Jump to content

Win 7 σε laptop CLEVO D870P... aka TURBO-X του 2005

Chrisantz

Recommended Posts

Ρε παιδιά αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα με αυτο το laptop...

Βαζω να κανω εγκατάσταση τα 7 κ στο παράθυρο που επιλέγεις δίσκο μου λέει οτι δεν είναι συμβατος (αν τρέξω το setup απο μέσα απο τα xp, αν παω απο το BIOS κατευθείαν δεν τον βλέπει κάν .... βρε τι drivers κατέβασα για το δισκο-chipset-ότι νάναι ...αυτό το χαβά του... δεν τον ωλέπει με τπτ. τα XP τον βλεπουν κανονικότατα κ δεν μου παρουσίασε ποτέ πρόβλημα. Εντομεταξύ τον βλέπουν ωσ SCSI. εδώ κ 9 ώρες εχω ξαμολυθεί στο νετ αλλά δεν βρήκα λύση...

Επειδή όμως ξέρω οτι εδω είστε "αλάνια" είμα να κάνω το post γτ θέλω όπως δήποτε να του βάλω τα 7. τα έχω στο κυρίος pc μου και φυσάνε...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? να δώσει πχ κάποιο συγκεκριμένω λίνκ...αν κ τα έχω δοκιμάσει όλα οποτε δεν αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Ο δίσκος είναι ενας Hitachi travelstar N155 80 GB και το cipset Clevo - D870P..

Έχω αλλον ενα εξωτερικό τον ίδιο τον οποίο δεν δουλεύω και είναι κ αυτός IDE/ATA αλλα τον δοκίμασα κ πάλι τα ίδια..

Δεν μπορεί να μην βρούμε καμια λύση ...δεν είναι στο χέρι του...θα το λιώσω χαχαχαχαχα :p

:haha:

Μάλλον είναι στο χέρι των win 7. Πιθανότατα δε μπορούν να δούνε τον sata controler ή τον ide controller (ανάλογα αν έχει sata ή ide σκληρό στο φορητό σου) της μητρικής σου. Το βλέπω δύσκολο γιατί προσπάθησες να τα εγκαταστήσεις ακόμη και μέσα από τα xp δηλαδή στην ουσία θα εκάνες αναβάθμιση τα xp σε win 7 αν κατάλαβα καλά, αλλά δε σου έβλεπε το σκληρό. Οπότε φίλε μου η γνώμη μου είναι να κάνεις υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσουν τα win 7 επίσημα. Σε άλλα μηχανήματα κάθονται και σε άλλα δεν κάθονται. Δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Άποψή μου πάντα :)

Σορρυ παιδια απλα εχω λιωσει στη δουλεια κ δεν ειχα χρονο να ασχοληθω με το laptop περεταιρω..

1. alexgk -> Ειναι IDE controller (99% εχεισ δικιο..κραταω κ μια πισινή)

2.SCREPTOS -> Το μύνημα που μου βγάζει μεσα απο bios φορματ (κλασσική διαδικασία) ότι απλα ο δίσκος μου δεν υποστηρίζετε κ να του φορτώσω drivers για να συνεχίσει την εγκατάσταση. Μεσα απο τα XP στη λίστα που βγάζει στην εγκατάσταση τον βλέπει κανονικά αλλα αμα τον κλικάρω κ πατήσω next μου βγάζει πάλι το ίδιο μηνυμα... βαλε drivers του δίσκου για να τον δώ... δεν λεει drivers του IDE controller ι κατι άλλο , απλα μιλάει για το δίσκο..:crazy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.