colix Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 Μου έδωσε ενας φίλος μου μια RAM 1gb ddr2 667 και η μητρική μου http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/p4m890/ παίρνει 533/400 (άσε που θέλει και πέταμα.θα παρω καινούργιο pc οποτε χέστηκα αλλά μέχρι τότε έχουμε....) Να την βάλω την RAM η θα γίνει καμιά βλακεία και θα κλατάρει το pc? (αα και πείτε μία που μπορώ να δω το μοντέλο της RAM που ήδη έχω....) thnx.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Δεν προκειτε να παθει τπτ, στην χειροτερη απλα να μην την δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
irahara Ιούνιος 29, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Νομίζω ότι δεν θα την δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιούνιος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Την βάζεις και αν τη δει απλώς θα σου κατεβάσει την ταχύτητα στα 533mhz γιατί μέχρι τόση μπορεί να υποστηρίξει ο controller της μνήμης στη μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιούνιος 29, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Μόλις μπήκα για να ψάξω κανένα παρόμοιο θέμα!!! Έβαλα κάτι ddr μνημούλες σε ένα χρέπι. Οι μνήμες είναι 400άρες και η μητρική υποστηρίζει μέχρι 333. Τις είδε κανονικά, αλλά ο υπολογιστής όταν πάω να streamάρω ένα video (flash) σβήνει άμεσα και μετά κάνει boot... Τώρα τρέχω Memtest να δω αν φταίνε οι μνήμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colix Ιούνιος 30, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 ντάξει την είδε.... μια χαρά πάει... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.