sofos1990 Ιούλιος 1, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 To chipset ζεματάει δεν αντιλέγω.......Σε εμποδίζει σε κάτι που ζεματάει ή απλώς δεν θες να ζεματάει; Να βάλεις έναν ανεμιστηράκι να το φυσάει το έχεις σκεφτεί σαν λύση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 1, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Το οτι εχεις ρωτησει 4 φορες το ιδιο πραγμα και κανεις δεν σου απαντησε αυτο που ηθελες εσυ, σημαινει οτι υπαρχει προβλημα συνεννοησης. Και δεν σε συκοφαντησα.... Επισης το περι υδροψηξης για να φερω παραδειγμα το εκανα... Και μιση γραμμη παραδειγματος δεν θεωρειται offtopic.Εγω σου ειπα την αποψη μου, απο την εμπειρια μου σε θεματα ψυξης και τις διαφορες πατεντες που εχω κανει. Τωρα εσυ μαλλον εχεις κολλησει να το κανεις, οποτε μην το ζαλιζεις αλλο, καντο και πες μας. Παντως ενω μπορεις με 2 απλα βηματα να βελτιωσεις την κατασταση, πιστευω τζαμπα θα κατσεις και θα φας χρονο στο να κανεις πατεντες χωρις νοημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agis Ιούλιος 1, 2009 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Σε παρακαλω (και παλι) να μη διαστρεβλωνεις γιατι φτανεις τα ορια της συκοφαντιας... Δεν θελω να μου απαντησουν "αυτο που θελω εγω". Θελω απλα, οπως ο καθενας θα ηθελε στη θεση μου, να αιτιολογησουν για ποιο λογο προτεινουν το Α ή το Β.Μην το βαφτιζεις αυτο... "προβλημα συννενοησης". Μαλλον εσυ εχεις προβλημα συν/σης γιατι δεν καταλαβαινεις τι συμβαινει. Η υδροψυξη δεν εχει απολυτως καμμια σχεση.Ποια εμπειρια σου? Εκανες ποτέ κατι τετοιο? Ειπες μια θεωρια, την αντεκρουσα, κι εσυ αντι να απαντησεις με τον ιδιο τροπο (με λογικα επιχειρηματα) το ριχνεις στο φλαμαρισμα... Ουτε εχω κολλησει, ουτε το ζαλιζω...Αφου ειναι "πατεντα χωρις νοημα" γιατι δεν μου εξηγεις το γιατι?Και παλι σε ρωταω αυτο που απεφυγες να απαντησεις:"Πιστευεις οτι η ψυκτρα θα ζεματαει περισσοτερο εαν της προσθεσω λιγο αλουμινιο"?Τελος, η φιλικη προτροπη μου ειναι να συζητας πολιτισμενα οπως κανω κι εγω, οχι να επιτιθεσαι στο συνομιλητη σου και να συκοφαντεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 1, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Βρε agis από ότι βλέπεις και σου το είπα και πριν μπορεί κάποιος να μην έχει δοκιμάσει να κάνει την πατέντα αυτή, γιατί λοιπόν εφόσον θες να την στηρίξεις δεν την δοκιμάζεις να μας πεις και εμάς τι στο καλό γίνετε; Κάποιος από τους τρόπους που σου είπα δεν σε ικανοποιούν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 1, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 κοιτα η απαγωγή θερμοτητας γινεται με την επαφή τις ψυκτρας στο chipβαζοντας ενδιαμεσα την θερμοαγώγιμηπετυχαίνουμε καλυτερη επαφη διοχνοντας τον ενδιάμεσο αεραοποτε με την πρωτη ψύκτρα πετυχαίνουμε απαγωγη θερμοτηταςαν η δευτερη κολισι πανω στην πρωτησιγουρα θα υπάρχει ανάμεσα αεραςπου δεν ειναι και ο καλυτερος αγωγος θερμοτηταςοποτε η δευτερη ψύκτρα αντε να αποδίδει απο μονη τις 5-10%παρολα αυταθα "κόβει" αερα απο την πρωτη ψύκτραοποτε θα μειωσης την αποδοτικότητα τις πρωτης ψυκτρας (λογικα περισσοτερο απο 10%)και ειδικα αν δεν υπαρχουν καθολου ανεμιστηρες στο κουτιπάρε καλύτερα μια καινουργια μεγαλυτερηη "κολα" εναν μικρο ανεμιστηρακι στην υπαρχουσαελπιζω να γινω κατανοητός Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 1, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Αν νομιζεις οτι επιτιθομαι και συκοφαντω κανε με report, οι σαλτσες ειναι περιττες. Εγω οτι ειπα το ειπα με επιχειρηματα... Αν δεν τα καταλαβαινεις δεν μπορω να σε βοηθησω. Επειδη δεν εχει νοημα να προσπαθω αλλο, τελευταιο ποστ μου εδωΑν κολλησεις αλλα 8cm αλουμινιο οπως λες, αυτα δεν θα βοηθησουν γιατι θα περναει πολυ λιγη θερμοτητα , αφου και μικρη επιφανεια επαφης θα εχεις και η logo δεν ειναι καλος αγωγος της θερμοτητας. Το κακο ειναι οτι ο αερας θα περναει πιο δυσκολα με την 2η ψυκτρα απο πανω και ετσι ισως να εχεις αρνητικα αποτελεσματα. Κινηση αερα δεν εχεις μονο με ανεμιστηρα, οταν ζεστανεται ο αερας γυρω απο την ψυκτρα, ανεβαινει και την θεση του παιρνει πιο κρυος αερας.Να τα πω πιο απλα δεν μπορουσα. Τις προτασεις μου στις εκανα στο 1ο μου ποστ. Over and out για μενα. Καλη τυχη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agis Ιούλιος 1, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 κοιτα η απαγωγή θερμοτητας γινεται με την επαφή τις ψυκτρας στο chipβαζοντας ενδιαμεσα την θερμοαγώγιμηπετυχαίνουμε καλυτερη επαφη διοχνοντας τον ενδιάμεσο αεραοποτε με την πρωτη ψύκτρα πετυχαίνουμε απαγωγη θερμοτηταςAυτα ειναι γνωστα, δεν χρειαζεται να χανεις χρονο. πάρε καλύτερα μια καινουργια μεγαλυτερηη "κολα" εναν μικρο ανεμιστηρακι στην υπαρχουσαΑυτα ειναι ασχετα και δεν "παιζουν" σε καμμια περιπτωση στο setup μου, οποτε ελπιζω να μην ξαναναφερθουν.αν η δευτερη κολισι πανω στην πρωτησιγουρα θα υπάρχει ανάμεσα αεραςπου δεν ειναι και ο καλυτερος αγωγος θερμοτηταςοποτε η δευτερη ψύκτρα αντε να αποδίδει απο μονη τις 5-10%παρολα αυταθα "κόβει" αερα απο την πρωτη ψύκτραοποτε θα μειωσης την αποδοτικότητα τις πρωτης ψυκτρας (λογικα περισσοτερο απο 10%)και ειδικα αν δεν υπαρχουν καθολου ανεμιστηρες στο κουτιOk, επιασα το point σου.Κοιταξε ομως, αυτη τη στιγμη υπαρχει μια πλακε ψυκτρουλα υψους 1-2cm με ελαχιστη ραβδωση.Εισαι σιγουρος οτι αν της προσθεσω αλλα 5-6cm αλουμινιου με πολλα fins, δεν θα ανακουφιστει λιγο απ τη θερμοτητα? (μαζευει πολυ, γιατι δεν υπαρχει ουτε καρτα γραφικων).Αερας αναμεσα οντως υπαρχει, αλλα υπαρχει και η επιφανεια στην οποια θα απλωθει η logo.Αν νομιζεις οτι επιτιθομαι και συκοφαντω κανε με report, οι σαλτσες ειναι περιττες. Εγω οτι ειπα το ειπα με επιχειρηματα... Αν δεν τα καταλαβαινεις δεν μπορω να σε βοηθησω. Επειδη δεν εχει νοημα να προσπαθω αλλο, τελευταιο ποστ μου εδωΑν κολλησεις αλλα 8cm αλουμινιο οπως λες, αυτα δεν θα βοηθησουν γιατι θα περναει πολυ λιγη θερμοτητα , αφου και μικρη επιφανεια επαφης θα εχεις και η logo δεν ειναι καλος αγωγος της θερμοτητας. Το κακο ειναι οτι ο αερας θα περναει πιο δυσκολα με την 2η ψυκτρα απο πανω και ετσι ισως να εχεις αρνητικα αποτελεσματα. Κινηση αερα δεν εχεις μονο με ανεμιστηρα, οταν ζεστανεται ο αερας γυρω απο την ψυκτρα, ανεβαινει και την θεση του παιρνει πιο κρυος αερας.Να τα πω πιο απλα δεν μπορουσα. Τις προτασεις μου στις εκανα στο 1ο μου ποστ. Over and out για μενα. Καλη τυχη...Δε χρειαζεται να σε κανω report, σε καταγγελω δημοσια και σε αφηνω στη κριση των συμφορουμιτων μας. Αν νομιζεις οτι ειναι τροπος συζητησης αυτος με προσβολες... τι αλλο να κανω?Οντως ειναι μικρη η επιφανεια επαφης και αυτο ειναι ενα σημαντικο επιχειρημα (σε προλαβε και ο eleozz).Θα περναει, λες, πολυ λιγη θερμοτητα. Οk, ας περναει εστω και λιγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούλιος 1, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 Γιατι δεν κοβεις την ψυκτρα απο τον athlon στο μεγεθος που πρεπει για να πατησει καλα να τελειωνεις. (sorry δεν διαβασα τα τελευταια κατεβατα γιατι μαλλον δεν προσφερουν κατι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Ιούλιος 1, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 θα πρεπει ομως να το κολησης η με θεπμοαγωγημη κολλα 30+ ευρω η με arctic ceramic+ κολλα στιγμης στις ακρες γιατι η κολλα στιγμης ειναι θερμομωνοτικη και ατεχει μεχρι 80 βαθμους κελσιου:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 1, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2009 δεν νομιζωκαι για να γινω πιο σαφήςοτι και να κολλησης πανω στην ψύκτρα δεν θα λειτουργήσει με τον τροπο που σκεφτεσαιγιατι το λεω αυτοαν παρεις ενα θερμομετρο και μετρηση την θερμοκρασια σουκαι δεν κανει "τελεια" επαφη με το δερμα σουθα δείξει λαθος νουμερααν κατάλαβες πλιρος τι εννοω μην διαβασεις αυτο το κειμενο---------------------------------------------------------------------------------------------------------------εξηγούμεοταν κολας δυο σωματα μαζι αφηνεις ενδιαμεσα ενα "κενο αερος"αυτο θα λειτουργήσει σαν "μονωση" κατα πασα πιθανοτηταοποτε θα σου 'παγίδεψη" την θερμοτητα στην πρωτη ψύκτρακαι επειδή η πρωτη ψύκτρα δεν έρχεται σε επαφή με τον αερα του κουτιου(επιδι εχεις κολιση κατι αλλο απο πανω)δεν μπορεί να "ελευθερώσει" την θερμοτητα---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ακομα και να κολλησεις κατι απο πανω οσο καλακαι αν το κολισις θα αφησεις αεραγια αυτόν τον λογο υπάρχει η θερμοαγώγιμηαν βαλεις απλα μια ψυκτρα χωρις την θερμοαγώγιμηθα πετύχεις το ιδιο φαινομενο με το να κολλησεις μιαδεύτερη στην πρωτητο μονο που μενει να πωαν επιμενεις καντο (σύγκρινε αποτελεσματα πριν και μετα)και αν εισαι ευχαριστημενος κρατα το ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
agis Ιούλιος 2, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Αρα μου λες οτι αφου δεν ειναι η τελεια επαφη, δεν θα δουλεψει οπως το σκεφτομαι. Ok, δηλ. δεν θα δουλεψει καθολου? τιποτα?Οσο για το κενο αερα, σκεψου το σαν μια ψυκτρα που εχει 2 οροφους και ο πανω οροφος συνεδεται με τον κατω με μια στηλη... δεν υπαρχουν τετοια σχηματα? Η θερμοαγωγιμη μπαινει μόνο στο σημειο επαφης με το chipset, σωστα? Oποτε τι νοημα εχει να βαλω εκει που λες?Παντως εγω την κολλησα ηδη. Αγγιζοντας την υπαρχει αρκετη θερμοτητα. Αυτο σημαινει οτι η θερμοτητα απο την κατω ψυκτρα εξαπλωθηκε φυσιολογικα στη δευτερη, σωστα?Αρα το σχεδιο μου πετυχε? Οσο για να συγκριθουν αποτελεσματα πριν και μετα, αυτο πως θα γινει?? (αλλαξε και η ψυκτρα του pcu οποτε δεν μπορω να εχω συγκριση θερ/σιων) θα πρεπει ομως να το κολησης η με θεπμοαγωγημη κολλα 30+ ευρω η με arctic ceramic+ κολλα στιγμης στις ακρες γιατι η κολλα στιγμης ειναι θερμομωνοτικη και ατεχει μεχρι 80 βαθμους κελσιου:hi:Για κανε μια μεταφραση γιατι δεν το καταλαβα αυτο. Λες οτι αντεχει μόνο εως 80οC? (αν ειναι ετσι ειναι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιούλιος 2, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 αλλη μια φορατο ότι η δευτερη ψύκτρα ζεσταίνεται σημαίνει οτι περναει ενα ποσοστο τις θερμοτηταςαλλα με αυτόν τον τροπο ίσως έχεις χαλασει την ροή του αερα που περνανε απο την πρωτημε αποτέλεσμα η πρωτη ψυκτρα να "αποθηκεύει" θερμότηταοποτε ολοι η δουλεια γινεται απο την δευτερη ψύκτρακαι αφου ζεσταίνεται λιγοτερο (απο την πρωτη ψύκτρα οπως πριν)τότε το chip ζεσταίνεται πολυ περισσοτεροο φιλος που ειπε οτι αντέχει μέχρι 80 βαθμουςεννοούσε οτι να βαλεις μονο παστα και πιεση απο πανω τιν ψικτραθα πεσει λογω βαρυτηταςαν βαλεις και κόλα στιγμήςκαι η θερμοκρασια αναβει πανω απο 80 βαθμους τότε η κολαθα ειναι αχρηστη (θα σπάσουν οι δεσμοι τις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agis Ιούλιος 2, 2009 Author #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Μην χρησιμοποιεις εκφρασεις τυπου "αλλη μια φορα". Δινεις την εικονα οτι ενδιφερεσαι μόνο για να πεις ενα "ποιματακι". Για να προσφερεις στο διαλογο πρεπει να απαντας σε αυτα που ρωταω και οχι να επαναλαμβανεις μονοσημαντα την ιδια θεση. Ειναι σαν γραφω στο βρόντο.Οσο για τον φιλο, ασε να πει ο ιδιος τι εννοουσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 2, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Ειναι σαν γραφω στο βρόντο. Και εμείς αν φανταστείς, ότι σε ό,τι λέμε έχεις κάτι να πεις.... Και ξαναλέω γιατί δεν δοκιμάζεις να μας πεις; Δοκίμασες την δική σου πατέντα.....σε ικανοποίησε; Ήταν αυτό που περίμενες; Αν ναι, ασ'το να πάει έτσι, αν όχι δοκίμαζε τι σου λένε οι άλλοι και όχι συνέχεια να τους αντικρούεις, δεκτές οι απορίες, αλλά εσύ έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agis Ιούλιος 2, 2009 Author #35 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Οριστε?Μα το οτι εχω κατι να πω σε οτι μου λενε σημαινει οτι δεν γραφω τον συνομιλητη μου αλλα συμμετεχω ενεργα στη συζητηση. Αντιθετα, οταν καποιος φιλος σου λεει κατι χωρις να το αιτιολογει (αλλα μαλιστα απλα το επαναλαμβανει μονοτονα) σημαινει οτι σε γραφει και καθολου δεν προσφερει στη συζητηση.Οσο για την ερωτηση σου "γιατι δεν δοκιμαζω να σας πω", η απαντηση ειναι και παλι οτι ΔΕΝ διαβαζεις το thread. Διοτι προσφατα απαντηθηκε αυτο.Βλεπεις τι αστειο ειναι, ενω δεν διαβαζεις καθολου το thead ωστοσο ομως πεταγεσαι και λες τις αρλουμπες σου...:hi:Το "δοκιμαζε τι σου λενε οι αλλοι" δεν γινεται. Μου προτειναν 3-4 λυσεις, πως γινεται να τις κανω και τις 4? (σκεψου και λιγο πριν γραψεις αυτα που γραφεις φιλε... σοφέ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Ιούλιος 2, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Το "δοκιμαζε τι σου λενε οι αλλοι" δεν γινεται. Μου προτειναν 3-4 λυσεις, πως γινεται να τις κανω και τις 4? Μην τις κανεις και τις 4 λύσεις !! Το θέμα το άνοιξες για να σου προτείνουν λύσεις.. σου προτείνανε και φωνάζεις κιόλας!Τώρα κατά τι γνώμη σου οποια νομίζεις ότι είναι πιο καλή κάντην και δώσε μας αποτελέσματα.Pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιούλιος 2, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 LOL ρε agis είσαι για γέλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Ιούλιος 2, 2009 #38 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Τουλ έχει το παιδί 23c core temp στην CPU @ idle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavou Ιούλιος 2, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Οριστε?Μα το οτι εχω κατι να πω σε οτι μου λενε σημαινει οτι δεν γραφω τον συνομιλητη μου αλλα συμμετεχω ενεργα στη συζητηση. Αντιθετα, οταν καποιος φιλος σου λεει κατι χωρις να το αιτιολογει (αλλα μαλιστα απλα το επαναλαμβανει μονοτονα) σημαινει οτι σε γραφει και καθολου δεν προσφερει στη συζητηση. Οσο για την ερωτηση σου "γιατι δεν δοκιμαζω να σας πω", η απαντηση ειναι και παλι οτι ΔΕΝ διαβαζεις το thread. Διοτι προσφατα απαντηθηκε αυτο. Βλεπεις τι αστειο ειναι, ενω δεν διαβαζεις καθολου το thead ωστοσο ομως πεταγεσαι και λες τις αρλουμπες σου...:hi: Το "δοκιμαζε τι σου λενε οι αλλοι" δεν γινεται. Μου προτειναν 3-4 λυσεις, πως γινεται να τις κανω και τις 4? (σκεψου και λιγο πριν γραψεις αυτα που γραφεις φιλε... σοφέ) μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τι σου απαντάνε όσοι προσπαθούν να σε βοηθήσουν , δες λίγο τα bolt Και εμείς αν φανταστείς, ότι σε ό,τι λέμε έχεις κάτι να πεις....Και ξαναλέω γιατί δεν δοκιμάζεις να μας πεις; Δοκίμασες την δική σου πατέντα.....σε ικανοποίησε; Ήταν αυτό που περίμενες; Αν ναι, ασ'το να πάει έτσι, αν όχι δοκίμαζε τι σου λένε οι άλλοι και όχι συνέχεια να τους αντικρούεις, δεκτές οι απορίες, αλλά εσύ έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο! ο άνθρωπος έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά ότι ήδη έχεις κολλήσει την δεύτερη σου ψήκτρα , μην του την λες , άλλος λέει αρλούμπες από ότι φαίνεται . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 2, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2009 Οριστε?Μα το οτι εχω κατι να πω σε οτι μου λενε σημαινει οτι δεν γραφω τον συνομιλητη μου αλλα συμμετεχω ενεργα στη συζητηση. Έτσι όπως τα λες είιναι σαν να επικρίνεις τους άλλους. Σου είπαν την άποψη τους μερικοί τεκμηριωμένα και εσύ αρνείσαι πεισματικά να την ακούσεις. Αντιθετα, οταν καποιος φιλος σου λεει κατι χωρις να το αιτιολογει (αλλα μαλιστα απλα το επαναλαμβανει μονοτονα) σημαινει οτι σε γραφει και καθολου δεν προσφερει στη συζητηση. Μου φαίνεται ότι είτε δεν ξέρεις να διαβάζεις είτε δεν διαβάζεις σωστά! Δύο παιδιά σου είπαν το τι και πως θα γίνει αν κάνεις το εγχείρημά σου και είσαι όλο αντίλογο, χωρίς λόγο! Μάλλον τα δικά σου posts δεν προσφέρουν στην συζήτηση! Οσο για την ερωτηση σου "γιατι δεν δοκιμαζω να σας πω", η απαντηση ειναι και παλι οτι ΔΕΝ διαβαζεις το thread. Διοτι προσφατα απαντηθηκε αυτο. Ακόμα μια φορά που δείχνεις ότι εσύ είσαι αυτός που δεν διαβάζει το thread! Ίσα ίσα κατάλαβα ότι το έκανες το εγχείρημά σου και σε ρωτάω αν το αποτέλεσμα σε ικανοποίησε..... Βλεπεις τι αστειο ειναι, ενω δεν διαβαζεις καθολου το thead ωστοσο ομως πεταγεσαι και λες τις αρλουμπες σου...:hi: Μου φαίνεται ότι ως ενδιαφερόμενος εσύ έπρεπε να διαβάζεις περισσότερο το thread, οπότε είναι περιττό νομίζω να σου πω ότι εσύ λες αρλούμπες! Το "δοκιμαζε τι σου λενε οι αλλοι" δεν γινεται. Μου προτειναν 3-4 λυσεις, πως γινεται να τις κανω και τις 4? (σκεψου και λιγο πριν γραψεις αυτα που γραφεις φιλε... σοφέ) Σε ντουβάρια μιλάω ρε γαμώτο....ΉΜΑΡΤΟΝ Κύριε. Ίσα ίσα να ευχαριστείς που υπάρχουν τόσες λύσεις, έτσι έχεις πληθώρα επιλογών. Άρχίζεις να δεις αν η πρώτη προτεινόμενη λύση είναι η σωστή, δεν είναι, δεν αποφέρει τα αποτελέσματα που θες; Εεεε την αλλάζεις.....Πας στο νούμερο 2, τα ίδια και εδώ....Πας στο νούμεο 3, τα ίδια και εδώ....και ου το καθεξής. Καλά, τώρα πιστεύω να πείστηκες ότι αυτός που δεν σκέφτεται πριν μιλήσει ότι είσαι εσύ!Αλλιώς έχεις μεγάλο πρόβλημα που δεν λύνεται εδώ...... pavou ευχαριστώ! Νομίζω ότι δεν αξίζει πλέον να ασχολούμαστε με τον agis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.