unseen Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2013 Απο το Νοεμβριο το περιμενα για να αλλαξω το Raspberry χρεPi. Χαρακτηριστικα: 1.2G ARM cortex-A10 processor, NEON, VFPv3, 256KB L2 cache Mali400, OpenGL ES GPU 1GB DDR3 @480MHz HDMI 1080p Output 10/100M Ethernet 4Gb Nand Flash 2 USB Host, 1 micro SD slot, 1 SATA, 1 ir 96 extend pin including I2C, SPI, RGB/LVDS, CSI/TS, FM-IN, ADC, CVBS, VGA, SPDIF-OUT, R-TP.. Running Android, Ubuntu and other Linux distributions http://cubieboard.org/ Ενα απο τα καλα του ειναι οτι μπορεις στην flash να εχεις android os και στην καρτα πχ ενα ubuntu. Αν δεν βαλεις την καρτα μπουταρει στο android. Επισης στην καρτα με berryroot μπορεις να εχεις πολλα λειτουργικα και να επιλεγεις. Προς το παρον εχω μερικα προβληματα στο android με το flash και τον ηχο οποιος μονο μεσω hdmi δουλευει αλλα το ψαχνω. Απο crow funding site το πηρα και μου βγηκε στα 50 με τα μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Φεβρουάριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 Καλουλι το μικρο , παιζει 1080p ταινιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 8, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2013 ναι κανονικα, ο κατασκευαστης λεει οτι μπορει να παιξει μεχρι 2160p. μπουρδες λεω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.