Jump to content

4870 512: ποσο μπορω να την κλοκαρω;

AMDakias

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας!Εχω μια Asus 4870 512Mb με μαμα ψυκτρα και την εχω κλοκαρει στα 775/950...Μεχρι που μπορω να την φτασω χωρις να εχω προβλημα;;;Επεισης τα volts πως τα ανεβαζω;;...γιατι απο το CCC δεν γινεται απ οτι ειδα...

To ποσο θα παει ειναι αναλογο της καρτας.Κατεβασε το gputool δοκιμασε μια επιλογη που εχει για να βρεις τα safe ορια της καρτας.Τα volts ανεβαινουν ειται με hardmod(pencil volt mods,soldering)ή softmods (flash BIOS) ή με τα εργαλεια που σου δινει ο κατασκευαστης της (Voltage Tweaker/Asus, ΔενΘυμαμαιΟνομα/EVGA)

Καλησπερα φιλε μου...

Καταρχην πες μας ποια καρτα εχεις για να δουμε αν εχει τον βασικο σχεδιασμο της ΑΤΙ(αυτο θα σημαινει σιγουρα οτι μπορεις να ανεβασεις τα volt της με πληθωρα προγραμματων). Σαν γενικο κανονα με μαμα ψυκτρα σε 100%(απιστευτος θορυβος) για bench πηγαινει κατα μεσο ορο ~800 πυρηνας και ~1050 οι μνημες με τα ρευματα απειραχτα.Τωρα αν τα πειραξεις ειτε με αλλαγη bios(απαιτει γνωση της καρτας οπως σου ανεφερα παραπανω) ειτε με προγραμματακι ειτε με καποιο hardware mod οπως η προσθηκη αντιστασης σε συκγεκριμενα σημεια(δεν ενδεικνυται για αρχαριους χρηστες χωρις εμπειρια σε κολλησεις) τα αποτελεσματα θα ποικιλουν.

Απο προσωπικη εμπειρια διαφορες(μην φανταστεις τρελες) στα παιχνιδια θα δεις απο τα 800 και πανω...Ελπιζω να βοηθησα... Εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε περαιτερω!!!!

Λοιπον...η καρτα μου ειναι αυτη:http://gr.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2315&modelmenu=1

και να ενα screenshot απο GPU-z

h23.png

παντως αμα καψω τπτ καηκα,γιατι δεν εχω μια απο λευτα αυτο τον καιρο και θελω να αρχισω να μαζευω για να βαλω αλλα 2Gb RAM και να παρω καινουρια καρτα γραφικων τα χριστουγεννα που θα εχουν βγει οι DX11...

Mε GPU στα 790ΜHz και την μνημη στα 1000MHz ειχα αυτες τις max θερμοκρασιες

8d2.png

ειναι ενταξει;;

μια χαρα εισαι.Δεν χαλανε τοσο ευκολα οσο νομιζεις.

Ούτε είναι απαραίτητα τόσο σταθερές όσο νομίζεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.