Jump to content

Iντερνετική συμπεριφορά ανωνυμίας.

Hohenstaufen

Recommended Posts

το /b/ εχει καθορισει το χιουμορ του 21ου αιωνα.Πολυ μπροστα απλα.

...Αυτα τα πραγματα υπηρχαν απο τη "δημιουργια" του ανθρωπου.Το οτι τα βλεπεις σπιτι σου τρωγοντας πουρε ειναι που "ενοχλει".

το 4chan είναι απλά η παιδική χαρά αυτών που πειραματίζονται. έτσι τα -ακραία- αστεία που δύσκολα θα είχαν έρθει στην επιφάνεια βρήκαν τα σύγχρονα ινδικά χοιρίδια τους σε εκείνο το μέρος.

Αυτό που ενοχλεί είναι ότι το χιούμορ του δεν είναι "μπροστα".

Θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των meme και αστείων είναι πίσω. Υπερβολικά απλά, καλά για ένα LOL αλλά ως εκεί. Ούτε νοήματα ούτε περίπλοκες έννοιες. Στοχεύουν στο μυαλό του 10χρονου που όλοι οι ενήλικες έχουν άρα δεν απαιτεί σκέψη. Δεν μπορώ να θυμηθώ έστω και ένα που να έμεινε και να το σκεφτόμουν κάποια άλλη ώρα. Επιπρόσθετα, βασίζεται σε ένα τρίτο μέσο -το οπτικό- για να περιγραφεί το "αστείο". Ακόμα, έχουν αξία μόνο την στιγμή που προβάλλονται και δεν υπάρχει διαχρονικότητα. Σε 5-10-20 χρόνια τα περισσότερα αστεία δεν θα έχουνε αξία. Really, τι μένει αφού το βιώσεις το "αστείο" του εκάστοτε /m/oron?

Τέλος ίσως αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ποτέ στο παρελθόν τα διεστραμμένα μυαλά του πλανήτη δεν είχανε την δυνατότητα να έρθουν τόσο ευκολα σε επικοινωνία και να ανταλλάξουν την διαστροφή τους, και αυτό να αντιμετωπίζεται όχι μόνο με συγκατάβαση, αλλά και προτροπή.

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Τέλος ίσως αυτό που ενοχλεί περισσότερο είναι ότι ποτέ στο παρελθόν τα διεστραμμένα μυαλά του πλανήτη δεν είχανε την δυνατότητα να έρθουν τόσο ευκολα σε επικοινωνία και να ανταλλάξουν την διαστροφή τους, και αυτό να αντιμετωπίζεται όχι μόνο με συγκατάβαση, αλλά και προτροπή.

Quoted for truth.

Καλά, αν βλέπετε μόνο διεστραμμένα μυαλά, τι να σας πω. Μου θυμίζετε αντιδράσεις τύπο "μάνα raver".

το 4chan είναι απλά η παιδική χαρά αυτών που πειραματίζονται. έτσι τα -ακραία- αστεία που δύσκολα θα είχαν έρθει στην επιφάνεια βρήκαν τα σύγχρονα ινδικά χοιρίδια τους σε εκείνο το μέρος.
Δηλαδή για να καταλάβω είσαι εναντίον των πειραματισμών και της καινοτομίας; Και για να σε προλάβω, δεν με ενδιαφέρει τι καινοτομία είναι αρνητική, θετική, είναι καινοτομία. Και ως πράξη έρευνας και πειραματισμού, πρέπει να την σεβόμαστε. Δηλαδή δε σε ενοχλουν τα πειράματα που γίνονται βιολογικά σε ανθρώπους και ζώα, σε ενόχλησαν τα "κοινωνικά πειράματα" που διενεργούνται κάπου;
Αυτό που ενοχλεί είναι ότι το χιούμορ του δεν είναι "μπροστα".

Θα έλεγα ότι η πλειοψηφία των meme και αστείων είναι πίσω. Υπερβολικά απλά, καλά για ένα LOL αλλά ως εκεί. Ούτε νοήματα ούτε περίπλοκες έννοιες. Στοχεύουν στο μυαλό του 10χρονου που όλοι οι ενήλικες έχουν άρα δεν απαιτεί σκέψη. Δεν μπορώ να θυμηθώ έστω και ένα που να έμεινε και να το σκεφτόμουν κάποια άλλη ώρα. Επιπρόσθετα, βασίζεται σε ένα τρίτο μέσο -το οπτικό- για να περιγραφεί το "αστείο". Ακόμα, έχουν αξία μόνο την στιγμή που προβάλλονται και δεν υπάρχει διαχρονικότητα. Σε 5-10-20 χρόνια τα περισσότερα αστεία δεν θα έχουνε αξία. Really, τι μένει αφού το βιώσεις το "αστείο" του εκάστοτε /m/oron?

α. Αφού δεν είναι μπροστά όπως λές πρέπει να είναι πίσω. Τεκμηρίωσε σε παρακαλώ.

β. Τι σου μένει γενικότερα όταν βιώσεις οποιοδήποτε αστείο;

Δεν νομίζω το 4chan να απαιτεί την αποδοχή των τακτικών ή των αστείων αυτού. Το γεγονός ότι έχει

Τα "διεστραμμένα μυαλά" πίστεψέ με δεν θα πήγαιναν σε ένα στον νούμερο 655 δικτυακό τόπο στο κόσμο αλλά θα προτιμούσαν κάτι πιό ήρεμο. Και πίστεψέ με, δεν περιμένουν οι παιδόφιλοι και λοιποί ανώμαλοι το 4chan και μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων να συνεννοηθούν.

Καλά, αν βλέπετε μόνο διεστραμμένα μυαλά, τι να σας πω. Μου θυμίζετε αντιδράσεις τύπο "μάνα raver". Δηλαδή για να καταλάβω είσαι εναντίον των πειραματισμών και της καινοτομίας; Και για να σε προλάβω, δεν με ενδιαφέρει τι καινοτομία είναι αρνητική, θετική, είναι καινοτομία. Και ως πράξη έρευνας και πειραματισμού, πρέπει να την σεβόμαστε. Δηλαδή δε σε ενοχλουν τα πειράματα που γίνονται βιολογικά σε ανθρώπους και ζώα, σε ενόχλησαν τα "κοινωνικά πειράματα" που διενεργούνται κάπου;

α. Αφού δεν είναι μπροστά όπως λές πρέπει να είναι πίσω. Τεκμηρίωσε σε παρακαλώ.

β. Τι σου μένει γενικότερα όταν βιώσεις οποιοδήποτε αστείο;

Τα "διεστραμμένα μυαλά" πίστεψέ με δεν θα πήγαιναν σε ένα στον νούμερο 655 δικτυακό τόπο στο κόσμο αλλά θα προτιμούσαν κάτι πιό ήρεμο. Και πίστεψέ με, δεν περιμένουν οι παιδόφιλοι και λοιποί ανώμαλοι το 4chan και μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων να συνεννοηθούν.

Δεν είμαι εναντίον του πειραματισμού και την καινοτομίας, κάθε άλλο. Μη φεύγεις από το θέμα και συγκρίνεις τα βιολογικά πειράματα με αυτό, εκτός αν εννοείς ότι φτιάχνω ένα μικρόβιο και απλά ανοίγω το φιαλίδιο στο γείτονα (a la 12 monkeys) για να δω τι θα γίνει. Guess what, πίσω από κλειδωμένες πόρτες γίνεται. Στο 4chan θα μπει και το 13χρονο που δεν έχει την ωριμότητα για να καταλάβει τα περισσότερα αστεία και επιπρόσθετα θα δει....διάφορα.

Οπότε για να σας λυθεί η απορία, όχι δεν έχω πρόβλημα με την ύπαρξη του, υπάρχουν και χειρότερα σε αυτό το κόσμο, αλλά όχι με αυτές τις προϋποθέσεις και σίγουρα δεν δέχομαι το παραμύθι του 4chan. Its not good. Period.

α. Τεκμηρίωσα ήδη εν συντομία πως είναι πίσω. Εσάς θέλω να δω πως εννοείτε το "μπροστά" του 4chan.

β. Ένα πολύ καλό αστείο αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα χωρίς να θίγει με προσβλητικό τρόπο το θύμα. Ανέλυσε την "ποιότητα" του pedo-joke σε ένα θύμα παιδόφιλου.

Τέλος δεν θέλω να σε πιστέψω γιατί αν σε πιστέψω τότε είσαι διεστραμμένος και εσύ (μιας και μιλάς εκ πείρας).

Τα διεστραμμένα μυαλά δεν ξέρεις πως σκέφτονται. Η ανωνυμία που προσφέρει ο χώρος και η ευκολία που προσφέρει σε μαζική προβολή μιας (διεστραμμένης) ιδέας σε ανυποψίαστα μυαλά είναι εξαιρετικό δέλεαρ. Το ζητούμενο δεν είναι η συννενόηση, υπάρχουν άλλα μεσα πιο αποδοτικά για αυτή τη δουλειά. Ένα καλό ζητούμενο είναι να αυξηθεί η ανοχή, η αδιαφορία και σαν όμορφο bonus να ποτίσουν λίγη διαστροφή σε γόνιμο έδαφος.

Όταν ένας 13χρονος μπαίνει σε ένα χώρο που έχει σημανθεί "Άνω των 18" δε φταίει ο χώρος, φταίει ο έλεγχος που έχει ο πιτσιρικάς.

Επίσης δοκίμασε να αναλύσεις τα αστεία με την μικρή Αννούλα σε όσους έχουν χάσει παιδί από ατύχημα, η αρρώστια, προσπάθησε να πεις σε πόντιο ανέκδοτο με πόντιους, στη ξανθιά ανέκδοτο για ξανθιές, κτλ. Μια η άλλη είναι.

Κοίτα, στο 4chan μπαίνω γιατί μου αρέσει να παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων και μερικές φορές ειλικρινά εκπλήσσομαι με τον αντισυμβατικό τρόπο σκέψης τους. Σε όλα τα πράγματα βέβαια υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Η καλή σύμφωνα με την κοινή λογική και η αντίστοιχη κακή. Ο καθένας θα επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

Όταν ένας 13χρονος μπαίνει σε ένα χώρο που έχει σημανθεί "Άνω των 18" δε φταίει ο χώρος, φταίει ο έλεγχος που έχει ο πιτσιρικάς.

Επίσης δοκίμασε να αναλύσεις τα αστεία με την μικρή Αννούλα σε όσους έχουν χάσει παιδί από ατύχημα, η αρρώστια, προσπάθησε να πεις σε πόντιο ανέκδοτο με πόντιους, στη ξανθιά ανέκδοτο για ξανθιές, κτλ. Μια η άλλη είναι.

Κοίτα, στο 4chan μπαίνω γιατί μου αρέσει να παρατηρώ συμπεριφορές ανθρώπων και μερικές φορές ειλικρινά εκπλήσσομαι με τον αντισυμβατικό τρόπο σκέψης τους. Σε όλα τα πράγματα βέβαια υπάρχουν δύο όψεις του νομίσματος. Η καλή σύμφωνα με την κοινή λογική και η αντίστοιχη κακή. Ο καθένας θα επιλέξει αυτό που του ταιριάζει.

οκ οπότε ο παραλογισμός είναι σε όλους εμάς που απαγορεύουμε την πώληση των τσιγάρων και αλκοολ σε ανήλικους. Θα έπρεπε να είναι ανάποδα (να απαγορεύεται οι ανήλικοι να αγοράσουν) και μετά ας κόψουν το κεφάλι τους οι γονείς και αυτοί που ενδιαφέρονται. Τι βολικό να δείχνεις το κατηγορητήριο δάχτυλο σε οτιδήποτε άλλο. Τι βολικό την στιγμή που εμείς οι μεγάλοι, οι ενήλικες πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα, να ρίχνουμε το μπαλάκι σε κάποιον άλλο. Αυτή είναι η δύναμη του 4chan, να καταρίπτει την λογική και την ευαισθησία στο όνομα του lol.

Δεν υποστήριξα ουδέποτε ότι τα αστεία με αννούλες, αρρώστιες και ποντίους είναι καλα. Με τις ξανθές υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις για τον απλούστατο λόγο ότι οι ξανθές γενικα δεν είναι χαζές. Το αστείο με τις ξανθές είναι η χαζομάρα των αντρων.

Εσύ και κάθε άλλος μπορείτε να μπείτε στο 4chan, δεν έχω πρόβλημα, χαίρομαι που υπάρχει. Απλά θα ήθελα να ήταν κάποια πράγματα διαφορετικά.

Απλά πιστεύω ότι η επιτυχία του διεστραμμένου μυαλού εμφανίζεται με την επιτυχία του pedo-joke (ενός αστείου που δεν είναι σε καμμια περίπτωση καινούριο), και την σιωπηρή αποδοχή του ακόμα και σε μέρη όπου μπαίνουν πολλοί ανήλικοι και δεν έχουν και disclaimer: πχ στο TheLab

Απλά πιστεύω ότι η επιτυχία του διεστραμμένου μυαλού εμφανίζεται με την επιτυχία του pedo-joke (ενός αστείου που δεν είναι σε καμμια περίπτωση καινούριο), και την σιωπηρή αποδοχή του ακόμα και σε μέρη όπου μπαίνουν πολλοί ανήλικοι και δεν έχουν και disclaimer: πχ στο TheLab

Την παροιμία με τη μύγα προφανώς τη ξέρεις. Τώρα, αν ζητάς να καταφύγουμε σε προληπτικό μπανάρισμα εικόνων, ε εντάξει, δε περιγράφω άλλο.

Εγώ απλά απάντησα στο επιχείρημα του disclaimer. Αμα θες να ασχολείσαι με μύγες δικαίωμα σου, όπως επίσης δικαίωμα σου το τι θα εμφανίζεται στο site, λόγω θέσης. Επίσης το προληπτικό ban των εικόνων είναι νομίζω άκαιρο, 5 άνθρωποι ποσταρουν ξεράσματα.

Αυτό που λέω εξ αρχής είναι να λέμε τα σύκα σύκα. Δεν θα το βουλώσω στην ισοπέδωση των αξιών. Τόσα στραβά έχει αυτός ο κόσμος, και θα έρθουν και άλλα, αλλά να έχουμε την διαύγεια να παραδεχόμαστε το τι κάνουμε και όχι μόνο να φωνάζουμε εκεί που μας συμφέρει.

JaguarOne, θα επιμείνω σε ένα πράγμα από αυτά που λες: η αστυνόμευση των χώρων που επισκέπτεται ο ανήλικος πρέπει να γίνεται από τον κηδεμόνα, όπως γίνεται και σε όλα τα άλλα πράγματα.

Και δω (Ιρλανδία) που απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους, ξέρεις πόσα πιτσιρίκια πίνουν και καπνίζουν; Θα σου πω εγώ: τόσα πολλά που νομίζεις ότι το κάνουν όλα τους.

Δεν θα καπνίσουν αυτά που θα μάθουν από τα σωστά άτομα ότι δεν κάνει/πρέπει/είναι σωστό, γιατί άπαξ και θελήσουν, θα το καταφέρουν.

Το αυτό και στο Internet, ό,τι disclaimer και να βάλεις, άμα το πιτσιρίκι θέλει να δει snuff και xxx θα τα δει, εκτός κι αν αυτός που πληρώσει για το PC, φροντίσει και για ένα ρημάδι φίλτρο.

Θα τελειώσω με την φράση που ξεκίνησα, τελειωμένη:

Η αστυνόμευση των χώρων που επισκέπτεται ο ανήλικος πρέπει να γίνεται από τον κηδεμόνα, όπως γίνεται και σε όλα τα άλλα πράγματα, γιατί αν αφήσεις την αστυνόμευση και τις αποφάσεις για το τι είναι σεμνό, ταπεινό κτλ σε κάποιον άλλον, θα καταλήξεις να μη μπορείς να δεις Youtube στο Ιράν, Wikipedia στην Κίνα και που ξέρεις, μπορεί και να σου κόψουν την πρόσβαση στο thread με τα booth babes της Ε3 στο αθώο TheLab.

Το 'πιασες το υπονοούμενο, ε; ;)

διάβασα αρκετές απόψεις.....ας ρίξω και την δική μου.

ναι είμαι άτομο που μ αρέσει να έχω γούστο, κουλτούρα και επίπεδο στη ζωή μου......αυτό όμως δε μου απαγορεύει να θέλω και γω να βιώσω την καφρίλα και την εκτός ορίων εκφραστικότητα του 4chan....

όχι γιατί θέλω να την υιοθετήσω αλλά γιατί μ αρέσει να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει γύρω μου......όταν π.χ. πρωτοβγήκε το facebook και άκουγα παντού γύρω μου αυτή τη λέξη μπήκα στο τρυπάκι να ψάξω για το τί είναι το ρημάδι......το είδα το κατανόησα και είδα οτι δε μου κανε και το προσπέρασα.

έτσι και με το 4chan........δε με εκφράζει σαν άνθρωπο και με λυπεί να βλέπω την παρακμή σε όλο της το μεγαλείο..........η παρακμή όμως αυτή υπήρχε πάντα και παντού....είτε σε σκοτεινά σοκάκια της Ομόνοιας είτε σε σπηλιές στη Λαμία είτε σε ερημικές παραλίες έξω από την Κόρινθο.

σατανισμοί παιδοφιλίες νεκροφιλίες και λοιπά δεν ανακαλύφθηκαν από το 4chan.....υπήρχαν πολύ πριν το internet.

το λυπηρό είναι οτι το internet είναι μέσο διάδοσης.....και πάνω σε αυτό που λέει ο Chosen καταλήγω.....είναι απροστάτευτο μέσο διάδοσης και πληροφορίας.....ανεξέλεγκτο.

χ@στηκα ειλικρινά αν υπάρχει το 4chan 5-10 ή 100χρόνια...για αυτό που δεν χ@στηκα είναι οτι το χουν μάθει πλέον και οι πέτρες και μπορεί να μπει ο κάθε πιτσιρίκος/α που ακόμα το μυαλό δεν έχει πήξει και κυριολεκτικά να πάθει πλύση εγκεφάλου.

φέρνω πολύ πρόχειρο παράδειγμα τις συζητήσεις παρέας που αντί να γελάσουν λένε lol..........αντί να πουν την κάτσαμε τη βάρκα λένε pwnzord και άλλα τέτοια.......

όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι πόσο πολύ θα διεισδύσει η γλώσσα του ιντερνετ στη καθημερινή μας ζωή.

ο καθένας φυσικά είναι ελεύθερος να πράξει όπως νομίζει και να αφήσει το 4chan να τον επηρεάσει στο βαθμό που γουστάρει.....δεν έχω τη δύναμη και δεν θα γίνω εγώ ο judge dredd......

αλλά σαν Γιώργος για μένα το 4chan είναι η άσχημη πραγματικότητα οτι έχουμε χτίσει πάνω σε λάθος πρότυπα τα πάντα και ψάχνουμε την ικανοποίηση και το ξεχωριστό σε λάθος δρόμους.

και το τσιγάρο είναι κακό........οι διαφημίσεις καπνού παρουσιάζουν τον καπνιστή ως στοχαστή,πετυχημένο, cool, μάγκα, ξεχωριστό και δυναμικό.

campaign_marlboro.jpg

davido.jpg

cigs_ad.jpg

δε σου βάζει κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να καπνίσεις.......

είναι επιλογή σου όμως αν θα διαβάσεις πίσω από τις διαφημίσεις.....αν θα πειστείς για την ψευδαίσθηση που σου δίνουν στο πιάτο απλόχερα ή εάν θα κάτσεις να δεις πιο μακριά με την ελεύθερη σκέψη σου.

το ίδιο και με το 4chan.....το ίδιο και με όλα τα στραβά της ζωής..........ότι σε γεμίσει φέρτο κοντά σου....ότι σε χαλάει κράτα το μακριά.

η δύναμη στο μυαλό του καθένα.τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο.

JaguarOne, θα επιμείνω σε ένα πράγμα από αυτά που λες: η αστυνόμευση των χώρων που επισκέπτεται ο ανήλικος πρέπει να γίνεται από τον κηδεμόνα, όπως γίνεται και σε όλα τα άλλα πράγματα.

Και δω (Ιρλανδία) που απαγορεύεται η πώληση αλκοόλ και τσιγάρων σε ανήλικους, ξέρεις πόσα πιτσιρίκια πίνουν και καπνίζουν; Θα σου πω εγώ: τόσα πολλά που νομίζεις ότι το κάνουν όλα τους.

Δεν θα καπνίσουν αυτά που θα μάθουν από τα σωστά άτομα ότι δεν κάνει/πρέπει/είναι σωστό, γιατί άπαξ και θελήσουν, θα το καταφέρουν.

Το αυτό και στο Internet, ό,τι disclaimer και να βάλεις, άμα το πιτσιρίκι θέλει να δει snuff και xxx θα τα δει, εκτός κι αν αυτός που πληρώσει για το PC, φροντίσει και για ένα ρημάδι φίλτρο.

Θα τελειώσω με την φράση που ξεκίνησα, τελειωμένη:

Η αστυνόμευση των χώρων που επισκέπτεται ο ανήλικος πρέπει να γίνεται από τον κηδεμόνα, όπως γίνεται και σε όλα τα άλλα πράγματα, γιατί αν αφήσεις την αστυνόμευση και τις αποφάσεις για το τι είναι σεμνό, ταπεινό κτλ σε κάποιον άλλον, θα καταλήξεις να μη μπορείς να δεις Youtube στο Ιράν, Wikipedia στην Κίνα και που ξέρεις, μπορεί και να σου κόψουν την πρόσβαση στο thread με τα booth babes της Ε3 στο αθώο TheLab.

Το 'πιασες το υπονοούμενο, ε; ;)

Μα εγώ δεν έκανα την κουβέντα για να τονίσω την αστυνόμευση ή κάτι τέτοιο. Είπα ότι στο 4chan θα μπει και το 13χρονο. Κακώς, αλλά θα μπει. Τουλάχιστον όμως είναι ένα μέρος. Όχι να μεταπηδάει το σίχαμα και παραέξω και να έχουμε κάποιους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι Good Thing™. Για να σου λύσω την απορία, δεν θεωρώ ότι ο μέσος 18 χρονος έχει και αυτός την ωριμότητα για να αντιμετωπίσει πλήρως τα χειρότερα που βρίσκονται εκει μέσα. Επίσης είπα (και κανείς δεν σχολιάζει) ότι είναι γελοίο να γελάς με την πεδοφιλία και να μην έχεις το μυαλό να παραδεχτείς πόσο άνοστο, άκαιρο και πραγματικά ανώριμο είναι. Και όλα αυτά για να μην νοιώσει ντροπή που κάνει LOL στα υποννοούμενα?

Δεν είπα πουθενά ότι η αστυνόμευση των ανηλίκων πρέπει να φύγει από τους γονείς και να πάει αλλού. Είναι πρωτίστως ευθύνη των γονιών. To να απαγορεύεις στον περιπτερά να πουλάει τσιγάρα είναι απλά μια βοήθεια στον γονέα. Μια στήριξη και μια ένδειξη ότι δεν είναι μόνος του. Δεν είσαι, μάλλον, γονιός και δεν έχεις δει πόσο δύσκολο είναι να προφυλάξεις το παιδί σου. Στο αθώο, όπως λες, TheLab όμως μπορεί να μπήκε ο γονέας να έδωσε την συγκατάβαση ως προς το content και το κλίμα του φορουμ (να διάβασε και 100-200 thread) και μετά να ειπε είναι καλό, δεν βρίζουν, δεν κάνουν δεν ράνουν και μετά να κοιμήθηκε ήσυχος. Με την υποστήριξη που δίνετε στο θέμα πλέον μου κάνει εντύπωση. "Προφανώς κούνια που τον κούναγε τον γονιό". Είναι πολύ εύκολο να αποποιούμαστε ευθύνης και να λέμε φταίει αυτός που δεν προφύλαξε το παιδί του.

Επιπρόσθετα τα φίλτρα τα ορίζεις να μην πηγαίνει στο 4chan κλπ. Θα μου βρεις φίλτρο όμως που να εντοπίζει το περιεχόμενο φωτογραφιών ή/και βίντεο?

Όπως και ξαναείπα, το 4chan ας μείνει εκεί που είναι και αυτό ισχύει και για τα προσβλητικά αστεία. Δεν βρίσκω ιδιαίτερο λόγο που πρέπει να βγαίνουν παραέξω (αμα θέλω πάω εκεί, όπως έκανα και το 2005). Το μόνο που καταφέρνετε είναι να δίνετε τροφή στους υπερσυντηρητικούς που πυροβολούν αδιακρίτως στο internet και τα... σοδομα.

Εν τέλει, η απόφαση του τι είναι σεμνό, ταπεινό κλπ πάντα ήταν συλλογική απόφαση. Αν θέλει η Κίνα και το Ιραν να κόβουν το wikipedia και το youtube είναι γιατί έχουν τέτοια καθεστώτα. Το youtube τουλάχιστον δεν επιτρέπει το πορνό. Oι booth babes της Ε3 πάλι δεν έχουν τα ζυζιά απέξω, αν θές να πεις κάτι να χρησιμοποιείς σωστά παραδείγματα.

και ένα παράδειγμα από το offtopic.

http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062652076&postcount=21598

For the win. :hehe:

Καλημέρες btw.:kiss3:

η επιρροή που λέγαμε.......για εμένα αντιληπτή...για άλλους "έ δε βαριέσαι.....και τι να λέει"

:dirol:

nephilim δε λέω.....καλή η πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας αλλά υπάρχει μια λεπτή γραμμή σε ορισμένα πράγματα....ένα από αυτά είναι και ο σεβασμός στην κουβέντα.

όταν κάθομαι να γράφω 20γραμμές ποστ με αρκετές μου σκέψεις μέσα και σαν απάντηση έχεις gif-άκι που πιάστηκε από 2 γραμμές ενός άλλου ποστ είναι σαν να χάνεις την ουσία αυτών που λέω και να μη δίνεις σημασία στα γραφόμενά μου.

αν θες διαφώνησε.....αλλά την επόμενη φορά να διαφωνήσεις με επιχειρήματα....τα gif-'ακια είναι για το ΠοΘ......όχι για κανονικά (έστω και offtopic) θέματα.

:thank_you2:

man σεβομαι ολες τις αποψεις ,ακουω τον συνομιλητη μου ,διαβαζω και ξαναδιαβαζω αυτα που λεγοντε αλλα απλα ειπες λογια του αερα.

Ξαναλεω το να δαιμονοποιεις το 4chan ειναι σαν να κατηγορεις το χεβι μεταλ και το GTA οτι ευθυνεται για τις κατα καιρους σφαγες σε σχολεια στην αμερικη (και οπου αλλου)

το ποστ που εκανα quote ηταν 5 γραμμες και παλι δεν αναφερεται σε γραπτο λογο σε χαρτι ουτε εν μεσω συνομιλιας.

Και ξαναλεω σε νετ καφε που καποτε πηγαινα ακουγα απ ατομα που επαιζαν MMO//FPS και δεν ηξεραν που πεφτει καν το 4chan να χρησιμοποιουν στον προφορικο λογο περισσοτερες λεξεις σε μια "παρτιδα" DOTA απο οτι εγω σ ολη τη ζωη μου.(προφορικα παντα).Και παλι αυτο ειναι αλλο θεμα και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ευθυνεται το 4chan και γιαυτο.

και δεν μ αρεσει απο τη μια να λεμε οτι λεμε πχ (no offence μεγαλε)

τπτ , παιδοφιλια , νεκροφιλια , κοπρολαγνια , ζωοφιλια ολα τα βλεπεις εκει.

και απο την αλλη

και εκει που παω να περασω τη τελειωμενη μου δουλεια στο φλασακι , εχω τα 2 παραθυρα ανοικτα μπερδευομαι και κανω paste + replace το παλιο στο νεο....an hero is about to :suicide:

-και το παραδειγμα με τον καπνιστη ειναι λιγο ατοπο κατα τη γνωμη μου-

το 4chan κεκινησε απο εναν /τοτε/ 15χρονο για να λεει τις σαχλαμαρες του περι animu/mangu

Πλεον αυτος ειναι ενας παρατηρητης σ ολο αυτο.Λες εκεινος να καθοδηγει τις "επιθεσεις" των Anonymous?

Ο ιδιος σε συνεντεθξη του στο TIME το δηλωσε.

(moot τον λενε,ψαχτο)

Για μενα ολα ειναι π#$#% μπλε.

Η καθε γενια (ή μαλλον το καθε ανηλικο απροστατετο παιδακι σε καθε γενια) θα εχει το δικο του 4chan να ενημερωνεται το οποιο ο καθε "πηγμενος" ενηλικας θα το θεωρει "εκτος οριων", "διαστροφικο", και οτιδηποτε αλλο.

Δηλαδη αν δεν υπαρχει το 4chan δεν μπορει ο καθενας να βρει ντες-τσο, νεκροφιλους και παιδοφιλους κλπ??? Απλα πειραξε οτι ολα ειναι τοσο ευκολα προσβασιμα ξαφνικα??

Εμενα σε πρωτη φαση με παραξενευει πιο πολυ το γεγονος οτι ο καθενας βαζει το προσωπικο του γουστο, ή αυτο που εχει την δεδομενη χρονικη στιγμη η κοινωνια μας και αρχιζει να το παιζει κριτης των ανωμαλων και των αρρωστημενων απανταχου.

Παιδια περισσοτερο απο την politιcally correct αποψη, το εκλεπτυσμενο χιουμορ, το γουστο και το savoir vivre/faire εγω πιστευω στην ελευθερια του λογου.

Αν αυτο σημαινει οτι θα καταληξουμε ολοι σε 10 χρονια να τρωμε σκ#$% και να βιαζουμε τα παιδια μας και τους νεκρους μας, σημαινει οτι η κοινωνια μας ειχε κατι σαπιο to begin with και δεν φταιει κανενα 4chan γιαυτο...

Βασικά η κοινωνία μας δεν έχει κανένα φόβο να κατακλυστεί από παιδο/νεκρο/σκ4το-φιλους. Οι πολεμοχαρεις ειναι το προβλημα μας (και παρολιγο 2-3 φορες τα τελευταια 50 χρονια να κανουν τον πλανητη καρβουνο).

Δεν μπαινουν στο 4chan αυτοι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.