tolispl Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 εφοσον μου λησατε ολα τα προβληματα [ευχαριστω]ελπιζω και σe αυτο.λοιπον περνωντας την p6t se asus μητρικηκαι βαζω το pioneer br dvdr sata επανω, στις 5 φορες αστοχει3 φορες περιπου να ξεκινησει, μονο με επανακινηση οκ.ε λεω ταφτησε το pioneer και περνω ενα νεο samsungαλλα κανει τα ιδια και αυτο, bios Chipset sata update ταεκανα ολα τι να κανω κλαπς....με ide dvdr oλα οκ. thanks...
MOS Ιούνιος 30, 2009 #2 Ιούνιος 30, 2009 εφοσον μου λησατε ολα τα προβληματα [ευχαριστω]ελπιζω και σe αυτο.λοιπον περνωντας την p6t se asus μητρικηκαι βαζω το pioneer br dvdr sata επανω, στις 5 φορες αστοχει3 φορες περιπου να ξεκινησει, μονο με επανακινηση οκ.ε λεω ταφτησε το pioneer και περνω ενα νεο samsungαλλα κανει τα ιδια και αυτο, bios Chipset sata update ταεκανα ολα τι να κανω κλαπς....με ide dvdr oλα οκ. thanks...οι ρυθμίσεις του BIOS,πως είναι για τα drives?
tolispl Ιούνιος 30, 2009 Author #3 Ιούνιος 30, 2009 για σου mos λες να με ξελασπωσεις παλι..... σε raid ειναι με 2 ραπτορια σε raid 0και 2 seagate μονοι τους
MOS Ιούνιος 30, 2009 #4 Ιούνιος 30, 2009 για σου mos λες να με ξελασπωσεις παλι..... σε raid ειναι με 2 ραπτορια σε raid 0και 2 seagate μονοι τουςτι δουλεια εχει ρεσυ το dvdr μεσα στο raid ???
tolispl Ιούνιος 30, 2009 Author #5 Ιούνιος 30, 2009 εγραψα πως ειναι το συστημα το dvdr ειναι σε sata.συγνωμη αν δε καταλαβα κατι.
MOS Ιούνιος 30, 2009 #6 Ιούνιος 30, 2009 εγραψα πως ειναι το συστημα το dvdr ειναι σε sata.συγνωμη αν δε καταλαβα κατι.Από ότι κατάλαβα το έχεις βάλει μέσα στο raid με τους σκλήρους.Σωστά??
MOS Ιούνιος 30, 2009 #8 Ιούνιος 30, 2009 ετσι ειναιΜεσα στο raid η σε συνδυασμο με αυτο ???Γιατι αν ειναι η πρωτη περιπτωση δεν πρεπει να ειναι ετσι...ενας φιλος το ειχε κανει ετσι και ειχε κατι παρομοιο !!
tolispl Ιούλιος 1, 2009 Author #11 Ιούλιος 1, 2009 γλυκιε μου μος μου βαζεις δυσκολα, πως να το κανω αυτομε φοτομηχανη?και στο βιος πια σελιδα να φοτογραφησω?
Jason Ιούλιος 1, 2009 #12 Ιούλιος 1, 2009 Πάρε το κινητό σου ή την φοτομηχανή σου και τραβα photo την οθόνη σου! Τι πιο απλό!
MOS Ιούλιος 1, 2009 #13 Ιούλιος 1, 2009 γλυκιε μου μος μου βαζεις δυσκολα, πως να το κανω αυτομε φοτομηχανη?και στο βιος πια σελιδα να φοτογραφησω?Πάρε το κινητό σου ή την φοτομηχανή σου και τραβα photo την οθόνη σου! Τι πιο απλό!ακριβως και σου ειπα πριν ποιες σελιδες αυτες που εχεις τακτοποιησει στο bios και για το raid
tolispl Ιούλιος 1, 2009 Author #14 Ιούλιος 1, 2009 ελπιζω να τα καταφερα. ασχετο μος εχεις steam? αν εχεις λογαριασμο εκει εχω ανεβασμενο server sto Half-Life 2 Deathmatch GREECE TRIKALA OLE ειναι το ονομα και ip 94.66.163.202 θα χαρω να σε δω εκει να πεξουμε και να τα πουμε live.
MOS Ιούλιος 1, 2009 #15 Ιούλιος 1, 2009 ελπιζω να τα καταφερα.ασχετο μος εχεις steam? αν εχεις λογαριασμο εκειεχω ανεβασμενο server sto Half-Life 2 DeathmatchGREECE TRIKALA OLE ειναι το ονομα και ip 94.66.163.202θα χαρω να σε δω εκει να πεξουμε και να τα πουμε live.μακάρι να είχα χρόνο να έμπαινα...τώρα που τελειώνει και η εξεταστική, pc πάλι τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ και αν...Δεν βλεπω να εχεις καποιο προβλημα εκει !!!Μηπως ειναι θεμα master/slave ? Αλλα δεν νομιζω !!
tolispl Ιούλιος 1, 2009 Author #16 Ιούλιος 1, 2009 εαν αρχισει να μενοχλει πολυ θα παρω ενα ide kai αι στο καλο παλιο sata.παντως σευχαριστω για ολα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.