Jump to content

Samsung Star S5230

JdCZT

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες...Αγορασα το καινουριο της samsung...Καλο για τα λ7 του αλλα δε μπορω να το κανω να μ παιξει ταινιες ενα πραγμα...Εψαξα για πληροφοριες σχετικα με το video playback και με πολυ κοπο και ιδρωτα βρηκα οτι υποστηριζει mp4 H264 στα 30fps 400x240...και οχι avi...τωρα θα μου πειτε τι την θελω την ταινια στο κιν...Ε αφου μπορουμε...καπως να περναει η ωρα στο θαλαμοφυλικι...Τελικα απο δοκιμες μου δουλεψε μονο σε AVC-H264 320x240QVGA αλλα και αυτο χωρις ηχο και υποτιτλους...καμοια ιδεα?Κανενα προγραμμα να μ προτεινετε...Δουλευω με

AVIAddXSubs για υποτιτλους....δημιουργω το αρχειο divx και μετα με το Ultra Mobile 3GP Video Converter το οποιο υποστηριζει και mp4 με αρκετες επιλογες αλλα ως δοκιμαστικο σε κοβει στο πενταλεπτο...Αν εχετε προτεινετε και κανενα avi-divx to mp4 converter που να ναι και free...

Παιδες το ψαξα πολυ αλλα λογω υποχρεωσεων ειμαι λιγες ωρες εξω την ημερα...οπως καταλαβαινετε η βοηθεια σας πολυτιμη....ευχαριστω προκαταβολικα... :pleasantry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.