Jump to content

Vga για e6600

kalwdios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια

εχω εναν e6600 στα 3.3 και μια 8800gt αν μεταβω σε 4890 σε 24ρα οθονη θα χω μεγαλο bottleneck? Η μου προτενειτε κατι διαφορετικο ?Υποψην οτι σε λιγο καιρο θα κανω αναβαθμιση μαλλον σε amd x720

αν θες να παρεις κατι καλο και τωρα να την παρεις την 4890 δεν θα εχεις ιδιαιτερο προβλημα ποσο να μπλοκαρει απο τον 6600 στα παιχνιδια

αργοτερα θα εχεις καλυτερες επιδοσεις με την αναβαθμιση

για ποιο bottleneck μιλας? Στα 3.3 τον εχεις.... Μπορει να ειναι μερικων ετων CPU αλλα και 4mb cache εχει και στα 3.3 που τον εχεις εισαι καλυτερος απο εναν Ε8500 που βγηκε πολυυυ αργοτερα (σιγα τα 2mb cache που χανεις, οσο αυξανεται η cache τοσο λιγοτερη διαφορα κανει). Οποτε μονο σε σχεση με quad εισαι "χειροτερα" , αλλα ποσα games εχεις δει να εκμεταλευονται quad?

Θα ελεγες λοιπον σε καποιον που εχει wolfdale 8500 σε stock οτι του κανει bottleneck στην καρτα γραφικων?

Προχωρα αφοβα...αλλα δε ξερω αν ειναι η ιδανικη στιγμη για 4890, οι τιμες ειναι σε φαση πτωσης απο την AMD, δε ξερω αν εχουν σταθεροποιηθει ή θα πεσει κι αλλο...παντως μη πας σε οτιδηποτε χαμηλοτερο γιατι απο 8800gt διαφορα δε θα δεις (να ειμαι ειλικρινης στη θεση σου δε θα επαιρνα ακομα, μια χαρα ειναι η 8800gt και θα περιμενα να παρω κατι με διπλασια αποδοση ξερωγω οταν θα υπαρχει σε προσιτη τιμη...)

Ευχαριστω παιδια για τις αποψεις σας!

Και εγω ακομα στο ψαξιμο ειμαι. Μαλλον πως θα περιμενω λιγο καιρο να δω τι θα γινει κ με τις νεες Vga εκτος κ αν η 8800gt δεν την παλεψει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.