lifO Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29, 2009 Ειμαι κατοχος μιας Rampage II Extreme (ενα καλο review εδω)καποιο καιρο τωρα και καθως μου παρουσιασε ενα προβλημα και δεν μπορεσα να βγαλω ακρη (και επειδη το πλαισιο μου την ειχε δωσει χωρις το cd με τα drivers που ειναι το δευτερο προβλημα καθως δεν μπορεις να χρησιμοποιεισεις το xfi) σκεφτομαι να σταματησω να ταλαιπωρουμε και να την γυρισω πισω.Το προβλημα μου ειναι αν θα παρω την ιδια ή αν θα παρω την eVGA x58 SLI Classified ενα καλο review της εδωΕιναι γνωστη η απιστευτη εξηπυρετηση και το servise της eVGA τουλαχιστον οσον αφορα της καρτες γραφικων και το 90 day step up program που εχουν για αντικατασταση τους (για οσους δεν γνωριζουν ας δουν εδω ) (δεν ξερω αν ισχυει στην Ελλαδα)Στην Asus παρολα αυτα δεν θα ελεγα οτι απο αποψη εξυπηρετησης πελατων εβγαλα ακρη καθως εστειλα mail μηπως μου στειλουν το cd των drivers μου απαντησαν μια φορα ζητωντας το serial της καρτας και απο τοτε εχω να τους ακουσω (περιπου ενας μηνας) ας υποθεσω οτι αυτο συνεβει επειδη εστειλα στο ελληνικο κεντρο εξυπηρετισης (που ως συνηθως ειναι πισω σε συγκριση με αλλα του εξωτερικου).Το θεμα ειναι οτι σαν παλαιοτερος κατοχος της Striker II Extreme ημουν πανω απο το οριο ικανοποιημενος (αν και δεν την "πειραξα") με αποτελεσμα να εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο τις Asus και ειναι γνωστο πλεον οτι ειναι οι νουμερο ενα εταιρια σε μητρικες και σε αλλα.. Ευχαριστω προκαταβολικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 29, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Έχε υπ'όψιν σου ότι η Classified είναι περίπου 100Ε ακριβότερη και πλέον Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν το πρόβλημά σου είναι το CD pm me να σου δώσω ένα δεύτερο που έχω από την πρώτη μου REX2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Ιούνιος 29, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Τα 100 δεν με απασχολουν ιδιαιτερα θα βγαλω ακρη απλα ειμαι και λιγο αναποφασιστος.Αν ειναι θα την παραγγειλω σε περιπτωση που δεν υπαρχει.Το θεμα ειναι να καταληξω :suicide2:Ευχαριστω παντως για το cd σε περιπτωση που παρω αποφαση θα σε ενημερωσω.Παντως είχες την Rampage και την αλλαξες?τι πηρες μετα απο το θηριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 29, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Ελληνικό κατάστημα δεν θα την ξαναφέρει τουλάχιστον όχι το πλαισιο...μόνο από εξωτερικό λοιπόν! Τα 100E δεν δαιφωνώ να τα δώσεις αν και εφόσον σου χρειάζεται ένα καλύτερο mobo από αυτό που είχες πριν, αλλά άμα το pc προορίζεται για gaming και όχι για extreme benchoκαταστάσεις, τότε καλύτερα δώσε τα 100Ε σε κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών, μια καλύτερη οθόνη που θα δώσουν στο παιχνίδι και στο pc άλλη αίσθηση, που σε καμία περίπτωση ένα mobo δεν θα σου δώσει. Εκτός και αν στο μυαλό σου έχεις κάποιο συγκεκριμένο project με το συγκεκριμένο mobo:D Eγώ μετά την πρώτη REX2 ξαναπήρα REX2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Ιούνιος 29, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Ελληνικό κατάστημα δεν θα την ξαναφέρει τουλάχιστον όχι το πλαισιο...μόνο από εξωτερικό λοιπόν!Τα 100E δεν δαιφωνώ να τα δώσεις αν και εφόσον σου χρειάζεται ένα καλύτερο mobo από αυτό που είχες πριν, αλλά άμα το pc προορίζεται για gaming και όχι για extreme benchoκαταστάσεις, τότε καλύτερα δώσε τα 100Ε σε κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών, μια καλύτερη οθόνη που θα δώσουν στο παιχνίδι και στο pc άλλη αίσθηση, που σε καμία περίπτωση ένα mobo δεν θα σου δώσει. Εκτός και αν στο μυαλό σου έχεις κάποιο συγκεκριμένο project με το συγκεκριμένο mobo:D Eγώ μετά την πρώτη REX2 ξαναπήρα REX2! Την πρωτη την εκαψες?χαχα Απο οθονη ειμαι ενταξει παιζω με μια philips hdtv 32" cineos σε pc mode και ειναι κομπλε εχω αλλαξει και μερικες οθονες ανα καιρο..Για gaming προοριζεται το pc.Απο καρτα γραφικων παιζω με μια GTX260 palit και νομιζω ειναι αρκετη για οτι κανω (σκεφτομαι να παρω μια ακομα βεβαια αλλα εν καιρο). Στην μητρικη μου εχει φαει σκαλωμα και το lcd poster μου πεταει το CPU INIT πολυ καιρο τωρα και σχεδον οτι εφαρμογη ανοιξω κολλαει τραγικα, μην πουμε για games...Ειναι flashaρισμενη απο την πρωτη μερα με το τελευταιο BIOS οποτε δεν παιζει να ειναι αυτο..Εχω κανει clear CMOS ενα καρο φορες, εβγαλα ρευμα, εβγαλα μπαταρια και τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 29, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Χαχα και εμένα αυτό το πρόβλημα είχε η πρώτη κολλούσε στο CPU INIT και δεν ξεκίναγε ενώ το cpu σε άλλη μητρική έπεζε μια χαρά! Την πήγα στο service την πρώτη φορά, την πήρα πίσω και μου είπαν ότι παίζει με άλλο cpu που δοκίμασαν, οπότε έρχομαι σπίτι δοκιμάζω ξανά τον δικό μου και έπεζε.......όχι για πολύ όμως μετά από καναν μήνα ξανά τα ίδια όπότε την ξαναπάω πίσω και μου την άλλαξαν. Με αυτήν που έχω από την αλλαγή όλα ΟΚ.....Αν το mobo είναι αό τα πρώτα τότε είχαν κάποια θέματα τα πρώτα, τα επόμενα είναι πολύ καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 29, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Οπως ειπε και ο Sofos δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα σε μητρικη οταν δεν θα δεις καρε παραπανω.Εγω θα σου ελεγα να πας στην ιδια και αν θες την διαφορα την δινεις σε μια αλλη 260 216SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Ιούνιος 29, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Θα δειξει σημερα..Λογικα θα παω απο πλαισιο...Αλλα δεν το μπορω ειναι πολλα κιλα το pc και ειναι ταλαιπωρια..Χανω ενα κιλο καθε φορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Ιούνιος 29, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Mην πας στο Πλαισιο στο Μall.Πηγαινε στις Μεταμορφωσης που εχει και ραμπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lifO Ιούνιος 29, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Κηφισια η Μεταμορφωση παω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 30, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2009 Ελληνικό κατάστημα δεν θα την ξαναφέρει τουλάχιστον όχι το πλαισιο...μόνο από εξωτερικό λοιπόν! Quotάρω τον ευατό μου, γιατί χθες ένα "πουλάκι" μου είπε ότι τελικά το πλαισιο θα φέρει ξανά Classified στο τέλος του ερχόμενου μήνα, αλλά το Ε761 μοντέλο....Gor ξέρεις κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.