amateur Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 Καλημέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Toshiba Satellite L350-146, ο οποίος από ότι βλέπω έχει Windows Vista Home Premium. Δε γνωρίζω πολλά πράγματα από Η/Υ (είναι ο πρώτος φορητός που αγοράζω) και επειδή ορισμένες φορές με την εξυπηρετηση πελατών δεν υπάρχει καλή ροή πληροφορίας, αυτό που θέλω να ξέρω στα σίγουρα πριν προβώ στην απόκτηση του συγκεκριμένου φορητού είναι η εξής:1. Eίναι συμβατός με Windows XP? 2. Και αν ναι, που μπορώ να βρω τους drivers? Μου τους στέλνουν μαζί, τους αγοράζω ξεχωριστά ή ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακουλουθήσω σε αυτήν την περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 1. Σίγουρα είναι συμβατός με Windows XP2. Καλύτερα να κοιτάξεις στο Site του κατασκευαστή εάν παρέχει Drivers για Windows XP (συνήθως προσφέρουν). Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Ιούνιος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Ευχαριστώ για την αμεσότητα, Παραθέτω και το link :http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιούνιος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Μια χαρά drivers έχει για Windows XP. Μπορείτε να τα εγκαταστήσεις. Θα σου πρότεινα όμως να τους κατεβάσεις και να τους έχεις σε ένα Stick ή CD πριν την εγκατάσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Ιούνιος 30, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Δεν το είχα σκεφτεί. Πρακτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.