Jump to content

gamepad (προτασεις)

jimakoZzz

Recommended Posts

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

εγω ειχα το απλο και μου χαλασε η μ@@@

ευτυχως ειχα 2 αλλα χρειαζομαι τωρα ενα για να παιζω κυριως racing games

μεχρι 30 θελω!

αν και να σας πω την αλιθεια περιμενω να βγαλει το e-shop στο crazy sunday τπτ !:dance3:

επειδη το ειπε και αλλος αυτο το Plug play ποιο ακριβως ειναι?

το κλασικο χειριστηριο xbox για pc? Για δωστε ενα λινκ!:)

+1 για του XBOX, έχω το wireless εδώ και ~1,5 και μόνο μπαταρίες έχω αλλάξει, με βολεύει απίστευτα(αλλά αυτό είναι υποκειμενικό) και δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα:p

αυτο με τουσ ανεμιστηρες ειναι καλο και που μπορω να το βρω και απαντιστε και σε αυτο που σας ρωτισα πριν!

αυτο με τουσ ανεμιστηρες ειναι καλο και που μπορω να το βρω και απαντιστε και σε αυτο που σας ρωτισα πριν!

come again?

Αν εννοεις ενα της Logitech, στο playstation το εχει ενας φιλος μου και δεν αξιζει να το παρεις...Θελει ρυθμισμα με καθε game..

plug n play=xbox ενσυρματο/ασυρματο

Αν εννοεις ενα της Logitech, στο playstation το εχει ενας φιλος μου και δεν αξιζει να το παρεις...Θελει ρυθμισμα με καθε game..

plug n play=xbox ενσυρματο/ασυρματο

ποσο κανει?

Για το χειριστήριο του xbox 360 είχα διαβάσει ότι όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή, δε μπορείς να έχεις πατημένες και τις 2 σκανδάλες συγχρόνως. Ισχύει όντως κάτι τέτοιο; Επίσης γίνεται να χρησιμοποιήσεις τον receiver από ένα πληκτρολόγιο/ποντίκι microsoft ή θέλει τον gaming receiver;

Thank you :)

Ναι λογικα δεν γινεται γιατι στα properties του control panel αν πατησεις και τα 2 shoulder button (σκανδαλη) η μπαρα επιστρεφει στην αρχικη της θεση. Αλλα στα παιχνιδια δεν υπαρχει προβλημα λειτουργουν και τα 2 οπως πρέπει ;)

Λογικα χρειαζεσαι και τον receiver

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.