SirDiman Ιούνιος 29, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Αν διαβαζες πιο πανω(ποστ #4 και #14) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 29, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 ααα το ιδιο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 29, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Στα ελληνικα με ελευθερη μεταφραση το plug n play σημενει συνδεεις και παιζεις ( δηλαδι ουτε drivers ουτε ρυθμισεις) διαβασε το θεμα του ποστ #4 προσεκτικα να καταλαβεις τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 29, 2009 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 να φανταστω πως ειναι με καλωδιο και οχι ασυρματο(οχι οτι με ενδιαφερει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 29, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Εχει και τα δυο διαλεγεις και παιρνεις εγω εχω το ασυρματο και καθε τοσο πρεπει να αλλαζεις μπαταριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Ιούνιος 29, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Είχα δει έναν γνωστό μου ο οποίος φόρτιζε το πακάκι των μπαταριών.....Αυτό που λες για τις μπαταρίες είναι αλήθεια, αλλά όχι και πολύ συχνα, αναλόγως την χρήση....Με πρόχειρους υπολογισμούς μετά από καμιά 15αριά ώρες αλλάζω μπαταρίες συνήθως, ίσως και περισσότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούνιος 29, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 με 25 παιρνω ενσυρματο!!! εγω αυτο καταλαβα!ειναι καλυτερο απο το rumblebad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούνιος 29, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2009 Φίλε μου αν δε τα χρησιμοποιήσεις εσυ ο ίδιος, δε θα βγάλεις άκρη για το ποιο είναι καλύτερο. Είναι και πως θα σου κάτσει στο χέρι.Και η δική μου πρόταση είναι ΧΒΟΧ360 gamepad. Aν και είχα για χρόνια ps clones χειριστήρια, οφείλω να ομολογήσω ότι με βόλεψε από την πρώτη στιγμή.Το σημαντικότερο είναι νομίζω αυτό που λέει ο neph για την εγγενή υποστήριξη του χειριστηρίου σε ΟΛΑ τα παιχνίδια που κυκλοφορούν.Ένιωσα λίγο ότι υπέκυψα στις μονοπωλιακές πρακτικές της MS, αλλά τη δουλειά μου την κάνω άριστα και χωρίς την παραμικρή ρύθμιση ή ψάξιμο.btw, εχω το ασύρματο και τελευταία μου έχει καρφωθεί ότι εχω input lag. Δεν εχω ενα ενσύρματο να το συγκρίνω και δε ξέρω πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το input lag. Δεν παίζω και fps με το gamepad βέβαια...και εγω με battery pack παίζω. Γύρω στις 20ώρες gaming με μια φόρτιση. Τελευταία εχω την αίσθηση ότι έχει πέσει στις 15ώρες (μετά από 1,5 χρόνο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιούλιος 5, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 Τσιμπα κανενα madcatz σαν αυτο που πουλανε μαζι με το Street Fighter IV να παιζεις και κανα beat em up, και μην ακουσω απο κανεναν να λεει οτι το χειριστηριο του crap box βολευει για τετοια παιχνιδια γιατι θα τον ντουφεκισω :whip: @tamerlan : αντε να εχεις μισο καρε (8ms ) καθυστερηση σιγα τα λαχανα δηλαδη, υπαρχουν και χειροτερα δοκιμασε να βγαλεις το vsync και να βαλεις max frames to render ahead "1" αντι για "3" στο control panel της καρτας, εγγυημενος τροπος για να μειωθει το input lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 5, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 tks gruntτα εχω υπ' όψιν μου αυτά που μου λες, αλλά ελα που μου αρέσει το άτιμο το v-sync:p Και το max frames το ρυθμίζω. Εχω την αίσθηση ότι και η ενεργοποίηση του triple buffering μεγαλώνει το input lag. Όπως λες βέβαια, μιλάμε για αμελητέα κατάσταση. ''Να 'χαμε να λέγαμε'' περισσότερο.@jimakoZzzαν δεν το έχεις αγοράσει ακόμη, να σου πω ότι με το ενσύρματο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τους xbcd drivershttp://www.redcl0ud.com/xbcd.htmlΤελευταία φορά που είχα ασχοληθεί, δεν υποστηριζόταν το ασύρματο. Επειδή εχω το ασύρματο, δεν τους εχω δοκιμάσει, αλλά εχω διαβάσει πολύ θετικά σχόλια από χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakoZzz Ιούλιος 5, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2009 οχι δεν το εχω παρει ακομα...βασικα δεν βγειζομαι πολυ γιατι θα το μετανειωσω μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούλιος 6, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 εγώ παιδιά έχω πάρει ενα απλό απο multi της logitech με 6ευρω τι τοιχο έχει φάει δεν λέγεται αφου απο μπλε που είναι το χρώμα του έχει κάνει άσπρες ρίγες! :hang2: και ύστερα απο πόσες κακουχίες παίζει μια χαρά.Δεν παίρνω ακριβά περιφερειακά γιατί μου είναι δύσκολο να ελέγξω τα νεύρα μου όταν τα ''παίρνω'' Τον τελευταίο χρόνο έχω αλλάξει 3 κινητά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούλιος 6, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2009 Το wireless μετραεi παντως. Αυτο εχω παρει εγω, πολυ καλο, φυσικα τοτε ειχε 28Ε απο πλαισιο.Πολύ καλό και εγώ αυτό έχω.:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fusion Σεπτέμβριος 8, 2009 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 Up!Τώρα που έχει φύγει το xbox controller for windows στο e-shop, αυτό θα δουλέψει σε pc?Με λίγο googlάρισμα που έκανα στα διάφορα fora λένε ότι διαφέρουν μόνο στο cd με τους drivers.Το έχει δοκιμάσει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 8, 2009 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2009 δουλευει αψογα.Η εκδοση για PC εχει μονη διαφορα το CD με τους Drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 15, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 /revitilize card played!:clap:/Λοιπον, λιγο που το κοιταξα το θεμα αποφασισα να παρω το xbox 360 αλλα σκαλωσα μεταξυ εν- και α- συρματου...απο την μια θα με βολευε το ασυρματο καθως το γραφειο εχει ηδη παραγεμισει καλωδια (+ του οτι θα εχω μια πιο μεγαλη ελευθερια στις κινησεις...wi style:sarcastic:)απο την αλλη με το θεμα input lag που καταληξαμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 15, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 απο την αλλη με το θεμα input lag που καταληξαμε?δεν υπαρχει/παρατηρείται Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιούνιος 15, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 εσυ με το ασυρματο δηλ δεν παρατηρησες κατι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 15, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2010 Τσιμπα κανενα madcatz σαν αυτο που πουλανε μαζι με το Street Fighter IV να παιζεις και κανα beat em up, και μην ακουσω απο κανεναν να λεει οτι το χειριστηριο του crap box βολευει για τετοια παιχνιδια γιατι θα τον ντουφεκισω :whip: @tamerlan : αντε να εχεις μισο καρε (8ms ) καθυστερηση σιγα τα λαχανα δηλαδη, υπαρχουν και χειροτερα δοκιμασε να βγαλεις το vsync και να βαλεις max frames to render ahead "1" αντι για "3" στο control panel της καρτας, εγγυημενος τροπος για να μειωθει το input lag To αναλογικο του 360 ειναι πολυ καλο ... το pad ομως για ΚΛΑ-Μα-ΤΑ! Εαν παιζεις fighting games θα το πεταξεις στον τοιχο. Βασικα μολις ερθει το Madcatz που πηρα δεν θα το ακουμπησω ποτε παλι για games του στυλ street fighter, tekken, soul calibur 4, etc Εαν παιζεις fighting μακρια ... εαν θα χρησιμοποιεις το αναλογικο πιο πολυ (FPS) παρτο ... στο ninja Gaiden 2 παει καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 16, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2010 εσυ με το ασυρματο δηλ δεν παρατηρησες κατι...!Οχι δεν εχω δει καθόλου λαγκ.Εξαλλου δεν παίζεις competitive fps games για να πάρεις ενσυρματο.Για εμενα το xbox gamepad ειναι best buy και λογο plug n play Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.