Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2009 Διάβαζα για το /b/ εδώ και κει αλλά δεν έδινα σημασία.....πριν από 5 λεπτά μπήκα και έπαθα ψυχολογικό/πολιτισμικό shock. Ένα πράμα έχω να πω:WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούνιος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 "Ο παράδεισος του κοινωνιολόγου", οπως είπε στο πιο εύστοχο σχόλιο που έχω ακούσει για το /b/, γνωστός αντμίν... :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Διάβαζα για το /b/ εδώ και κει αλλά δεν έδινα σημασία.....πριν από 5 λεπτά μπήκα και έπαθα ψυχολογικό/πολιτισμικό shock. Ένα πράμα έχω να πω:WTF?τι προβλημα εχετε με το /b/ κυριε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hohenstaufen Ιούνιος 26, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 τι προβλημα εχετε με το /b/ κυριε? Πραγματικά, είναι το μέρος που μπορείς να δεις τα πάντα, να διαβάσεις τα πάντα. Φτάνει το απόλυτο μηδέν και το ξεπερνά. Νταξ με κάποια ρίχνω πολύ γέλιο αλλά με κάποια άλλα....έλεορ....είναι σαν το βίντεο που είχε ποσταριστεί παλαιότερα. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΒLEEDER ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Αυτό σκέφτηκα και για το /b/.:baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 τι προβλημα εχετε με το /b/ κυριε?τπτ , παιδοφιλια , νεκροφιλια , κοπρολαγνια , ζωοφιλια ολα τα βλεπεις εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 26, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 απο σημερα. πνιγηκα πινοντας τσαι την ωρα που το ειδα. το /b/ εχει καθορισει το χιουμορ του 21ου αιωνα.Πολυ μπροστα απλα. Σκεψου μονο ποσα MEMEs εχει βγαλει. τπτ , παιδοφιλια , νεκροφιλια , κοπρολαγνια , ζωοφιλια ολα τα βλεπεις εκει. εκτος απο την παιδοφιλια που εχει φυγει εκτος πολλα χρονια τωρα-και ανελαβαν αλλα chans- μια ειναι η απαντηση. "Ε,και?" Αυτα τα πραγματα υπηρχαν απο τη "δημιουργια" του ανθρωπου.Το οτι τα βλεπεις σπιτι σου τρωγοντας πουρε ειναι που "ενοχλει". Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 τι ε και , ρωτησες που ειναι το προβλημα και πηρες την απαντηση σου? ποιο ειναι το προβλημα σου ? μαν τη παλευεις καθολου τελευταια , σου εχει πει κανενας οτι με τη καφριλα θα ξεχωρισεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 26, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 τι ε και , ρωτησες που ειναι το προβλημα και πηρες την απαντηση σου? ποιο ειναι το προβλημα σου ? μαν τη παλευεις καθολου τελευταια , σου εχει πει κανενας οτι με τη καφριλα θα ξεχωρισεις ?ναι και γω σου απαντησα με επιχειρηματα.Δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να μπει πουθενα.Σε ποια καφριλα αναφερεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 το /b/ εχει καθορισει το χιουμορ του 21ου αιωνα.Πολυ μπροστα απλα. Objection Πιστεύω πως από μικροί έχουμε φάει ΤΡΕΛΟ overdosage από "παραδοσιακό" χιούμορ, εξαιτίας της τηλεόρασης και του αναπτυσσόμενου στα νιάτα μας internet. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το "κλασικό" χιουμορ να μας φαίνεται "κάπως" και να χρειάζεται να είναι όντως εξαιρετικά πετυχημένο για να γελάσουμε. Θυμήσου όμως πως λυνόσουν στα γέλια με αυτό όταν ήσουν μικρός. Ποια είναι η διαφορά μας λοιπόν με τους "μεγάλους"? Αυτοί έβλεπαν μια κωμωδία στο σινεμά την εβδομάδα (και αν) και τηλεόραση στα νιάτα τους οι περισσότεροι δεν είχαν/δεν έβλεπαν. Έτσι, τώρα χωρίς το overdosage τους, γελάνε ακόμα με τα "παραδοσιακά", τα οποία αρκετοί από τους νέους βρίσκουν ξεπερασμένα (αλλά επαναλαμβάνω, μικροί κυλιόντουσαν στα πατώματα με δαύτα). Οπότε απλά, επειδή θες κάτι "περισσότερο", αρχίζει να σε αγγίζει το πιο "extreme" χιούμορ. Κάτι σαν το overdosage του sex και της masturbation που έχει καταντήσει λίγο πιο..."ψαγμένους" κάτι Γερμανούς/Γιαπωνέζους/etc. Βέβαια αυτή μια θεωρία είναι - οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν "extreme²" χιούμορ, χωρίς να έχουν overdosage Εγώ πάντως γελάω με όλα, ειδικά με κάτι παρωδίες είναι που θα λιώσω΄ Ακόμα και με τις καφρίλες του 4chan θα γελάσω, αλλά είναι ίσως εξαιτίας του κυνισμού που έχει αρχίζει να χτυπάει πολύ κόσμο τελευταία. (το βασικό πρόβλημα του χιούμορ του /β/ είναι το ότι κάπου το παρατραβάνε στον "ηθικό" τομέα - δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν όρια στο χιούμορ, αλλά σίγουρα ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 ναι και γω σου απαντησα με επιχειρηματα.Δεν αναγκαζει κανενας κανεναν να μπει πουθενα.Σε ποια καφριλα αναφερεσαι?δεν αναφερομαι στα χιουμοριστικα του /β/ με αυτα γελαω και εγω . Αλλα εως εκει. Εαν νοιωθεις την αναγκη να δικαιολογησεις και τα ξερασματα του /β/ τοτε νομιζω κατι δεν παει καλα. Ειναι η προσωπικη μου αποψη . Τωρα για το χιουμορ του 21ου αιωνα , πες μου στις παρεες σου αντι νε γελασεις λες EPIC LULZ ?, οταν περασεις ενα μαθημα ΕΡΙΝ ?, οταν περασει καμμια απο διπλα σου DAT ASS ? προσωπικα αν σε γνωριζα και συμπεριφεροσουν ετσι θα ηταν η [ρωτη και τελευταια φορα που θα καθοσουν μαζι μου , φυσικα ολα αυτα ειναι η γνωμη μου που μπορει να ειναι και πολυ υποκειμενικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 26, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Πιστεύω πως από μικροί έχουμε φάει ΤΡΕΛΟ overdosage από "παραδοσιακό" χιούμορ, εξαιτίας της τηλεόρασης και του αναπτυσσόμενου στα νιάτα μας internet. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το "κλασικό" χιουμορ να μας φαίνεται "κάπως" και να χρειάζεται να είναι όντως εξαιρετικά πετυχημένο για να γελάσουμε. Στην περιπτωση μου δεν ισχυει.Proud B tard κοντα στη ληξη του 2003. Κλασικο χιουμορ δεν θεωρειται αυτο του Μελ Μπρουκς,SNL exported ηθοποιοι ,Monty Pythons? ΕΓω προσωπικα ψοφαω με τα καμωματα τους. Θυμήσου όμως πως λυνόσουν στα γέλια με αυτό όταν ήσουν μικρός. Ποια είναι η διαφορά μας λοιπόν με τους "μεγάλους"? Αυτοί έβλεπαν μια κωμωδία στο σινεμά την εβδομάδα (και αν) και τηλεόραση στα νιάτα τους οι περισσότεροι δεν είχαν/δεν έβλεπαν. Έτσι, τώρα χωρίς το overdosage τους, γελάνε ακόμα με τα "παραδοσιακά", τα οποία αρκετοί από τους νέους βρίσκουν ξεπερασμένα (αλλά επαναλαμβάνω, μικροί κυλιόντουσαν στα πατώματα με δαύτα). Οπότε απλά, επειδή θες κάτι "περισσότερο", αρχίζει να σε αγγίζει το πιο "extreme" χιούμορ. Κάτι σαν το overdosage του sex και της masturbation που έχει καταντήσει λίγο πιο..."ψαγμένους" κάτι Γερμανούς/Γιαπωνέζους/etc. το οτι "εκτεθηκαμε" σε πολυ χουμορ σημαινει οτι θελουμε ολο και κατι πιο extreme? Ποιος λογικος ανθρωπος γελασε με την Zippocat? Το οτι υπαρχουν εκει εξω αρκετοι φρενοβλαβεις που θα παρουν "ιδεες" απο το /b/ δεν κανει το /b/ "εχθρο".Ειναι σαν να κατηγορουμε τον Marilyn Manson και το GRAnd Theft Auto για τη διαφθορα της αμερικανικης νεολαιας. Βέβαια αυτή μια θεωρία είναι - οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν "extreme²" χιούμορ, χωρίς να έχουν overdosage agreed. Εγώ πάντως γελάω με όλα, ειδικά με κάτι παρωδίες είναι που θα λιώσω΄ Ακόμα και με τις καφρίλες του 4chan θα γελάσω, αλλά είναι ίσως εξαιτίας του κυνισμού που έχει αρχίζει να χτυπάει πολύ κόσμο τελευταία.(το βασικό πρόβλημα του χιούμορ του /β/ είναι το ότι κάπου το παρατραβάνε στον "ηθικό" τομέα - δεν ξέρω αν μπορούν να μπουν όρια στο χιούμορ, αλλά σίγουρα ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν) Δεν υπαρχει ηθικη στο χιουμορ.- ειπαμε να ειναι χιουμορ και οχι zippocat- Οι ιστοριες με τα "moralfags" σκορπανε ακομα περισσοτερο lulz. Και σου λεω το εξης. Μπες στο Funny Pictures. Πανω απο τα μισα ειναι απο εκει μεσα. εντιτ: δεν αναφερομαι στα χιουμοριστικα του /β/ με αυτα γελαω και εγω . Αλλα εως εκει. Εαν νοιωθεις την αναγκη να δικαιολογησεις και τα ξερασματα του /β/ τοτε νομιζω κατι δεν παει καλα. Ειναι η προσωπικη μου αποψη . Τωρα για το χιουμορ του 21ου αιωνα , πες μου στις παρεες σου αντι νε γελασεις λες EPIC LULZ ?, οταν περασεις ενα μαθημα ΕΡΙΝ ?, οταν περασει καμμια απο διπλα σου DAT ASS ? προσωπικα αν σε γνωριζα και συμπεριφεροσουν ετσι θα ηταν η [ρωτη και τελευταια φορα που θα καθοσουν μαζι μου , φυσικα ολα αυτα ειναι η γνωμη μου που μπορει να ειναι και πολυ υποκειμενικη Δεν δικαιολογω το /b/ .Το μονο που λεω ειναι οτι αν δεν σ αρεσει δεν μπαινεις.Ειναι τοσο απλο.Η εισχωρηση της slang του ιντερνετ στη γλωσσα ειναι "μεγαλο θεμα" και νομιζω οτι αξιζει δικο της θεμα. Νταξει ειπαμε ειμαι "proud" b-tard ρε συ ea6gka οχι απροσαρμωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 O καθένας μπορεί να επιλέξει αν θα μείνει στην εικόνα ή το σχόλιο ή θα προσπαθήσει να εμβαθύνει στους μηχανισμούς τους οποίους οδηγούν κάποιον να προβεί στη δημοσίευση αυτών. Χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του ανώνυμου, ο κάθε ένας εκεί μέσα αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τον εσωτερικό του κόσμο. Και η συνιστώσα αυτών ορίζει την ψηφιακή κοινωνία του 4chan όπως με τον ίδιο τρόπο ορίζεται και η κοινωνία που ζούμε. Αν νομίζετε ότι απέχουν πολύ το ένα από το άλλο είστε γελασμένοι. Οι ανώνυμοι είμαστε εμείς. Από τον αιμομίκτη πατέρα, μέχρι τον απλό καθημερινό συνάνθρωπό μας. Στο 4chan βλέπετε μια πρώτη προβολή της αυριανής κοινωνίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 στο /β/ αστρολαβε εισαι ανωνυμος , εδω ομως οχι . Και αν νομιζεις οτι το /β/ ειναι η εικονα της αυριανης κοινωνιας τοτε η αντιληψη σου ειναι το λιγοτερο εκτος τοπου και χρονου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Εδώ είμαι και εδώ είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 26, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Στο 4chan βλέπετε μια πρώτη προβολή της αυριανής κοινωνίας.Σορρυ κιολας αντουαν, αλλα αν η αυριανη κοινωνια ειναι το σημερινο 4chan, την μαμησαμε. Αυτα απο εναν 19χρονο που προσπαθει οσο το δυνατον να σκεφτεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 26, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Tσίρο αλλά δυστυχώς είσαι από τους λίγους 19χρόνους που ξέρω και προσπαθούν να σκέφτονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιούνιος 26, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 και καπως ετσι διαμορφωνεται η κοινη γνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούνιος 26, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 1. Τι ειναι το /b/;2. Ειδα τη zippocat μετα απο την εδω αναφορα της. Ουτε για αστειο δεν ειναι για γελια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 26, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Ειδα τη zippocat μετα απο την εδω αναφορα της. Ουτε για αστειο δεν ειναι για γελια... δεν ειπε κανεις οτι ειναι αστειο ουτε για γελια. 1. Τι ειναι το /b/; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 26, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2009 Σορρυ κιολας αντουαν, αλλα αν η αυριανη κοινωνια ειναι το σημερινο 4chan, την μαμησαμε. Αυτα απο εναν 19χρονο που προσπαθει οσο το δυνατον να σκεφτεται.και καπως ετσι διαμορφωνεται η κοινη γνωμηΔεν είπα ότι το 4chan είναι πρώτη προβολή της κοινωνίας που θέλουμε, αλλά της κοινωνίας που διαμορφώνεται από εμάς τους ίδιους. Μην περιμένετε να ξεκινήσουμε από την μία στιγμή στην άλλη να μιλάμε την αργκό του 4chan, αλλά όταν θα δείτε τα αστεία του 4chan να βγαίνουν σε εκπομπές στη τηλεόραση, τότε θα αφοδεύσετε τούβλα.Γιώργο αν πιστεύεις ότι το 4chan είναι προσπάθεια διαμόρφωσης της κοινής γνώμης μπορείς να αντισταθείς και να μην ακολουθείς τις "μόδες" που βγαίνουν. Μόδα είναι το 4chan, μόδα είναι τα greeklish, μόδα είναι και η χρήση αγγλικών όρων εις βάρος των ελληνικών, μόδα είναι πολλά πράγματα. Το θέμα είναι να διαλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει ενσυνείδητα και όχι επειδή το διαλέγουν οι άλλοι. Έτσι διαμορφώνεται η κοινή γνώμη, όχι με την ενσυνείδητη επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.