Jump to content

προβλημα με εγκατασταση X-FI Titanium Fatality

christaras

Recommended Posts

πηρα την παραπανω καρτα πριν 2 βδομαδες στην αρχη με win 7 7100x64 κατεβασα τους τελευταιους οδηγους και ολα μια χαρα.μολις εκανα αναβαθμιση τους οδηγους με ενα προγραμμα της creative δεν μου εβρισκε την καρτα.με βαλε βγαλε μετα δεν περνιοντουσαν καθολου και επαιρνα το μηνυμα οτι δεν βρισκεται συσκευη που υποστηριζεται απο το προγραμμα.....τελος το pc δεν bootare καν και εγινε format οπου ακομα ομως ισχυουν τα παραπανω.η καρτα εχει μπει και βγει αρκετες φορες και αναμενο το φωτακι της οτι λειτουργει. οποιος μπορει ας βοηθησει στο web δεν βρηκα λυση

post-11414-1416074043,7445_thumb.jpg

Κανε disable την onboard καρτα ηχου και δες στο device manager αν η X-FI ειναι ενεργοποιημένη ;)

Σε safe mode βγαλε οτι drivers της X-FI εχεις περασει, κανε ενα boot κανονικα χωρις την καρτα πανω και μετα δοκιμασε να την βαλεις ξανα ;)

Κανε disable την onboard καρτα ηχου και δες στο device manager αν η X-FI ειναι ενεργοποιημένη ;)

Σε safe mode βγαλε οτι drivers της X-FI εχεις περασει, κανε ενα boot κανονικα χωρις την καρτα πανω και μετα δοκιμασε να την βαλεις ξανα ;)

δεν εχω καταφερει να τους περασω και την onboard την εχω disable αλλα τπτ....pci δεν εχω αλλο ελευθερο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.