goku_dbz Ιούνιος 16, 2010 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 ακριβως για το plug n play εχω καταληξει στο xbox gamepad! και αφου δεν υπαρχει (ή τουλαχιστον δεν παρατηρειται σοβαρο θεμα lagging) θα παρω το ασυρματο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkamb Ιούλιος 12, 2010 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ για το XBOX wireless gamepad για το PC μου. Παρακαλώ να γράψετε από που και πόσο το πήρατε (βρήκατε). Με ενδιαφέρει η φτηνότερη τιμή και ετοιμοπαράδοτο. Το βρήκα στο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0218075&catid=070301 αλλά 41 euro μου φαίνονται πολλά. Τι λέτε? ΥΓ1 Τελικά το βρήκα και το παρήγγειλα στο http://toys-shop.gr/product_info.php?products_id=2524 με 30 €. Επί 2 + 3 € μεταφορικά, +2 € αντικαταβολή, σύνολο 65€ για 2 στο σπίτι μου. Εύχομαι να μην μου βρείτε φτηνότερα Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 12, 2010 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2010 50 απο fnac πέρσι-πρόπερσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkamb Ιούλιος 16, 2010 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2010 Χτες παρέλαβα και εγκατέστησα τα νέα μου XBOX 360 wireless gamepads for Windows. Ευτυχώς με πείσατε να μην πάρω 2 άλλα των 12€ που σκεφτόμουν αρχικά. Είναι πολύ ποιοτικά και στιβαρά, με πληθώρα από κουμπιά και λειτουργίες. Τα εγκατέστησα πολύ εύκολα και γρήγορα. Μαζί με τις κόρες μου παίξαμε Street Fighter IV, Pro Evolution Soccer 2010 και Beijing 2008 και πραγματικά το απολαύσαμε.Ευχαριστώ, Jim :happy2:Υ.γ. Και όσο για input lag που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post, δεν παρατήρησα καθόλου στα 3 παραπάνω games μετά από ταυτόχρονη χρήση 5-6 ωρών και με τα 2 gamepads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel!!!! Ιούλιος 18, 2010 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2010 Το χειριστήριο του 360 είναι από τα καλύτερα που έχουν βγει.Αν δεν είχε και αυτό τον άθλιο σταυρό θα ήταν άριστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkamb Ιούλιος 19, 2010 #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Τι εννοείς λέγοντας σταυρό? Το dpad? Αν εννοείς αυτό, εγώ δεν έχω καταλάβει κανένα απολύτως πρόβλημα τις 3-4 μέρες που τα δουλεύω. Δεν τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του game όπου προτιμώ το joystick. Το dpad το χρησιμοποιώ κυρίως για τα μενού. Όμως, χθες που διάβασα το post σου, έπαιξα SFIV και PES και δεν παρατήρησα καμία δυσλειτουργία, έκανε ακριβώς ότι πατούσα. Ακριβώς ότι έκανε και το προηγούμενο μου gravis gamepad που μόνο dpad είχε. Τώρα έχω και επιλογή μεταξύ joystick και dpad. Κατ' ευχαριστημένος :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel!!!! Ιούλιος 19, 2010 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2010 Ναι το Dpad εννοώ.Δεν έχει κάποια δυσλειτουργία αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούλιος 20, 2010 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2010 Τι εννοείς λέγοντας σταυρό? Το dpad? Αν εννοείς αυτό, εγώ δεν έχω καταλάβει κανένα απολύτως πρόβλημα τις 3-4 μέρες που τα δουλεύω. Δεν τα χρησιμοποιώ τόσο πολύ κατά τη διάρκεια του game όπου προτιμώ το joystick. Το dpad το χρησιμοποιώ κυρίως για τα μενού. Όμως, χθες που διάβασα το post σου, έπαιξα SFIV και PES και δεν παρατήρησα καμία δυσλειτουργία, έκανε ακριβώς ότι πατούσα. Ακριβώς ότι έκανε και το προηγούμενο μου gravis gamepad που μόνο dpad είχε. Τώρα έχω και επιλογή μεταξύ joystick και dpad. Κατ' ευχαριστημένος :happy2: Εαν επαιζες fighting games σε προχωρημενο επιπεδο θα καταλαβαινες τι χαλια που ειναι το D-PAD του. Χωρις παρεξηγηση δεν λεω οτι δεν εισαι καλος απλα για πολυ γρηγορα και ακριβη input ΔΕΝ κανει το d-pad ... ολοι το λενε σε ολα τα forum για fighting games Και στο λεω και γω απο προσωπικη εμπειρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkamb Ιούλιος 21, 2010 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2010 Καταλαβαίνω πως το εννοείς και δεν σε παρεξηγώ. Εάν παίζει κανείς fighting games σε προχωρημένο επίπεδο τότε πάει αλλού, στα αντίστοιχα των arcade joysticks που κυκλοφορούν, όπως τα racing sims έχουν τιμονιέρες και τα flying sims, motorcycle sims έχουν τα αντίστοιχα δικά τους. Το xbox360 όπως και όλα τα άλλα του είδους του είναι προφανώς ένα all around χειριστήριο, δηλαδή να μπορείς άνετα να τα παίζεις όλα. Δεν νομίζω να υπάρχει dpad που να σε καλύπτει για τέτοιο είδος gaming. Και επίσης γιατί να χρησιμοποιείς το dpad σε ένα τέτοιο game αφού υπάρχει το joystick?Πάντως έχετε δίκιο, δεν θα μπορούσα με τίποτα να συγκρίνω / παίξω σε racing sim π.χ. με το dpad αντί τιμονιέρας. Θα μου φαινόταν και μένα άθλιο στη περίπτωση αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.