Jump to content



Αγορά low budget gpu


Amadeus7

Recommended Posts

Γειά σας. Έχω το παρακάτω PC: amd 3800+ , asus m2n-e, kingston 2X 1gb 800mhz, trofodotiko sta 500w, (nvidia 7600gt). Η κάρτα γραφικών μου χάλασε και πρέπει να την αλλάξω. Ποιά θα μου προτείνατε έως 45-50 ευρώ? Τον υπολογιστη τον θέλω για προγραμματισμο κυρίως και web surfing. Δεν το θέλω για τπτ τρελό gaming. Θα αγοράσω σε κάνα δίμηνο PC για games. Θέλω να σηώνει κάποια όχι τόσο απσιτητικά παιχνιδάκια (αυτά που σήλωνε έως τώρα δλδ με την 7600gt (άντε και λίγι καλύτερα)). Σκεύτομαι να βάλω μία ati 4350, αλλά επειδή θα χρησιμοποιώ κυρίως linux και οι nvidia ειναι ποό φιλικές σε linux, κλείνω ρος nvidia. τι μου προτείνετε εσείς?

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλή η κάρτα που μου προτείνεις. μήπως όμως είναι πολύ καλή για το σύστημά μου? δηλαδή θα μπορέσει το σύστημά μου να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της στο έπακρο, ή θα χαραμίζεται σε αυτό?

Link to comment
Share on other sites

ΟΧΙ 4670. παρε την 8600 με τα 52 ευρω που σου προτεινει το παιδι απο πανω, για να μην εχεις και conflicts. αφου δεν τη θελεις και για σοβαρο gaming, ειναι μια χαρα καρτουλα για all around. κρατα τα λεφτα για το Gaming PC!!!

Link to comment
Share on other sites

Εγω φιλε θα σου προτεινα στα λεφτα που θες 40-50 την παρακατω....τωρα αν θες να ανεβεις πιο πανω σε τιμες υπαρχουν και αλλες αλλα αυτη νομιζω ειναι μια χαρα...Ελπιζω να βοηθησα

Link to comment
Share on other sites

Σκεψου καλα και υπολογισε το ποσο θα μεινεις με το pc που εχεις τωρα.

Αν εχεις σκοπο να το αλλαξεις συντομα, σε συμφερει να παρεις μια πιο καλη καρτα -4670 ας πουμε- και να την βαλεις και στο επομενο συστημα σου, απο τη στιγμη που δεν ασχολησε και πολυ με παιχνιδια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.