Jump to content

Βοήθεια με boot σε DFI LanParty DK P45-T2RS

Delijohn

Recommended Posts

Παιδιά συγγνώμη για το άσχετο αλλά προσπαθώ να φτιάξω το συστηματάκι μου και η μητρική αυτή ΔΕΝ βοηθάει.. :help1:

Δεν έχω ούτε floppy, ούτε dvd rom και πάω να κάνω το πρώτο boot από usb dvd-rw ή από flashάκι! Ότι επιλογή και να βάλω στο bios μου βγάζει: "Hard Disk Boot Failure Insert System Disk Press Enter".

Μήπως θέλει κανά ειδικό κολπάκι? Το dvd δοκίμασα αλλού και είναι bootable... :help1:

Ούτε αυτό έπαιξε.. τα βλέπει σαν usb storage device αλλά στα intergrated perif. μπορό να αλλάξω mode μόνο στο flasάκι... Έβαλα πάντως πρώτο δίσκο το flashάκι και μετά το raid και δεν έκανε boot από εκεί.. περιέργα πράγματαααα!:computer:

Τελικά το βρήκα παιδιά κι είπα να το γράψω κι εδώ μη μείνει κανείς με την απορία... ;)

Η λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε αλλάζοντας το boot order γιατί όπως και να τα έβαζα άκρη δεν βρήκα.. απλά κατά τη διάρκεια του boot πατάμε το ESCape! Επιλέγουμε από ένα μενού από ΠΟΙΑ συσκευή θέλουμε να κάνουμε boot κι όλα καλά!

Βέβαια τώρα που πέρασα τα vista, το pc πάλι πετάει "Hard Disk Boot Failure Insert System Disk Press Enter"!!!:woot:

Ούτε από το array (raid0) μπορεί να κάνει κατευθείαν boot???????????????????? :crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.