colix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30, 2009 ρε guys... γίνεται ενώ η μητρική μου δεν έχει agp θύρα να μου γράφει (όταν πάω να ανοίξω το l2 στα linux): AGP is deactivated. Activate AGP for cosistency. Έχω ψάξει καμιά 50άρα forum και τίποτα.... όλοι κάτι άκυρα λένε. wtf? http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4m890/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Ιούνιος 30, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 ποια ειναι η μητρικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colix Ιούνιος 30, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 το λινκ γιατί το έχω ρε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 30, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 το λινκ γιατί το έχω ρε?συγνωμη ειναι τροπος αυτος εκφρασης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagchrist Ιούνιος 30, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 περα απο τον τροπο που ελπιζω να καταλαβες τι εκανες διαφορετικα δεν πας πουθενατο λινκ ειναι για chipset οχι μητρικη νομιζω αυτο σε ρωτησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.