Astakos Ιούλιος 7, 2009 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2009 παιδια, ευχαριστω ολους για τη βοηθεια:worship:, αλλα εκει που δεν το περιμενα το χερι μου ξεφυγε και παραγγειλε μια dfi Ασε,και εγω το ιδιο επαθα.Εψαχνα μια για undervoltage,EIST καταστασεις,internet k office κ βρεθηκα σημερα με μια DFI Χ48... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 8, 2009 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Ασε,και εγω το ιδιο επαθα.Εψαχνα μια για undervoltage,EIST καταστασεις,internet k office κ βρεθηκα σημερα με μια DFI Χ48...Αν το λες πάντως ειρωνικά(για να είμαι ειλικρινής έτσι το αντιλαμβάνομαι, βέβαια μπορεί και να είμαι λάθος) ο Νίκος είχε πει πως θέλει και την μητρική για benchmarking οπότε είναι μια χαρά ο συνδυασμός αυτής της mobo για κάθε μέρα και για περιπτώσεις που θέλει να κλοκάρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 8, 2009 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Αν το λες πάντως ειρωνικά(για να είμαι ειλικρινής έτσι το αντιλαμβάνομαι, βέβαια μπορεί και να είμαι λάθος) ο Νίκος είχε πει πως θέλει και την μητρική για benchmarking οπότε είναι μια χαρά ο συνδυασμός αυτής της mobo για κάθε μέρα και για περιπτώσεις που θέλει να κλοκάρει!Οχι βρε,τον εαυτο μου σαρκαζα.Το πως ξεφευγει το χερι και αγοραζεις αυτο που εισαι συναισθηματικα δεμενος σχολιαζα.Απο την abit bh6 το πηγα σερι dfi-abit-dfi και οσο καν αν δεν με απασχολουν τα bench και τα κλοκια πια, παλι dfi πηρα.Κ ο Νικος χωρις να τον ξερω, συναισθηματικα φανταζομαι την διαλεξε,επειδη η dfi p45 του εκανε τα γουστα με 600+ fsb και για αυτο πηρε παλι dfi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 8, 2009 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 OK τότε! Πάντως η abit έβαλε λουκέτο οπότε άρχιζε να ψάχνεις την 2η εταιρεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιούλιος 8, 2009 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Ε τωρα θα παιρνει dfi-dfi-dfi το παιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 8, 2009 Author #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2009 Κ ο Νικος χωρις να τον ξερω, συναισθηματικα φανταζομαι την διαλεξε,επειδη η dfi p45 του εκανε τα γουστα με 600+ fsb και για αυτο πηρε παλι dfi. σωστα, οχι μονο για την p45, αλλα και πιο παλιες και να φανταστειτε οι δυο πρωτες dfi που πηρα (nf2) ηταν doa:hehe: (δεν το πηρα σαν ειρωνια btw) Ε τωρα θα παιρνει dfi-dfi-dfi το παιδι το ιδιο και συ φυσικα, μη ξεμεινουμε απο heatpipes:rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 9, 2009 Author #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2009 o καιροc γαρ εγγυc Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούλιος 10, 2009 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Ωραίος ο Νίκος!!!! Άντε με γειές! Ελπίζω το cpu να είναι D0..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telis Ιούλιος 10, 2009 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 μεγειες... μεγειες..:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιούλιος 10, 2009 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Μεγειά καλοδούλευτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 10, 2009 Author #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 ευχαριστω, αντε να τα δουμε και σε δραση Ελπίζω το cpu να είναι D0..... SLBEJ λεει, d0 δεν ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 10, 2009 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 ευχαριστω, αντε να τα δουμε και σε δρασηSLBEJ λεει, d0 δεν ειναι αυτο? http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLBEJ μπανανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 10, 2009 Author #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLBEJμπανανα πως ειπατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιούλιος 10, 2009 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 Σε πειραζω..μεγειες,θα σπειρει στην DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N.I.K.K. Ιούλιος 10, 2009 Author #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2009 it is Alive:dance3: περισσοτερα αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.