpg

Παιδια, ολη αυτη η ομαδικη επιθεση γινεται για ενα... ψυκτρακι chipset? :woot:

Που να μιλαγαμε δηλαδη και για κανα σοβαρο θεμα...

Τι να πει κανεις... τοση αναξιοπρεπεια και ανανδρια:whistle2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.